262

Гражданин

преди 4 години

Преди време бях опериран и лекуващият лекар ми предписа обезболяващи,но сестрата се направи на "ударена " и ми спести повече от половината лекарства?! Та,сестро,къде ми отидоха лекарствата ?!

261

--

преди 4 години

Една женица иска достойни условия на труд и заплащане.Здравен работник!!!И големият мъж Бойко се уплаши!ГЕРБ са страхливци!

260

жи вотни

преди 4 години

НСО, други път когато се сбълскате с лудаци, донесете си оръжие с упойващи сткрелички, стрелбяйте по тях като по животни. Олюлее ли се, хващаш го или разпъваш долу пратнище като при пожар. Тия лудите са животни и отношението към тях трябва да е такова. Упойващи стрелички. Ако имате по-добрир но драстични идеи, моля.

259

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ТРЪГНАХА НА БОРБА С ЕДРИТЕ СПОНСОРИ НА БСП И КОРНЕЛА И КО СА В ИСТЕРИЯ- ГОТОВИ НА ВСИЧКО- МНОГО ОГЛАДНЯХА, ЧЕ И ЗАЕМ ТЕГЛИХА- ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

258

Анонимен

преди 4 години

ЖЕНАТА СТЪРЧИ НА ФАСАДАТА, А ОТ ВЪТРЕ И ПОДВИКВАТ- "СКАЧАЙ, СКАЧАЙ"- ИСКАТ ДА СТАНЕ КАТО С ПЛАМЕН- ГОСПОДАРИТЕ, КОИТО МУ ПЛАТИХА ДА СЕ САМОЗАПАЛИ МУ ОБЕЩАХА ДА ГО ИЗГАСЯТ, ОБАЧЕ ИЗГОРЯЛ Е ПО ВЪЗДЕЙСТВАЩ ЗА КАУЗАТА ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГО ОСТАВИХА ДА ИЗГОРИ БЕДНОТО МОМЧЕ- НЕ СЛУШАЙТЕ ГОСПОДАРИТЕ СИ, ЩЕ ИЗГОРИТЕ ЗА ШЕПА СРЕБЪРНИЦИ!

257

Анонимен

преди 4 години

Е нема такова УБО! Представете си пет човека в Германия или Франция да си самоуправстват в парламентите им? Тия гъски са се взели много насериозно!

256

лу даци на протест

преди 4 години

Група лудаци нарушиха всички закони, изнудвайки парламента! Тия катерачи по прозорци са психовци и мястото им е в лудницата с дълготрайни диагнози и лечение в първите 5 години без освобождаване. Да кажат пред полицията кой още е учасвал в заговора, защото са го обмисляли предварително, говореха за изненада. Ей ви я лудашката изненада.

255

АЛОООУ, ДАНС...

преди 4 години

НЕ ВИКАЙТЕ ЗА ТИЯ СЕСТРИ "ПСИХОЛОГ"......ВИКАЙТЕ "ПСИХИАТЪР"...!ИНАЧЕ ---ЩЕ Е ГРУБА ГРЕШКА!!!

254

и ди от ки

преди 4 години

А ***, па тици на държавна прехрана! Добре. Първо, протесдтирате от страх да не би... Второ, искате оставка. Да допуснем, че последното внещо, което направи правителството е да ви лиши отн персонална помощ. Избирате ново правителство. И то ви реже помощите. Понеже всичко идва от данъците ни, които и вие може би плащате, но никога в размер като работещите хора. И? Какво ви дават оставките? Агресивни пъзли. От дстрах, да не би...

253

Анонимен

преди 4 години

Бойко Атанасова обяви, че са били блъскани и дърпани.а трябваше и да ги ошамарят!

252

Анонимен

преди 4 години

Всички срещу сестрите .... С ГЕРБ напред, Давиткова, Сачева ура

251

ханонимна

преди 4 години

Добре де, 30 години разваляте здравеопазването от социализма и още не можете да го ликвидирате ? Защо така ? Направихте докторите търговци насила и сега скачате що искали да печелят ? Това е *** в тежка форма и няма лечение.

250

Отвързана Кесия

преди 4 години

Откак гръмна аферата 'Барцелона' Баце развърза кесията и почна да плаща на тролчета, *** и троловища да обясняват колко зле е БСП.Че БСП е зле , зле е . Ама Баце си е същото *** ,ама изcpaнo oт друг ***.Такъв вой в защита на ГЕРБ по знайни и незнайни сайтчета ,не помня. Явно Баце е дълбооооко дълбоко засегнат.

249

Анонимен

преди 4 години

Медицинските сестри пък искат достойно заплащане, по-добри условия на труд и реформа в звенотощо не кандидатстват за работа в някоя частна болница? Заплащането и условията са добри.Обаче ще трябва да работят и няма да могат да се скатават в сестринската стая на кафенце и цигарка :)

248

Зозо

преди 4 години

Когато бай Тошо не идва при комунягата, комунягата отива при бай Тошо :))))))))))))))

247

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБраво на тези смели жени!ако бяха смели досега да са скочили

246

Анонимен

преди 4 години

Манолова, къде са криеш *** кифло? *** им покажи как се скача!

245

Зозо

преди 4 години

Айде всички ***, скачайте от джама и право при бай Тошо.

244

Анонимен

преди 4 години

Нашето търпение свърши, нашият ултиматум беше до вчера 17:00 чами скачайте, кво чакате :)

243

Анонимен

преди 4 години

До ОСТАВКАВиждате ли какво се случва в 21 век в страна членка на Еврейския Съюз???виждаме - проруска партия организира държавен преврат. проруски президент подпомага тази проруска партия.