144

До селяните

преди 4 години

Както аз не съм дошъл да строя високи сгради във вашите паланки или да правя нощни клубове, така и вие няма да играете хоро пред театъра. На който не му изнася да си вдига дисагите обратно на село!

143

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 150Уважаеми другарю гражданин. На тебе като не ти харесва софия заради хората, бегай си ти на село. Никой нема да ти дига шум там. Като искаш да ти е спокойно какво правиш в големия град бе гений?

142

Гого

преди 4 години

Срещу поп концертите и чалгите пред Народния театър -твърдо НЕ! Срещу хората- твърдо ДА!

141

До 149

преди 4 години

А ти се научи да се къпеш по-често сeляндyрино. Никой не е длъжен да ти търпи вонята. Не си сам на къра!

140

Анонимен

преди 4 години

УВАЖАЕМИ ДРУГАРИ СЕЛЯНИ,Като не ви харесва в София, стойте си по родните села. Друскайте си там хорца, колете животни, тричайте кучета... въобще всякакви дивотии. Слд като сте дошли в града, ЩЕ СПАЗВАТЕ ПРАВИЛАТА НА ГРАДА! Или ще се държите нормално или обратно в коптора откъдето сте изпълзяли!!!

139

Анонимен

преди 4 години

Превзетите гражданье не харесват хората щото не са достатъчно джендърски. То това е модерно сега по европата. Ако не си завираш зарни работи по отходните дупки то ти си некъв *** от 18-ти век.

138

Анонимен

преди 4 години

София се напълни с вонящи пpoстаци от селата. Тези *** си довличат нечистоплътните тела в София, но заедно с това довличат и дивашките си навици. Плюят и пушат навсякъде, хора по площадите, паркират си таратайките по тротоарите... Тодор Живков не случайно ги беше ограничил!

137

ан

преди 4 години

ами това грозно капанче пред театъра не им ли пречинаправиха и витошка такава грозна палаткова улицанавсякъде по света на улиците слагат маси и столове без нашите грозни чардацикато свърши сезона си ги прибираттова е по разумно,а пък бара трябва да е вътре а не на улицатакъде е хеи и разни други уж проверяващи

136

До Исти

преди 4 години

Не само кич- те са чиста проба сноби! Танцуват обикновени хора, не съм видял досега някоя силиконова кифла да се хване на хорото- това е под "нивото" й. Хора, танцувайте и се веселете- животът е хубав и кратък. Българи сме, защо да не танцуваме нашите си български хора, а и други красиви танци (стига да умеем и да не сме с две леви крачета, щото аз съм от тази група и затова стоя и гледам, харесва ми). Абе,да не повтаряме Паисеивите слова- от що се срамувате, люде? Че сте българи? Ами такива сме

135

До ДДТ

преди 4 години

Селяния ли е да се веселиш и да танцуваш - не дай Боже пък, български хора? Откога станахме такива превземки и псевдоинтелектуалци (по-точно сноби), та всичко различно от наркотици, убийства, кримки и разни кифладжийски стойки, взе да ни пречи и да му се надсмиваме? Щом хората се веселят и не пречат (пречели на директора на Нар.театър - да не би да ревнува, че хората не ходят на неговите представления, а се веселят безплатно?). Между другото и в други градове хората играят хора, не само в София.

134

Мл.

преди 4 години

Българските народни обичаи не са "селски" - те са Протооевропейски и нищо не може да се равнява с тях по своята древност!

133

Исти

преди 4 години

Българското народно хоро не може да е кич - кич са хората,които не го харесват!

132

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Хора да си танцуват на селските мегдани"А софийските площади какво са бе гений? Те са точно селски мегдани. За тея дето обичат джаза и "културата" да ходят в некой гей клуб.

131

Анонимен

преди 4 години

Селяните вършат дивотии. Хора да си танцуват на селските мегдани. Дивaци!

130

Анонимен

преди 4 години

"Немският коледен базар също няма място между Народния театър, Националната галерия и Градската галерия, тъй като атмосферата там трябвало да бъде духовна и културна."Ясно що за човек е тоя мариус. Самозабравил се хомо гей *** с мека китка дето си мисли че е некъв възвишен духовен гуру щото много обича да духа.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Хората искат да минават безпрепятствено, да се разхождат и да има пространство."Е па да тръгнат по гората. Пространство колкото искаш. Кво се буташ у хорото.

128

Анонимен

преди 4 години

Специално Коледният базар наистина никому не пречи! Освен това, той не е непосредствено пред Народния театър. Хайде да не прекалява директорът на Нар. театър с претенциите си!

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Да не би пред Московския театър да играят казачок, или пред Некропола да играя сиртаки"Е па нека играят. Нема да тръгна да ги спирам. Те като нещът техен проблем. Теб като ти пречи българския фолклор бегай си обратно към истамбул.

126

Хората на село

преди 4 години

Селяните са свикнали на мегдана в центъра на селото и като дойдат в София решават, че площада пред Народния театър е мегдана на София хахаха. Милите ми селянчета, зарязали нивите от мързел и дошли на гурбет у града хахахах София няма мегдан, нито ниви... а вие и хората ви - вън от Столицата. Хора на село и не зарязвайте нивите, мързели такива... само ихо-ахо ви дай, като при индо-римляните.

125

анонимен

преди 4 години

големи граждани от село има тук