331

Анонимен

преди 4 години

Става ми смешно като гледам американизираните иддиотчета Ако ги питам филма Рамбо от коя война е няма да знаят. И сигурно си мислят че сащ са я спечелили.Иран има над 600 000 ракети, а тукашните дори пълнител не са виждали освен в комп игрите.

330

Анонимен

преди 4 години

С тези закани ,персите много ще ги боли,съмнявам се да имат стабилни бомбоубежища!

329

Жоро

преди 4 години

До Lan 335 Не си сериозен,нали?Не може да си толкова'***'.

328

бай ганю

преди 4 години

грабвай пушката моме и с помоща на аллах го изпрати там където баща ти вече се въргаля в девици само дето малко ...много не си познала

327

Анонимен

преди 4 години

до 344Е тая е някаква проста забрадка, мислиш ли че може да мисли въобще?

326

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 342 Ко речи?Ненормалник

325

Анонимен

преди 4 години

Тя бе и още по-крайна, заявявайки, че "семействата на американските войници в Близкия Изток ще прекарват дните си, очаквайки смъртта на своите деца". За баща ти знаеш само че е генерал! А колко деца е убил сигорно не те интересува ***....

324

Анонимен

преди 4 години

По скоро теб и Иран ги чака лоши дни барабар с вас и туркето...

323

Анонимен

преди 4 години

До 337Там е работата,че Ирак не е американски вилает,а демократична страна,и иракчаните шийти напълно демократично взеха власта в Багдат!Сдушиха с едноверниците си в Иран и с цялата си наглост поканиха спец.частите на Солеймани да укрепва власта им в Иран.С К.Солеймани беше убит и иракски генерал ,всъщност шпионин на Иран който по времето на Садам бяга в Персия!В последните години се завърна и командваше спец.частите на Ирак!Ето затова Ирак не американски вилает.

322

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 340Знам. Просто тук от два дни се върти идеята, че тоя едва ли не е бил официален гост на иракчаните, когато той просто си е правел каквото си иска на територията на страната. Истината е че тоя е сатрап, който е станал "митичен" благодарения на военни престъпления докато работи за интересите на Иран.

321

Анонимен

преди 4 години

До 339Няма нищо чудно ,,митичният "генерал е командвал потушаването на антииранските протести през есента ,където загинаха стотици иракчани!

320

Анонимен

преди 4 години

В Ирак иракчани са празнували споминянето на "митичния генерал". Що така?

319

Анонимен

преди 4 години

Камиларски смешници.Освен терористични атаки друго не могат.Бай Дончо да пуска бомбите и да закрива тази диктаторска *** там.

318

чий го дири в Ирак?

преди 4 години

за генералчето става въпрос, къде е тръглано да си пърка пръчката в чужди дупки. САЩ хвърли огромни суми пари и даде жертви за да покори и да завладее Ирак, постави си подбрани хора в правителството, а този нахалник решил да се договаря директно!Какво нахалство само, Ирн все още не може да приеме факта, че Ирая е американски вилает и трябва да пита за разрешение. не само това, но насъскали тълпата да разбива американското посолство в Багдад.Иран до кога смятате, че това нахалство ще се търпи?

317

Кумчо Върчо

преди 4 години

Ауууууу! Америка тръпне в очакване сега, какво ще и се случи.

316

Lan

преди 4 години

Явно им трябва нова война на САЩ, вече даже не си търсят фиктивен повод.

315

РВ

преди 4 години

И как смята иран да разруши Америка? Може би с молитви. Или пък ходжата ще направи черна магия.

314

Анонимен

преди 4 години

До Аллах е велик"За путинофилите: поразяването на генерала бе предварително съгласувано между Израел и Русия на среща в Москва преди месеци, а Тръмп просто изпълни уговорката, посолството бе повод, а и Путин затова мълчи"Пълни глупости, ама с какъв хъс надрънкани

313

Red

преди 4 години

Чичо Сам е силен и прави, каквото си поиска. Пък дали ни отърва на нас или на който и да било, изобщо не пита.За радост или съжаление, това е положението. За нас остава да си чешем езиците по форумите :-)

312

еврейчето

преди 4 години

Иран изчаква решението на ООН.САЩ можеха да заловят Сулеймани и да го съдят дълго (както Асандж)Така щяха да го неутрализират, а и нямаше да настройват никого срещу тях.Значи сега са искали голям конфликт и да пуснат военната машина да прави кинти.