79

Анонимен

преди 4 години

В комунизма групите достигаха 48 деца---Обаче през комунизма имаше други възпитателни методи. Днешните деца знаят, че учителят няма право да им направи нищо. Едно друго дете 2-ри клас беше казало на класната си нас.рана жаба, най-пробелемното отговаряше на учителите с Ти нищо не можеш да ми кажеш, Аз решавам какво да правим тук, ти не знаеш, Не искам, как ще ме накараш? и се плезеше. По принцип си говереше на ти.

78

Анонимен

преди 4 години

"оскубал момиченце, ударил момченце, поискал допълнително храна и не иска да спи след обяд" През 21ви век всичко ти е разрешено стига да си от "уязвима" група. Няма значение как се държиш, винаги ти си дискриминираният.

77

Анонимен

преди 4 години

Сложен случай за разглеждане от генетична гледна точка,кои геноми как влият и определят таквова типично поведение на индивида с отклонения в общуването с отношение към другите окръжаващи го с нетипично таквова поведение за възраст и група,но пък КЗД го определя с вписване ром сякаш всичко й е ясно и не поема ангажимент в отношение за допълнителни познания с обучения за поведения заради предмета си на дейност-защита от дискриминация на типични поведения,индивиди,що глоби за окръжаващите ги други.

76

Анонимен

преди 4 години

Поне веднъж месечно излизат статии, как осиновено дете в чужбина се е върнало да търси биологичните си родители---Имаше само два такива случая и в единия момчето не беше проблемно, просто искаше да се запознае с майка си. Работя в Германия и мога да кажа, че ромчетата не правят проблеми в училище, когато ги пускат да идват. Най-големият ужас до сега беше поляче, бяло и русо, 2-ри клас, което не само беше хиперактивно и жестоко невъзпитано, но се и подиграваше и биеше по-черните деца от него.

75

Анонимен

преди 4 години

ако има нормално поведение надали някой би имал нещо против едно дете. Аз имах съученик *** и всичко беше точно. Къпеше се, учеше имаше адекватно поведение и сме си приятели и до днес, никоай не го е делил.

74

Анонимен

преди 4 години

Ахааа. Да вземем да се отървем от различните и проблемите ни ще изчезнат. За тази цел, да вземем да се нахвърлим на някое дете, защото е по-слабо от нас. БАСИ възрастните сме, честно! Имам колежка, дето все реве, че циганчетата й били виновни, а децата й се държат по гореописания начин. Ама българка била и те - българчета. Нищо, че говорят с акцент и не им се разбира българския...

73

Анонимен

преди 4 години

Кое не е вярно? Това, че се връщат или е гледате свата през розови очила?Жалко, че тук не могат да се дават директни линкове към такива случаи. Да, в интерес на истината, докато се малки и без увреждания /за съжаление често са - близкородствени връзки, алкохол и наркотици/ са като всички деца. Вижте и Софи Маринова - уж измъкнала се от гетото - то не си остана в нея?

72

Анонимен

преди 4 години

"Значи няма шанс за ***, така ли?"Значи Мите 0,19 см, че няма шанс за теб.

71

Анонимен

преди 4 години

С изказването си тази възпитателка ни каза че в нейния генетичния материал няма нищо хубаво!

70

Анонимен

преди 4 години

Не говорете празни приказки. Нито сте се сблъскавали, нито сте работили с хиперактивни деца, аутисти и т.н. Медицината не може да им помогне, вие искате учителки и възпитателки да им въздействат само с думи. И все пак - не зная как издържат родителите, дано вкъщи се справят, а не го пращат на училище/градина, за да се оттърват.

69

Анонимен

преди 4 години

Иначе когато ромите получаават стипендии за 3.50, а останалите не тогава не е дискриминация и КЗД не предприемат нищо. То да бяха само тия стипендии щеше да е добре.

68

Митко 19см

преди 4 години

Простата истина===Когато някой използва горното словосъчетание или нещо от рода на "решението е просто", то обикновено простото нещо е самият той.

67

Анонимен

преди 4 години

Защо отричате генетиката?Поразпитайте и вижте осиновените ромски деца, отгледани с много любов и грижи, дали са станали как да го кажа - примерни граждани...Поне веднъж месечно излизат статии, как осиновено дете в чужбина се е върнало да търси биологичните си родители от някоя ромска махала. Не само това, но зарязва осиновителите си и се заселва в гетото.

66

Анонимен

преди 4 години

НОНСЕНС! СЕГА УЧИТЕЛКИТЕ ЩЕ ПЛАТЯТ ПО 250 ЛВ, НО ПОНЕ ОСТАВАТ НА РАБОТА!АКО ПУСНАТ РИМЛЯНЧЕТО, ДРУГИТЕ ДЕЦА СЕ ЕВАКУИРАТ И ТАКА...

65

Анонимен

преди 4 години

Щом е ром трябва да му се търпят свинщините ли?

64

Простата истина

преди 4 години

Ако в градината има само българчета , напълно нормално никой да не иска *** да му развалят детето.И аз бих бил против това, детето ми да е около ***.

63

Анонимен

преди 4 години

Аааа така не може в България не се гладат решенията на съда, а на Гешев.

62

педагогиката се учи

преди 4 години

Няма такъв филм !Ако учителката е добра и мухата се чува като лети на 45 деца !В комунизма групите стигаха до 48 деца .Сега имат по. 10 деца на група и са некадърни колежки.

61

Митко 19см

преди 4 години

Кръвта вода не става, са казали хората и са прави.===Значи няма шанс за ***, така ли?

60

учителка мъчителка

преди 4 години

Ко е тва елитна градина знам .От малки отрочетата на попфолка и мутрите с пари са богопомазани .