71

Анонимен

преди 4 години

Боли ме х я какви сценарийй се въртят в блатная.

70

Моят сценарий

преди 4 години

Бирата във Вашингтон ще струва 5 рубли

69

Анонимен

преди 4 години

Тука пише,че губернатор на Красноярския край е някоя си Екатерина Надежная, а всъщност губернатор е проф. Александър Усс . Това си е чист фейк. Реални кандати за президент могат да бъдат Медведев, Сергей Собянин (кмет на Москва), Валентина Матвиенко, Сергей Кудрин, Жириновски, Михаил Мишустин ( министър преседател), Зюганов, Лавров, Вячслав Володин, Шойгу, Наталия Поклонская володин

68

До авторите:

преди 4 години

Сменете си дилъра! *** ***!

67

До Анонимен 72

преди 4 години

Прав си!Северният морски път ще бъде незамръзваща магистрала - там работят 44 ледоразбивача, много от които - атомни.В момента строят 3 свръхрмощни клас "Лидер", които трошат 4-метров лед. упиха от Корея огромен суперманеврен танкер с азиподи и сами започват постройката на такива.Осигуриха отбраната на Северния морски път с нови бази, връх на техниката и комфорта.Любопитните могат да видят "Трилистник" и "Северный клевер".Модернизираха летищата за МиГ-31 и ракетни бази.САЩ имат 2 ледоразбивача

66

Анонимен

преди 4 години

"Дойче Велле" да обясни дали Фрицландия не е окупирана държава със слаба армия и народ с ужасно самочувствие на наследници на военнопрестъпници и убийци! Да престане да се закача с великата Русия, която в историята три пъти е превземала Берлин. Да се заеме с техните неофашисти, с милионите мюсюлмани, дали да ги интегрират или самите да се интегрират! Да накачат полумесеци на кирхетата си, наместо кръстове! Шайссета!

65

Анонимен

преди 4 години

Интересни разкази.Нито един от тези сценарии няма да се сбъдне.15 долара за барел?Нали първи ще изпищят САЩ та те правят толко петрол колкото Русия.

64

someone

преди 4 години

*** бившето КГБ управлява Русия , не Путин , нито някакви измислени елити съставени от смешни олигарси , които са в пълно подчинение на истинската власт КГБ. Путин е сложен просто да изпълнява волята им и никакво предаване на власт няма да има.

63

Анонимен

преди 4 години

Сценарии за бъдещето -жанр на научно-художествената фантастика. С какво се занимават сега руснаците - разширяват Трансибирската жп магистрала, разширяват си пристанищата, складовата база в тях, увеличават броя на товарните вагони, корабите, танкерите за втечнен газ, ледоразбивачите. Целта е по северния морки път и Трансибирската жп магистрала да се извърши търговска експанзия в Азия - от Китай, през Япония и Кореите и Виетнам та чак до Индия. Ще ги хванете за шлифера руснаците.

62

Handel

преди 4 години

Преди го бях написал сега ще го повторя:Наистина има три сценария кой ще бъде начело на Русия. Първата възможност е Путин. Втората възможност обаче е Путин. А третата възможност е Путин.Можете да се обзаложите че съм прав. Путин ще пусне властта само когато дойде времето да го положат вместо Ленин в мавзолея.

61

Данте Надежная

преди 4 години

На вратата на Русия може да стои само един надпис "Надежда всяка тука оставете".

60

тц тц тц

преди 4 години

Аве за какви сценарии говорите,като природните ресурси на нашата планета са у Русията?! У тях е и ножа и сиренето. ЦЕлата Менделеева таблица е там. Ние от страни само ш"а точим сополи ,колко сиренце ни отрежат-толкова.

59

ето истината

преди 4 години

До 66Не се притеснявай сладур,слагай минуси..ти си писател;))))НО! Де да можеше с тия минуси да станеш по-умен...

58

Анонимен

преди 4 години

До ето истинатаНе си заслужава дори и да ти сложи минус човек, толкова си захлупен.

57

сигурно

преди 4 години

До година 2060 сценарий година 2030 отново във северен вилайат е бат простаци със цъ рвули

56

ха ха ха ха

преди 4 години

Ха ха ха ,най големия виц е на коменатр 61.Какви руски бежанци,като те изкупиха България и тя е тяхна собстевност??? Ти бежанец ли си в своята къща?

55

ЛЕСЕН ОТГОВОР

преди 4 години

До Лесен въпрос лесен отговорзащото нощно време не се виждат никакви българите по улиците във МАХАЛА!

54

година 2060 сценарий

преди 4 години

Българския министър-председател е на посещение в столицата на Новикитай Москва. Внукът на великия лидер Бойко Борисов ще обсъди засилващата се криза с руски бежанци, които са нежелани в България.

53

Лесен въпрос

преди 4 години

Защо нощно време в Кавказ не се виждат никакви руснаци по улиците?

52

Анонимен

преди 4 години

До ето истината"Трябва поне малко повече да си чел сладур"Освен да четеш трябва и да мислиш с главата си, нещо което явно не ти се отдава.