132

Винету

преди 4 години

До 146. И ти си написал едно нищо, ама колкото да си изпразниш злобата, нали?

131

Анонимен

преди 4 години

евродюдикоф ТВЪРДИ, ЧЕ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА- А ТОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА КЛЕВЕТА, В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, НЕ МОГАТ ДА СЕ СКРИЯТ ЗАД КВАЛИФИКАЦИЯТА- ПРАВО ДА ИНФОРМИРАШ- ПРИ УСЛОВИЯ, ЧЕ ИНФОРМАЦИИТЕ, КОИТО ДАВАТ СА ФАЛШИВИ- ЕВРОДЮДИКОФ ЩЕ ПЛАЩА ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ДЕТО ПОВТАРЯХА ТАЯ КЛЕВЕТА. ПАК ПОВТАРЯМ-ЕДНО Е ДА ИНФОРМИРАШ, ДРУГО Е ДА КЛЕВЕТИШ И ДА СЕ СКРИЕШ ЗАД ПРАВОТО ДА ИНФОРМИРАШ. АКО ББ НЕ ГИ ОСЪДИ СЕГА ЩЕ БЪДЕ ЖАЛКО ЗА НЕГО- СПРАВКА РЕШЕНИЯ ЗА КЛЕВЕТА В СЪДА ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.

130

изнервен

преди 4 години

До 141. Испанците като цяло не, но "Ел Периодико" е доказано червен пар.цал. Прочети малко повечко информация за връзките и финансирането му.

129

Байфидан

преди 4 години

До бай Ставри. И къде го видя това "сериозно" разследване. За 5 години какво откриха? Смешници.

128

Александра Дариткова

преди 4 години

Къщата в Барселона е стара претоплена манджа. Борисов живее само от скромната си заплата и има само 15000 лв. спестявания.

127

Александър Матросов

преди 4 години

Къщата в Барселона е стара претоплена манджа !!

126

Анонимен

преди 4 години

До 143Томиславе, ти мaлoyмен ли си, или се прайш? Разследването срещу вожда ти е за пране на пари, а не за неква къща или стари манджи!....За него не знам, ама ти със сигурност си! Разследване за пране на пари срещу човек се прави, ако той изкарва много повече от даден бизнес, отколкото в действителност. Какъв бизнес има в Испания? Откъде ви намират толкова .... ????

125

Томислав Папагалчев

преди 4 години

Къщата в Барселона е стара претоплена манджа ПЪК !!!

124

Анонимен

преди 4 години

Томиславе, ти мaлoyмен ли си, или се прайш? Разследването срещу вожда ти е за пране на пари, а не за неква къща или стари манджи!

123

Анонимен

преди 4 години

...и испанците ли са червени *** :)

122

Анонимен

преди 4 години

Томиславе, липсваше ти плам в защитата! Някак си вяло говореше, все едно и ти не вярваш на това което говориш. Трябва повече хъс! Да не си нещо обиден на Вожда? Да не би да не те е водил в Барселона? Ако е така, нормално е. Все пак там живее Мис "бикини". А ти си мистър "пoтник". Немаш работа там, не се сърди!

121

бай Ставри

преди 4 години

Кажи го това на испанците. Защото те сериозно са се заели да ми го докарат.

120

Анонимен

преди 4 години

Томиславе, слаба защита брато! Прозрачна работа.

119

Анонимен

преди 4 години

В момента най-много мaлoyмни комунисти има в Гроп.

118

ДО 133

преди 4 години

Не си прав. БСП си е БСП,нищо че си признава историята,част от която е БКП. Има сега няколко истински БКП-та и на едно то тях лидер е ББ,нищо че името е ГЕРБ.

117

Анонимен

преди 4 години

Прав е Дончев,всички дрънкат напразно. ББ държи полиция,съд,прокуратура /даже купи каскет на новия главен/, та няма кой да ГО разследва. Същото ще стане и в Барцилона,щото "Гарван,гарвану око не вади". Там властимеющите също въртят делавери и от колегиалност нищо няма да открия.

116

Анонимен

преди 4 години

До До 124Въпросът е тебе къде са те намерили такъв? БКП се преименува на БСП, но продължава да се хвали с историята си. Та ако ББ е още член, значи е подчинен на Нинова.

115

bash_majstora

преди 4 години

Тя манджата стара ама и испанската прокуратура ли претопля манджи ? това не е цацката или каскетахайде да видим къде ще му излезе края накрая :)

114

ГЕРБ ПАПАГАЛИ

преди 4 години

Претоплена манджа

113

Браво Дончев!

преди 4 години

Ти си стара претоплена МАНДЖА !