32

Не е платена статия

преди 4 години

Като стигнах до тук:"И се управлява от хора, които всеки ден заслужават и покачват доверието към тях от страна на гражданите".. Статията е ясна! Но нека ви кажа - Доверие няма! Има страх, че в мизерията, в която сме принудени да живеем сътворена от тези, които търсят доверие, имаме ясното съзнание, че ако не се пазим сами и Господ не може да ни помогне! А доверието си го търсете при балите с бо.к.лука дето го внасяте да го горите! Господ да пази България!

31

До 32

преди 4 години

Имат, разбира се, но има и кой да ги озаптява. Тук не виждам нещо такова да се случва. Нали има разпоредба повече от 2-*** възрастни да не се събират на обществено място на по-малко от 2 метра. Ела да видиш дали някой следи да се спазва. Пламнат ли гетата, жална ни майка.

30

Чичко

преди 4 години

Ние по възрастното поколение за разлика от испанци,италианци ,французи и въобще европейците сме преживели доста кризи и лишения и без карантина за това не ни е трудно днес . Виж милениум поколението са свикнали на слободията като на западняците и за това сега им е терсене и негодуват в нета ,където са основни потребители.Вижте сайтовете ,веднага си личи пубера или 30-35 годишният философ -политикан.Неживели,невидели,непреживели л.и.г.л.льо.в.ц.и!Искат ВСИЧКО днес и сега

29

Анонимен

преди 4 години

Тази защо говори глупости? Да дойде да види пастракожите мaйmuni на пазара "Димитър Петков" колко са дисциплинирани! Събират си се, пийват биричка по пейките, по тротоарите не можеш да се разминеш от тях - шляят се като безпризорни цял ден днес, дистанция с нормалните хора не спазват, трупат се по сергиите на лафче... Обречени сме.

28

Поговорка

преди 4 години

Голям залък лaпни, голяма дума не казвай !!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Не се знае, не бързайте да се радвате..............може и тук да стане трагично положението!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да спрем да се подценяване и самобичуваме,това което се случва показа,че *** макар и беден и разпасан в извънредни ситуации е доста Организиран!

25

Анонимен

преди 4 години

Да,така е,още ограничения!

24

Ха ха!!!

преди 4 години

Таз 'професорка' да ми обясни мярката КПП на окръжните градове. Полицая Пешо застъпва в 6 сутринта на смяна. Идва заразен с CoVid 19 и му дава лична карта за проверка. Всичко е наред - има си тапия за работа и т.н. По ръцете на полицая Пешо вече има вируси от картата на човека. След това полицая проверява картите на още 1000 човека (все незаразени). Ама като си тръгнат - вече на всичките по картите им има от вируса! А той до към 2 дни се задържал по пластмаса...Та вика тази - добри мерки, а

23

Анонимен

преди 4 години

Тая професорка толкова много се мазни на властта,а те не и обръщат внимание.Да бяха и намерили някаква службичка по стар герберски обичай.Иначе ще остане гладна,горката.

22

истина

преди 4 години

Червената спирачка не можа да спре в парламента правилното решение да се замрази временно парламента. Готови са хиляди да умрат, като се отворят парковите, Витоша, спортните прояви и театри, детски площадки и кафенета, но да вземат властта. Няма да им се получи. На следващите избори ще заместят Воля.

21

Анонимен

преди 4 години

Колкото в пустинята ще намерят Ковид и в Тиквостан толкоз ще намерят.

20

По думите

преди 4 години

На Буда и платени тук България не е само най-добре от всички ами сме и най-велики!! Добре ще не сме посещавана страна нямаме спорт и прочие - това е което ни спаси от апокалипсис тук, но забравяте какво следва скоро в икономическо отношение. Не ми се мисли, а Вие продължавайте да плюете другите народи, и се биите в гърдите ние сме велики!

19

Анонимен

преди 4 години

проф. Антоанета Христова нарушава законите на България за конфликт на интереси и разпоредбите на БАН в частност. Каква тежест може да имат нейните заявления?

18

факт

преди 4 години

За сега България се справя супер.

17

Аз

преди 4 години

като цяло добро изказване на ситуацията но е пропуснала какви огнища на вируса ще станат р0мскiте махали - ако не се вземат мерки за тях ще стане лошо ...

16

Велес

преди 4 години

СПРЕТЕ ДА СЕ ДЕЛИТЕ ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТИЯ!МАЛКО ЛИ ВИ Е ТОВА, КОЕТО НАГАЗИ ЦЕЛИЯ СВЯТ!ПРИЛИЧАТЕ НА МАРОДЕРИ! ОЗАПТЕТЕ СЕ!Да, крещя, за да ме чуете...... мене, и още милиарди у нас и по света....

15

Анонимен

преди 4 години

11, да си чувал за Апокалипсис?Е, ако не си чувал, ще го видиш.Трябва да се подкрепи единствено селското стопанство, но всичко по реда си.

14

Анонимен

преди 4 години

Предвидливия и умен българин се размина с доста голяма беда въпреки опитите на туристите от Банско да ни заразят. Именно туй, че сме недисциплинирани ни спасява. Aко правехме като евродебилите дето не могат да намерят вратата на тоалетната без да питат Гугъл вече да сме вирнали краката.

13

Анонимен

преди 4 години

Как не се научиха на ред испанците след 40 години фашизъм?