10

Анонимен

преди 4 години

Симпатично момиче........:)))))

9

ЕЛИ/2/

преди 4 години

Не изглежда малцинствена,но вече е завършен, съвременен,демократичен лАУмпен.Няма завършено образование ,а приятелят И прави кариера като боклукчия,все пак добре, че не е само консуматор.Възниква въпроса как работи нашата родна система за граничен контрол или по-точто,как не работи тази система,че едно момиче на 17 години я преминава

8

Йово

преди 4 години

Преди години имах съученичка която бягаше от родителите си и ходеше все с ц*га*и, така и не завърши средното. След години я видях да проституира на Е 79 до Ботевград. По точно тя ме позна и на съответния на мой въпрос тя отговори: "Че това си е мечтал винаги да работи". Само за уточнение БЪЛГАРКА е. Започнала ли е да и харесва на 17 този начин на живот няма после оправяне.

7

.!.

преди 4 години

До Елемаг И не е Ханс , а Трайчо на 100%

6

Елемаг

преди 4 години

ТАзи тенденция е още от Зара от "бай брадър" още си спомням думите и "За какво да му готвя,като ша му направя една бабалюга и ша *** заведе на вечеря".Така и сега...за какво да мие чинии,като ще прави като вятъра на някой Ханс и ще ид аде пари за 5 мин да карат с тях цяла седмица.А какво по-хубаво от един "иранец",като меринджей?Те са родени за импресарио в тази област.Кое ви учудва?А това,че микробусите си минават през ГКПП-та акто разграден двор,го знае всеки.Тия палати не са от нощни смени!

5

Хахахааха

преди 4 години

До БългаринЕй, направи ми деня с този коментар :) Смях се до сълзи

4

1

преди 4 години

До Българин И тя като я гледам не е за изпускане...Абе той Господ си е събирач...

3

Анонимен

преди 4 години

Кво да прави момичето в това село бе, я стига. То си е като затвор там.

2

Българин

преди 4 години

Намерила е перспективно момче със стабилна професия. Не иска да го изпусне

1

Вмирисан от Перник

преди 4 години

това "новина" за отвличане на вниманието ли е?! България стана Пустинята Сахара, но това е най-важното!!