329

Анонимен

преди 4 години

Абе в тоя форум.. не особено интелигентните винаги са били мнозинство, ама сега от карантината съвсем сте изтрещяли . Що за *** трябва да си, за да мучиш, че не било добре че са малко починалите, а и има ли изобщо някакво значение какви са били точно. ХОРА са всички те са хора, за разлика от вас, *** с ***!

328

Анонимен

преди 4 години

Emigrat, спасиха си задниците те а не народа защото беше ясно какво е положението в държавата. Оглозгана до кости и на командно дишане. За една седмица криза е вече в критично състояние. Прите са откраднати от тези 10 години не се наядоха ...

327

Emigrant

преди 4 години

До всички мрънкачи във форума!!Плюете по извора от който пиете вода и който ви дава живот!!Това е мерзост пред лицето на Господ и той ще ви въздаде на всекиму според заслуженото!!Прости сте колкото п,резидента си Гумен Ветов,който е същият мрънкач,скатавка и неблагодарник като вас,дето го избрахте!! На Борисов и на Мутавчийски ще им миете краката и ще им пиете водата,щото ви спасиха задниците,но вий май не го разбрахте?! В Испания умрелите на ден са два пъти повече от болните в България!!

326

Анонимен

преди 4 години

Все пак е осъден за лъжи ! Нищо ново .Просто патологичен случай ,по рождение.

325

Анонимен

преди 4 години

РЕВОЛЮЦИЯ!За всички от Народното събрание!

324

Анонимен

преди 4 години

КОГА ще се замразят кредитите??? Хората стоят вкъщи без пари, а тея само се чудят как да се офлянкват. Революция ви трябва на вас! Из.едници!!!!

323

ок щом Боко казва

преди 4 години

следя няколко водещи специалиста в ютюб и другаде, от Сащ, Юк, Китай. Чувал съм ги да коментират, че Ю. Корея, Сингапур и Германия засега се справят най-добре. За България не съм чул никой да споменава нещо. Борисов ако може да посочи къде кой как кога пак го е похвалил.Няма ли кой да го освидетелства този гал-фон?

322

1

преди 4 години

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРAНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.

321

2

преди 4 години

АКо Б.Борисов не иска да изгони китайците, трябва да го утрепят и после да изгоним китайците, за да имаме Пари, Работа и да сме Здрави.А Българските фирми в БЪлгария трябва да почнат да работят ВЕДНАГА. Иначе няма да има какво да ядем..

320

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБоко не го лови нищо. Меркел, Борис ги хвана вируса , тоя нищо. Днеска каза на брифинга, че е пушил, затова кашля.-------------------------------------------Не е пушил,контролират го чрез сателит и го облъчват,могат да му намалят или спрат дишането.

319

Х

преди 4 години

До GОгиде да спасява барцелонката от солидарност,зашото нашия много работи с ръце в джобовете Инспектира...

318

Чочо

преди 4 години

Тия дето казват ,че всеки ден в 6 часа Б.Б ги разсмивал с простотията си , много вероятно не биха имали възможност да се разсмиват , защото с блажената си умнотия в хоризонтално положение здраво са гушнали чемширчето и летят през черния тунел към невидимия нам свят . Осъзнайте се неблагодарници !!!!

317

Анонимен

преди 4 години

Бойкоуууу,защо сте подпукали Костадин Костадинов и Евроком?Няма да ви простя за Костадин,само да сте го пипнали ,фашисти долни,каква работа има той в София,че да го викате,след като е от Варна?Много мръснишки се отнасяте към българския народ и го мачкате и унижавате,дано Костов и БСП ви съборят от власт!

316

Анонимен

преди 4 години

бсп-то измреха ... нема нужда от кумунисти в България! Най се!

315

G

преди 4 години

Къде е Президента в цялата тази ситуация ? Само питам

314

БАЧКАТОР

преди 4 години

Народе нека не позволяваме да ни отнемат ПРАВОТО на свободно движение. Ние не сме престъпници да стоим под домашен арест!

313

Анонимен

преди 4 години

Добре че Черепа се спаси навреме.И от Бойко и от вируса.

312

Бай Х*й

преди 4 години

Нивото на заразените в БГ е ниско щото няма достатъчно тестове. Тоя си мисли че всички сме толкова прости колкото него. Като мине пандемията и хората останат без пари и работа ще видиме какъв пример ще сме

311

Мълния от Позитано

преди 4 години

Другари, отиде ни електоратът!

310

Българин

преди 4 години

Бойко ,само ти ли не разбра че вече сме колония на Китай брато ?