543

Анонимен

преди 4 години

Любовницата му е взимала две заплати, държавата и е плащала наема, а Радев е организатора на всичко това, и този човек е държавен глава на България.

542

До Unufri

преди 4 години

Искам да кажа, че има закон и той изрично забранява подобни скалъпени атаки. В случая нарушение не е установено видно от публикуваните документи. Но дори и да има такова, в случай, че не е държавна измяна, никой няма право да разследва и подслушва висшите органи на държавна власт. Затова в опит да се спаси от едно нарушение, уважаемата прокуратура направи няколко други. И сега като един съвестен катаджия помисли каква отговорност трябва да понесе главния прокурор, който също е недосегаем.

541

Unufri

преди 4 години

Значи искаш да кажеш, че ако един катаджия види нарушение, но вътрешно е убеден и всички около него смятат, че нарушителят няма да си плати по никакъв начин, то той не трябва да му налага глоба?Когато в полезрението на прокуратурата попадне нарушение на закона, тя е длъжна да си свърши работата. Друг е въпросът дали изобщо ще се стигне до наказателно преследване. В противен случай все едно си затваря очите.Прокурорът по случая с какъв мотив да го прекрати това - да напише, че няма смисъл ли?

540

До unufri

преди 4 години

И ти трябва да четеш приятел. Точно това не трябва да прави един компетентен юрист а камо ли главен прокурор. Именно за това имунитета е разписан в конституцията. Да не говорим, че е прекратено самото производство преди искането. Атаката е некомпетентна и уязвима юридически. Това я прави целенасочена и на всяка цена - явно обслужваща нечий интерес.

539

Unufri

преди 4 години

Единственото, което Гешев направи е да попита КС да даде тълкувание дали може сега да повдигне обвинение срещу президента или да изчака докато падне имунитета му. Ни повече ни по-малко.Обаче простия ганьовец така се превъзбуди, взе да бълнува на секундата някакви глупости за държавни измяни и т.н. Ами *** си бе ***, не се опитвай да мислиш с трибувкеника си.

538

Истината

преди 4 години

И Радев по примера на своите руски господари се вживява в ролята на жертва. А иначе е една мижитурка без морал, достойнство и чест!

537

Трети закон

преди 4 години

Трети закон на глупостта на Чипола:Глупав човек е онзи, който причинява щета на друг човек или на група хора, без същевременно да извлича oблагa за себе си, или пък дори понася щети.

536

Браво!

преди 4 години

Кой да предположи, че Гешев тъй смело ще разцепи алката на съветското ченге на Дондуков. Браво Геш! Българите ще са ти благодарни, .. освен .усофилистиците, ама ти не са и българи. Пред българския интерес, винаги биха избрали руския.

535

Обективна оценка

преди 4 години

Изключително зле скалъпена атака, в която прокуратурата сериозно се дискредитира. Според прессъобщенията и, които приличат на панически ПР след тази издънка, кипи тракава дейност по обвиняване на олигарси и залавяне на мними съпруги. Проблема обаче, създаден от ентусиазма да се започне с политическите поръчки възможно най-скоро е трудно да бъде изваден вече от фокуса на обществото.

534

Анонимен

преди 4 години

май Радева е мъжа в семейството ми се вижда

533

Анонимен

преди 4 години

голям позор е този набеден за президент .. уреждач на своите хора "нашите хора" и както се видя се оказа един ЧЕХЪЛ

532

До Мунчо

преди 4 години

Четене трябва, приятел. От недосегаемите е да, освен в случаи на държавна измяна. Това е според конституцията, а и така трябва да е за да не се упражняват всякакви купени *** върху институцията на презодента и да подменят гласуването на народа, единственото мажоритарно при това.

531

Мунчо

преди 4 години

Що бе? Тоя от недосегаемите ли е?

530

АК-47

преди 4 години

Уродливи поръчители, уродливи изпълнители не могат да родят в плоските си мозъци друго, освен уродливи обвинения. Да живее Северна Корея.

529

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Човека с колелото,изнесе ли се от Дондуков 2.Айде,че започва ремонт ,за следващият Президент !

528

Анонимен

преди 4 години

Радееев, твоето поведение и това на семейството ти почнаха да придобиват уродливи размери. Да не изброявам тук изцепките ти през последните години, че няма да ми стигне мястото. Това разбира се за по - паметливите граждани. А на другите дето те избраха, кажи им сега кой кой е, че много мозъчни спазми им причини вече !!

527

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

526

Анонимен

преди 4 години

Гешев без да се усъзнае стори добро наПрезидента само за кратко време в България и в Чужбина се създадоха толкова групи в соц.медии в защита на Г-н Президента

525

....

преди 4 години

Смешни и жалки действия срещу Президента. Но, нали за това си сложихте Гешев да разиграва махленски представления и "забавлява" народа. А президента не пипайте, не сте от категорията му господа.

524

Анонимен

преди 4 години

До хмммМисли бе дебилчев, мисли.Най-малкото - СРС-тата не са от вчера.