15

Сделано в Китае

преди 4 години

Не Бил Китайски Вирус, а от къде е?! И по-точно, защо в Списъка на СЗО на Наблюдавани Болести, само за Този се Крие от Къде - на всички Останали Имената са им Географски:- Кримско-котгоанска треска- Ебола-Заир (който не знае Ебола е името на река в Заир)- БлизкоИзточен Респираторен Синдром- Треска от Долината Рифти т.н.да, не споменавам Испански Грип, дето пак е от Китай, но не може Името на Великите Комунисти да споменава.Така или Иначе, до сега Винаги Името беше Географско - Чума Ухан!

14

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

Единствените Сигурни факти са:- първи случай в Ухан: началото на Ноември 2019- Комунистите от Китай Крият над 2 месеца, Арестуват Лекари, Лъжат Света: основната причина сега да имаме Пандемия- Януари 2020, *** уведомяват СЗО, пак с лъжа, че не се предава от човек на човек, а само от животно на човек - така запалиха Света- Януали 2020, Китай не допуска екип на Центъра за Контрол по Болестите да разследва източника на Заразата, много подозрително, за това и до ден днешен не знаем!!

13

Анонимен

преди 4 години

Не бил китайски вирус,а какъв е ? От една комунистическа клоака какво хубаво може да има?Правили са нещо в лабораторията ,дезинфектантът е бил китайски тоя дето се предполага че трябва да изчисти облеклото и...ето. Не е естествено китайски. а китайско направен.

12

Боковид

преди 4 години

И вируса ГЕРБ е създаден в лабораториите на еврейската фондация Аденауер. Това фалшива новина ли е. Само той е взел повече жертви от ковида

11

Umbrella Corp.

преди 4 години

Специфичните условия в бг предизвикват мутриране на вируса.

10

Анонимен

преди 4 години

Факт е, че в Ухан съществуват и работят две лаборатории. Едната е китайска, а другата е финансирана от дедо Coрoc.

9

Waffen SS

преди 4 години

/1/Коронавирусът е създаден в лаборатория в САЩ и оттам е занесен в Китай, заяви Нерик Романов от Канадския изследователски център Глобъл Рисърч. Никой не посочва, че не много отдавна бившият зам.-министър на отбраната на Германия е посочил, че американците са патентовали този вирус още през 2015 г. Затова да се говори, че той е възникнал случайно е съвършено неправилно

8

Waffen SS

преди 4 години

/2А/ Такава комбинация в природата няма. Този коронавирус е създаден от два вируса, които са различни. Коронавирус при прилепите, които са топлокръвни животни и коронавирус при змиите, които са студенокръвни. Тези два вируса в един организъм не може да живеят. Освен това има четири добавки от СПИН, които му позволяват да проникнат в клетките на човека.

7

Waffen SS

преди 4 години

/2/Ако приемем, че клетките на човек са един сейф, за да се проникне там ви трябва ключ. Този ключ е създаден изкуствено, заявява руския военен експерт и бивш член на комисията на ООН по биологическото и химическото оръжие, заяви Романов. Китайците ядат прилепи от хиляди години и никога досега не им се е прехвърлял такъв вирус. Такива пазари, като този в Ухан има във всеки един голям китайски град. Вирусът е бил подхвърлян там и в това няма никакво съмнение, каза още експертът.""

6

Анонимен

преди 4 години

Това не е случаен вирус хората са заспали дълбокият си сън За да се събудиш пэрво трябва да си заспал, случайни неща няма. Страхът събужда най-добре. Но тези, които боготворят андрогинът двуполовият човек и искат и другите да го боготворят си знаят, че краят им наближава.

5

Анонимен

преди 4 години

https://btvnovinite.bg/svetut/vzriv-v-ruska-laboratorija-kojato-sahranjava-smartonosni-zarazi.html

4

АнонимеН

преди 4 години

САМО *** МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ ВИРУСА НЕ МОЖЕ ДА МУТИРА В НОВ ЩАМ!!!ФИЛМА ЗАРАЗА 1995ЯСНО ПОКАЗА, ЧЕ ВИРУСА МУТАБА МУТИРА В НОВ ЩАМ---------------И ДА ВИРУСИ МОГАТ ДА СЕ ТРЕТИРАТ СЪС ВСЯКАКВИ МУТАГЕНИ КАТО ЛЪЧЕНИЯ , СПЕЦИАЛНИ ГАЗОВЕ И ДРУГИ ОТ КОЕТО ТЕ СТАВАТ ПО ИЗДРЪЖЛИВИ!!!-------И Е ПОДОБРЕН В ЛАБОРАТОРИЯ И Е МУТИРАЛ ВЕЧЕ И В НОВ ЩАМ 2020

3

Анонимен

преди 4 години

Covid 19 и теориите: Русия изпрати един транспортен самолет с хуманитарна помощ на УСА;Вчера бай Дончо се обади по телефона на Путин. разговаряха за вируса и нефта.

2

Анонимен

преди 4 години

"Според друга версия, белодробното заболяване COVID-19 се е появило през септември миналата година в САЩ, откъдето е пренесено в Китай."

1

Винету

преди 4 години

#чаобойче