111

до анонимен

преди 4 години

руснаците са една збирщина от леки жени и алкаши които винаги са били дъното и страдат от комплексарщина----------------Мъ ти току-що описа съвременото българско общесво, ве, точка по точка!-)))))

110

Пешо

преди 4 години

Дано путинофилите са запомнили годината 1783! И да не повтарят олигофренично, че Крим винаги е бил руски! Що се отнася до сегашният султан, то унижението бе пълно и перфектно изпълнено по всички направления!

109

Анонимен

преди 4 години

Абе той и Петър 3 си е немец ))) ама то като се замисли още от рюрюк Се немци и монголи ги Оправляват а руснаците са ота, йка

108

Анонимен

преди 4 години

До 110 Острова сега е Китайски впрочем точно гномчето путин оряза още руски територии и ги даде на Китай 2005 ФАКТИ вата ))))

107

Историк

преди 4 години

Между другото за незнаещите Екатерина Велика няма нищо общо с руската раса, тя е германка от Прусия. Бързо осъзнава безпомощността на мъжа си император Петър Трети, и прави преврат през 1762. Само няколко дни след преврата Петър Трети е ликвидиран и Екатерина става императрица на Русия.

106

Анонимен

преди 4 години

България не случи нито на поробители, нито на освободители.

105

Анонимен

преди 4 години

руснаците са една збирщина от леки жени и алкаши които винаги са били дъното и страдат от комплексарщина

104

Абе Историята

преди 4 години

помни и едни други войни, в коите Русия и Турция са си били като Дупе и ***!А и точно войната 1877-1878-*** Путин не биваше да я соименава, защото Русия не я е искала и всячески се е стремяла да я избегне!

103

Сега като се замисля

преди 4 години

Руснаците май останаха без приятели в близкото им обкръжение. С изключение разбира се на Армения но те така или иначе нямат избор.

102

ПроСоТо

преди 4 години

Друг намек Екатерина велика е имала детероден огран и гнома се казва като детероден орган

101

Анонимен

преди 4 години

Ех, тез лоши руснаци, бреййй, как посмяха да нъ отървът от Пет Вековния ни Османски Благодетел!!!Исками обратно в Туркието! Исками си Султано и турското сериали, мъ нон-стоп!Исками си чалгата, кючека и Азисчу за минисър на културата!Дъ живей братска Турция и Султан Ердуган!!!Нъл, тъй бре, чорбаджи Лулчовци без род и държава!!!!!!!!!!!!

100

Анонимен

преди 4 години

Егати намека. Абе вие джурналята от муха - слон правите. Аз си помислих, че нещо му е казал Путин за войната, пък то някакви скулптори там са забравили да изнесат от стаята.

99

До 108

преди 4 години

Това не е страховито. И 10 милиарда да бяха, пак не е страшно. Едни атомни бомби или просто едни артилерии да стрелят върху тях и край. Отделно, китайците са губили войни с бройка на войниците от 1000 на 1.

98

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 105 Много си прав приятелю , ама на кого ги говориш тези истини ? Срещу теб са павета.

97

Ти да видиш..

преди 4 години

До Капитан Братоев 102 А я си представи цунами от един милиард китайци въоръжени с тояги , какво ще стане с руснаците. И това време ще дойде.Китайците имат нужда от храна и суровини.

96

Анонимен

преди 4 години

Ами, Султано кво очаква!Един от глашатаите му викаше по турското тв, че Туркието 16 пъти воювало с Русия, и че можели да "повторят", мъ забрави да спомене колко пъти османците ядоха бой от Русия!-)А, знайти ли защо "гордия" Султан поиска помощ от НАТО и лошавая Тръмп???Ами щото на турското аскер просто му свършиха боеприпасите - бомби, ракети...!!!!!Султана съ опита да спаши Русия с нещо като "блиц криг" и ... клекна!-)А, опозицията и генералитета в Тр му готвят "сюрпизче"!-)))

95

Анонимен

преди 4 години

Незнам за турците, но в българската история Иван Грозни е известен с това, че унищожава Волжка България и я подлага на геноцид. И до днес герба на Москва е руски войн, който пробожда черен змей (Барадж) - Барадж е символа на Волжка България. Символ на Русия е победата над Волжка България. По-рано през средновековието Светослав I унищожава и разграбва дунавска България и набучва на кол 20 000 българи. При гледката цар Петър получава удър и умира. Това са вашите братушки.

94

Капитан Братоев

преди 4 години

Путин само да нареди на Ловно-Рибарските Дружества в России , и Туркия ще стане на Сол и Стъкло .Само от тях !

93

Анонимен

преди 4 години

то само турците да не решат да унижат руснаците, че целия им износ на газ по южно направление вече минава през Турция, нахендриха се на ердогановия, та незнам в края на крайщата кой кого изцака

92

Анонимен

преди 4 години

Фактически днешната бежанска криза, я инспирира и подгони към Европа другаря Путин, а не Ердоган! Хубавото е че в Германия вече разбраха двойната ( подмолна) игра на русията и готвят САНКЦИИ за москва, относно Сирия! Четете и немската преса другари, от това ви зависи животеца за скапан!