141

Анонимен

преди 4 години

.....................И този законен грабеж, се направи от Москов,който източи здравната каса и вкара отровните турски ваксини за децата.Не става така,трябва да сложат ред и дисциплина в здравеопазването и да няма злоупотреби.Всеки ,дори и министъра да носи съдебна и друга отговорност,да се сложи таван на лекарските заплати,например към 3500 лева максимум и т.н.Защото някои лекари правят ненужни процедури,с цел да забогатяват,а за други пациенти няма направления и лечение.Трябва диспиплина!

140

Анонимен

преди 4 години

До От ГерманияТи не схващаш!Проблема не са парите,пари има,проблема е ,че парите на хората от здравната каса,се използват нерационално,с по-голямата част от парите не се плаща за пациенти,а на частни болници,за строеж на частни болници,на лекари които взимат по 50 000 или 200 000 лева заплата! И този законен грабеж, се направи от Моков,който изтои здравната каса и вкара отровните турски ваксини за децата.Не става така,трябва да сложат ред и дисциплина в здравеопазването и да няма злоупотреби

139

От Германия

преди 4 години

Да заповядат сестрите при нас в Германия. С немската заплата и скъпия живот в Германия ще мизерстват много повече отколкото в България. Само наема за апартамента им в голям град ще бъде не по-малко от 800 евро. Да не говорим че от бруто заплатата ще им остава нето около 60%. Изобщо хората които не са си показвали носа от България живеят с нереалистични розови представи за живота в чужбина. Виждат само бруто заплатите без да виждат данъците и разходите. Щото така им оттърва.

138

Чичо

преди 4 години

Заплатите на мед.сестри трябва да започват от 1500лв нагоре.На лекарите от 2500лв нагоре.Как така няма пари за сестрите,а парите от отказания самолет за властта на стойност 55милиона,Бойко ги даде на едни ритнитопковци в Пловдив да си правят стадиони.Здравето на народа ли е по-важно или стадионите.

137

Истината

преди 4 години

Истината за заплатите в България е отчайваща. За 2019 година, официалната средна брутна заплата е 1250 лева, т.е.чисто 970 лева след удръжките. Реалната средна брутна заплата, т.е.медианата е 750 лева, което е 582 лева чисто. Минималната брутна заплата е 610 лева, което е 473 лева чисто. От 900 лева брутна заплата, се взимат 700 лева. Това искат медицинските сестри - 700 лева. Много ли е?

136

От Германия

преди 4 години

За 2019 съм платил в Германия 5,000 евро за задължително здравно осигуряване. Вие в България плащате максимум 150 евро на година за здравно осигуряване и искате сестрите да получават същите заплати както в Германия. Единствения начин това да стане е да плащате много повече. Съгласни ли сте? Между другото заплатата на сестрите в Германия е доста по малко като процент от годишната вноска за здравно осиугуряване отколкото в България.

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 147Мъжете вече са по-страхливи от жените. Примирили са се и само псуват. Жените винаги са били по-борбени. Тъжно е ,че се намират човечета, които да обиждат здравните работници и майките на болни деца. На тях и без това им е трудно а вместо помощ-обиди,

134

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Според "герберастите" всичко е "провокация"!!!!!Елементарният им начин на манипулация на обществото е в стил като преди 89г.!!!!Важното е че не населявам тази ТЕРИТОРИЯ!!!!Не искам "индивиди" с "изключителния" си "интелект" да определят моето БЪДЕЩЕ!!!!!

133

Анонимен

преди 4 години

Срам ме е, че група майки и медицински сестри имат повече кураж от всички нас.

132

Анонимен

преди 4 години

Тези тук,който опитвате да обърнете отчаянието и безнадеждността на медицинските сестри в някаква политическа провокация от страна на БСП или Радев,трябва да сте наистина много жалки и изпаднали хора..Идете се хванете да работите нещо,а не да лежите на 20 те лева надница дето ви дават да седите по цял ден пред компютъра и да пишете *** коментари

131

Анонимен

преди 4 години

Не ги е срам тия сестри! Ще му образуват кръвно, докато се бори за мир в Близкия изток и се преструва, че не знае къде е Барселона или Кипър.

130

Радев

преди 4 години

Не съм в течение на исканията на здравните работници, но знам, че управляващата пасмина трябва да бъде пометена с цената на всякакви крайни действия.

129

Стеф

преди 4 години

За тази *** всяко недоволство е провокация. А не е ли провокацията и къщата в Барселона,ремонта на ремонта , празните обещания и лъжи не само на ГЕРБ а на масата от политически отпадъци, които ни управляват. Айде стига сте били невинни жертви. Няма ли кой да ви утрепе всичките...

128

Анонимен

преди 4 години

Аз бих ги посъветвал не да се запалят, а да емигрират.Да си работят на нормални условия, пък да ви се смеят, като влезете в болница и няма кой един уринатор да ви донесе.Или може би Бойко и Дариткова ще ви донесат по един, избиратели сте им все пак?

127

Анонимен

преди 4 години

тия сестри да вземат да го подпалят както правеха "демократите " тогава всички ще са доволни

126

Анонимен

преди 4 години

133, споделете някой от тези начини?Например, от 10 години се говори за реформа в здравеопазването, но Рапона и Ко. само наливат още пари без никакъв резултат. Споделете някакви начини, които биха накарали Винету най-накрая да свърши нещо полезно, а не само да джитка с джипката и да открива пътища, които се рушат след две години?

125

Анонимен

преди 4 години

Свестните тук считат за луди ...

124

Анонимен

преди 4 години

Нинова няма ли да отиде да види сестрите, които изпрати там?

123

Анонимен

преди 4 години

Ами нормално сестрите разбраха,че с преговори не става, дела трябват!

122

Анонимен

преди 4 години

едни борци срещу комунизма се навъдиха на гербавата хранилка -дават всичко от себе си забравили че началнико им от банкя не само че е второ поколение комунист ами е американска марионеткана всички бивши комунисти станали американски марионетки са опростени греховетеи мога смело да се борят с комунизма