13

Анонимен

преди 4 години

че то в БГ кое истинско

12

Анонимен

преди 4 години

Па то и лекарствата са менте ама кво да праиш.

11

хехе

преди 4 години

Класика: Динев отишъл при Дунев (Дунев Мотор Спорт) и веднага открили че проблема е с маслата. А от къде е купено, каква марка е било и на каква цена не става ясно. Просто масло някъде сменено евентуално купено през интернет магазин. Но Дунев оправил нещата преди да е станало късно.Поне пишете платена реклама на Дунев Мотор Спорт.Така нагласена статията излиза, че от никъде другаде човек не трябва да купува освен оторизиран сервиз/вносител/Дунев. А за малките дето продават качествено какво?

10

Анонимен

преди 4 години

а може би трябва да се съди държавата, заради внос и продажба на некачествени стоки, за да има контрол...

9

ЕВТИНОТО Е СКЪПО

преди 4 години

Аз си купувам Бардал от вносител. Супер е маслото и няма как да е менте. С двигателя, спирачната система и с гумите компромис не трябва да се прави. С други неща, може..

8

СТАЛИН

преди 4 години

на ЛАДА 7ЦА слагам от некой ТИР 20ве60 варви тихо и не пипа масло

7

ШибиРиби

преди 4 години

Единствения начин да се предпазите е да напуснете територията между черно море и Тимок и Дунав и Родопа

6

Анонимен

преди 4 години

Никога не сипвайте наливно масло. Веднъж сложих уж в голям сервиз. Голяма грешка. Оказа се че го кръщавали с М10Д.

5

амииии

преди 4 години

Купувайте си М10 Д, едва ли ще е фалшиво.

4

ха-ха-хаааа

преди 4 години

Ехеееее, то фалшиви пари печатат, та масло ли?!

3

до 1

преди 4 години

Напълно вярно. Аз също купувам масла от UK (Helix Ultra Professional)- без пари излиза и си сигурен, че е истинско. Относно ментетата- в youtube има хиляди клипове как се правят тия ментета. Всичко тука по съмнителните магазини (че дори и някои големи лъскави сайтове) на ниска цена е менте. Например- Castrol Edge 5w30 e зеленикаво на цвят, а ментето- тотално различно. Препоръчвам маслата от UK няма да сбъркате. И пускате с презозвач за 2лв./кг до България.

2

Анонимен

преди 4 години

Няма нови или стари автомобили, ако маслото е менте двигателите или други възли заминават. Лошото е, че в повечето случаи хората разбират, че имат проблем когато вече е късно.

1

Анонимен

преди 4 години

101% от евтините Кастрол са индонезийско менте. Лично затворих един подобен магазин, след като осъдих собсвеника му. НАП го запечата моментално. Всички масла се оказаха фалшиви там. Купувам масло САМО от Ebay- eurocarparts. 3 пъти по-евтино от тука и със сигурност оригинално, поради простата причина, че споменатите са официални reseller-и на много марки масла. Това ми е за хоби автомобила- 15-годишно Порше Карера. Другите 2 са на по няколко месеца и се обслужват в официалните си сервизи.