92

Върл Комуняга

преди 4 години

Искам тия "отворковци" от тук. По Парламента. По социалните мрежи. Да отидат към Китай. Да видим дали ще "мине номера" - ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО СЪМ ВЕЛИК? КОЛКО НЕ МИ ПУКА? ИЛИ ... ЗНАЕТЕ ЛИ ЧИЙ ЧОВЕК СЪМ? Ще изчезне за максимум 24 часа ! После НЕ се питайте защо там вече излизат от Здравната криза - Щото има ред , дисциплина и най вече СТРАХ ОТ ВЕЛИКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ !!! Да живее БРАТСКИ КИТАЙ , СЕВЕРНА КОРЕЯ , КУБА И КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИДЕАЛ !!!!!

91

Анонимен

преди 4 години

Винаги могат да си дарят заплатите

90

Анонимен

преди 4 години

До АриманГоркият по - скоро ти си за оплакване. Твоят плач ни говори за теб самия, а не за държавата като цяло. Защо никой не се интересува какво става в Италия с нейната икономика ? да не би да е по - различно даже туризмът им който е много по - високо ниво защото хората имат исторически и културни забележителности не само ядене и пиене на корем е много зле в момента.Те не крещят или поне не толкова силно. Защо? защото *** като мухи , затова. а нас в исе разминава и затова много знаете

89

Анонимен

преди 4 години

До КоВидов денТи гледай да не дойде КоВиденов ден, че тогава бедна ти е фантазията.

88

Анонимен

преди 4 години

Държавата не работи! 105000 държавни служители в Централна администрация! 36000 държавни служители в териториална администрация! Общо 141000 държавни служители! СРЕДНА Заплата 1250 лева! Всеки един може да сметне колко пари ще спести бюджетът ако всички те минат на минимална заплата,докато трае извънредното положение!

87

Върл Комунист

преди 4 години

В Китай знаете ли колко партии има ? - ЕДНА ! Най - великата - КОМУНИСТИЧЕСКАТА! Знаете ли какво става , ако НЕ слушкаш ?!?! - ИЗЧЕЗВАШ ! В най - добрия вариант ще копаш до живот в някоя Уранова мина ! И сега знаете ли защо толкова бързо излязоха от кризата с Короната - ЗАЩОТО ЗНАЯТ КАКВО СТАВА АКО НЕ СЛУШКАШ !!! А не като в Абсурдистан - ще ми мяташ снимки по социалните мрежи от паркове и градинки по време на КАРАНТИНА! И ще се правиш на "велик" ... Вижте ме как НЕ ми пука! Щото минава "номера"

86

Бесен

преди 4 години

Като не са на работа, дали са в платен отпуск както всички останали или август месец ще си излезнат 30 дни.

85

Анонимен

преди 4 години

"До това положение се стигна след като трите депутати дадоха положителни проби за коронавирус."---ТРИТЕ ДЕПУТАТИ---О, Боже! "Език свещен ..."Да ви имам дипломите!

84

Анонимен

преди 4 години

Защото всички си траем и си мълчим като мишки а те се самозабравиха , ама той сития на гладния не вярва.

83

Тва...

преди 4 години

...не е вярно - повече е ;)

82

Анонимен

преди 4 години

Обявиха, че част от депутатите били тествани по родните си места. Сряда и четвъртък са работни дни за парламента и депутатите би трябвало да са в София, а не на село

81

МУФТАджийски

преди 4 години

Както са се събрали там! ДА НЕ ИЗЛИЗАТ! Ще им пусна и КИМ ЧЕН УН да им покаже нагледно една стара максима , използвана от великият Йосип Висарионович - " ИМА ЧОВЕК - ИМА ПРОБЛЕМ ... НЯМА ЧОВЕК - НЯМА ПРОБЛЕМ !!! " ..... И ако искат да излязат - намаляване на заплатите с 75 процента ! Да видят как се чувства нагледно един средностатистически Българин !

80

АНТИ

преди 4 години

Нямало такава държава ?Как ще има, като я разбихте за 30 години.Не се сравнявайте с другите, те са от друго "тесто".

79

Дебел депутат

преди 4 години

Няма как некъдрници,все някой трябва да бачка в България,затова депутатите вземат 4 хилки ,а вие под строи към борсата-8лв на ден

78

Анонимен

преди 4 години

Пак са се държали като гамени в пленарна зала.

77

Анонимен

преди 4 години

Мъж се блъснал в насрещнодвижещ се тир и починал на място. При огледа на местопроизшествието лаборанто под микроскоп са открили бактерии от типа Ковид-19 на предната лява гума на автомобила. Вирусолозите са категорични - починалият е умрял от Коронавирус.

76

Ха-ха

преди 4 години

Ако мислят, че да дрънкат от трибуната е работа ...

75

Анонимен

преди 4 години

ДОБРЕ ЧЕ ТЕЗИ ДВАМАТА СА С МАСКИ ДА НЕ ИМ ГЛЕДАМЕ НАГЛИТЕ ФИЗИОНОМИИ! А ОТНОСНО СРОКА ДОКОГА ДА Е ИЗВ ПОЛОЖЕНИЕ: СВЕТЪТ ГОРИ, ХОРА УМИРАТ НА ВСЯКА СЕКУНДА ОТ НЕЩО НЕПОЗНАТО, А ТЕЗИ ИСКАТ ДА СВАЛЯТ МЕРКИТЕ! АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ И ДЪРЖАВАТА ПЛАМНЕ ОТ ЗАРАЗИ, ДАВАТ ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ? ЧЕ СА СВЪРШЕНИ КАТО ПОЛИТИЦИ. ХОРА И ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ НЯКЪДЕ ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ????? ИГРАЯТ СИ С ЖИВОТА НА МИЛИОНИ! ТОВА НЕ СА ДАНЪЦИ И ПЕНСИИ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ КОМУНИСТИ! ВОЙНА Е, МАКАР И БИО!!!!

74

Анонимен

преди 4 години

Пълни дилетанти ни управляват.

73

Анонимен

преди 4 години

Чак мразени. Вече отдавна много от нас не зависим от вас че да ви мразим, но е вярно че ви презираме ....