102

провинция

преди 4 години

Баба яга.Мрази нас българите.

101

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Предлагам да викнем ЕРДОГАН да ни построи в БЪЛГАРИЯ нов Диарбекир и да вкараме в затвора всички баби дето дават квартира за 20 лв на морето. Знаете ли, колко баби ще има в новия затвор - BULGARIAN DIARBEKIR 2. Патрон на затвора ще бъде Васил Левски. Все пак, нека бъдем патриоти.

100

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Предлагам да викнем извънземните да ни ор***т нивите. Трябва да се направи нещо в тази Държава. Така лесно ще преизпълним плана за петилетката.Предлагам всички да си купим по един балон и да се предвижваме по въздуха, за да преборим трафика и замърсяването в СОФЯИЯ. Стига с тия остарели коли с двигатели с вътрешно горене!!! Стига!!!

99

Анонимен

преди 4 години

От хотелите на мутрите и къщите за гости на техните хора не могат да си съберат парите, тръгнали да гледат в канчето на дребния човечец Ами няма как да го хванат, ако и той реши да е тарикат.

98

Додо

преди 4 години

Олигархията не дава ни троха на обикновения човек. Политиците са им просто служители. Дефакто, назначени миньони и клоуни.

97

Ами така е..

преди 4 години

ПЛАЩАШ ДАНЪКА СИ.... И ЖИВЕЕШ, ЩАСТЛИВО!!!НАЛИ, ИСКАТЕ ДА СТЕ РАВНИ?!!ЕТО, СЕГА СЕ ИЗРАВНЯВАТЕ С ГОЛЕМИТЕ ХОТЕЛИ И БАРОВЦИ!!ЗА, "БЕЗ ПАРИ", ОБАЧЕ НЕ СТАВА!!У ЦЕЛ СВЕТ Е ТАКА!!!!!

96

Ей, Cane

преди 4 години

До Ей, CaneС това приключвам с теб, защото си ми безинтересен. Абе, Ей, много вежливи обръщения, подозирам,че искаш да излезеш в полето и да тичаш ли тичаш из калните бразди...като едно време, А? "настъпах" ..думата е настъпих, не знам колко книги си изчел. Функционална неграмотност, четеш, но не можеш да схванеш идеят на тектса, познато? Образован съм. Наистина живея в селска реалност, причината са безпардонни мушмороци, като твоя милост. :-) Тихо сега, спи...

95

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

До там ли я докарахме?ПЪРВО МИНАВАТ срещите на ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ. ПОСЛЕ Е СРЕЩАТА с КУЧЕТО,КОЕТО ОТКРИЛО ЛИДЕРА НА ТЕРОРИСТИТЕ И НАКРАЯ ДОШЪЛ РЕД НА НАШа ТИКВА.ЕЙ, БЪЛГАРИ... НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ВИ КАЗВАМ ИСТИНАТА.Никола Вапцаров го е казал по-добре от мен.

94

Анонимен

преди 4 години

И кък ще стани тъз раутъ?Да не забраните интернетя, а?С прости ора, сложни работи са не праат!Сака ви се, ***...

93

Албанеца

преди 4 години

Тая Менда е пълна неудачница!Толкова празна глава също като началника си !

92

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

После можем да се борим с проблемите на делфините, които са свързани с битки по време на чифтосване.

91

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

А, сетих се една гениална идея9. Предлагам да обявим 10 милиарда свободни работни места с заплата от по 1 милион долара месечно в БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА ТРУДОВА БОРСА. Така, ***.bg ще фалира и заедно с него още 1 милион сайтове за онлайн работа. Преда да фалират, задължително трябва да ги обложим с данък, мито,ддс, гражданска, социална и здравна. Така България ще стане най-богатата държава и ще завладеем Северна Корея.После можем да се борим с проблемите на делфините, които са свързани с битк

90

Ей, Cane

преди 4 години

Май те настъпах по нерва! Да ти кажа, колкото книги съм изчел ти не си виждал и колкото разработки и непонятни неща са направил ти с плиткия си мозък няма ама никога да разбереш! Моля те, образовай се! Живееш в няквава селска реалност това е ясно, поне не я ползвах на другите хора! Ти си ми ясен като бял ден!

89

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

5. предлагам да прокопаем метро до Северна Корея. Ако случайно Ким нападне Света, всички българи ще влезем в тунела и ще отидем в Северна Корея и така ще се спасим. Само ние-българите и народа на Ким. 6. Предлагам да обявим google за незаконен сайт и да го блокираме в цяла България и да си инсталираме всички Netscape браузер7. Предлагам да купим от индийците тяхната национална напитка от ферментирала краве__шка урина, а ние да им дадем пълен лиценз на БГ КИСЕЛОТО МЛЯКО. Всички спираме да пие

88

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

1. предлагам да забраним Али Експрес и Али Баба. Така лесно ще фалират 90% от бг фирмите. Хайде на бас.2. предлагам да обявим държавна поръчка за въздушно вливане на мозък и акъл. Така всички ще станем супер умни.3. Предлагам да си направим дистрибутивен интернет и да инсталираме сървърите в умните хладилниците на американците. 4. предлагам, докато китайците и японците спят да разменим нашите влакове с техните. 5. предлагам да прокупаем метро до Северна Корея. Ако случайно Ким нападне Св

87

Анонимен

преди 4 години

Тея вече са толкова огладняли че ако може ще сложат данък и на лай.ото....Дребнави хорица, мислещи само как да смъкнат нещо!

86

Абе, Cane 2

преди 4 години

До Абе, Cane"Такива като тебе дал Господ много на България!" и слава нему, вероявтно сме спасителния вариант, А? как мислиш, ти къде си в тази матрица?"И не се притеснявай за моето пазаруване .." никога, спокойно потребяваме различни продукти, дет се вика не правиш бутаница в книжарницата. "така като те гледам си безсмислен човек и съответно си яко нещастен!" това някакъв вик за помощ ли е. авто-проекция, съдейки другия през себе си и собствения си опит?

85

Анонимен

преди 4 години

Платформите само сключват посреднически договор с клиентите си. Те не могат да ги принудят да си плащат ДДС, такси или местни данъци. От тази гледна точка, този закон е абсурден, защото не може да търсиш отговорност от платформата за немърливостта на наемодателите спрямо местното законодателство. Освен това сега масово ще има разминаване между декларираните и реалните легла. И почваме да се въртим в един омагьосан кръг, типично по български...!!

84

Абе, Cane

преди 4 години

До Абе, Caneкратък коментар:"Ти да не си някъв програмист, че се изказваш като промит мозък" програмирането е творческа професия, упражняващите са сред хората с най-висок интелектуален потенциал. Какво разбираш под термина промит мозък, любопитен съм как боравиш с критичното мислене? "и слагаш яко някви алтернативни зависимости, които не са приложими." това изречение е лишено от смисъл, може би имаш предвид взаимовръзки, корелации, асоциативни зависимости?

83

Анонимен

преди 4 години

Целта е да се изхвърлят дребните играчи от пазара като баба Марийка, която срещу 20 лв дава двойна стая и да се насочат туристите към големите хотелски комплекси.