13

Анонимен

преди 4 години

Щом синът му искал да си сменя фамилията,това какво ви говори...

12

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО НИКЪДЕ НЕ СЕ ПИШЕ КАК СЪДИЯ КАЛПАКЧИЕВ СЛЕД 2000 - ТА ГОДИНА ОПРАВДА НЯКОЛКО БАНКЕРА НА ФАЛИРАЛИ БАНКИ ОСЪДЕНИ В ГРАДСКИЯ СЪД И ГИ ПУСНА НА СВОБОДА

11

!!!

преди 4 години

Много са я закъсали медиите, след като канят психично неустойчивият Филчев.И Престанете да ни предлагате помия.Ние не сме като Филчев.

10

Анонимен

преди 4 години

Щом Филчев се намеси значи Полфрийман е прав .

9

Анонимен

преди 4 години

Мафиотите тръгнали да раздават правосъдие и справедливост. Пълна комедия. Цял свят ги гледа как си подхвърлят Полфриман едни на други, като врял картоф.

8

Ф.С.В.

преди 4 години

Вече имаме казуса Полфрииман -и като се замислим по дълбоко- имаме и ВИРУСЪТ Полфрииман -ами защо ли? --как така Съдебният прехвален независим европейски софтуеър "ИЗБРА" ТОЧНО ТЕЗИ СЪДИИ?? МНОГО МЕСТА СТАНАХА С ОПРЕДЕЛЕНИЕТО -КЪДЕТО Е "ЗАРОВЕНО КУЧЕТО" всичко е една голяма лъжа с участието на един СЪДЕБЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР!

7

До василев

преди 4 години

Австралецът има нападение с нож и в австралия по- рано. Странен е и имал някакви крайни политически убеждения.Второ при самото сбиване никой не е нападал австралиеца - той е видял, че става нещо и е скочил във въргала при това с нож. Профилът му е на класически психопат. Според бг законодателството този човек е виновен откъдето и да го погледнеш.Освобождаването му е неправомерно откъдето и да го погледнеш.

6

Анонимен

преди 4 години

Как пък тоя се изказва, като знаеме какво сътвори по негово време.

5

Анонимен

преди 4 години

Браво първи, и аз за това се сетих. Този крадливец и милиционерски некадърник така се беше разсмърдял, че се криеше като посланик, а на телефона отговаряше че е плод и зеленчук. Долна банда,обясняваща колко способен е юриста гештапо, завършил пуц за милиционери.

4

Анонимен

преди 4 години

Никола Филчев колкото пъти го слушам толкова пъти си мисля ,че е същият като Цацаров само дето е по-нагъл ,може би му е съветник ? Явно му е нужна закрила на този човек от съд и власт защото явно има много прегрешения и без тяхната закрила правосъдието ще го стигне ...

3

Анонимен

преди 4 години

Най нетрябва и тоя да се коментира.

2

Анонимен

преди 4 години

Тия хората негодуват, които не обичат Запада. Завиждат им на свободата, парите възможностите. А на соц. Тарикатите на яслата вече им става гадно и реват навсякъде.Както и да реват сме в НАТО и ЕС.

1

Анонимен

преди 4 години

Фирма "Плод и зеленчук" с едноличен собственик Н. Филчев твърдо застава зад кандидатурата на Ив. Гешев, казва "не" на калпакчиевци и *** , казва "да" на главния прокурор г-н Копърков!