223

Анонимен

преди 4 години

СРАМОТА БЕ,ДО ТАМ ЛИ Я ДОКАРАХМЕ,ТА" СЕСТРА ГАЛЕВА" Е НАЙ-НЕЧИСТОПЛЪТНИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ ! ИЗДИГАНЕТО И Е ПОДИГРАВКА СЪС СОФИЯНЦИ ! НЕ ЗНАМ КАКЪВ Е ТОЗИ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ-МОЖЕ БИ В НЕГО СА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ,БРАТЯ ГАЛЕВИ,БАРЕКОВ....И МОЖЕ БИ СИ ПОДХВЪРЛЯТ ОТ "КОСТИНБРОДСКИТЕ БЮЛЕТИНИ",НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ?

222

Анонимен

преди 4 години

Майче, Маркс ли те излъга да нападаш София?

221

Анонимен

преди 4 години

Много примитивно, бе!

220

Анонимен

преди 4 години

С тия кандидатури - верна е поговорката "Напънала се планината и родила мишка".Това плямпало от Кюстендил ще ни поломоти известно време да ни поангажира вниманието докато мафийката си разделя баницата. Единственанта жена на която се надява българският народ е румънката Кьовеши. То от нашите никоя не стига и една десета от популярността й. Само едно ще ви кажа - дано стане чудо и изведнъж народа да им го натресе гласувайки масово за някой готин човек. Такива ще има сред кандидатите, но непопуляр

219

Joko

преди 4 години

Няма ли на хоризонта един интелегент, коеняк софиянец ? Сега избор няма. И двете кандидатки( към момента) са издънки на БКП/БСП !

218

Анонимен

преди 4 години

Много странно, тоя Вапцаров. А Иванчевата какво ще прави. С този ход с маноловата, мафийката герб+бсп слага в пълен шах населението. Просто няма за кого да се гласува. Дори наказателен вот няма за кого да се даде. С тая разхлопана щайга за централно 'анти'. Това ако не е заговор за да остане детската учителка -те па на. Егати мъртвата хватка - само стари муцуни и то все ***. Отврат.

217

Spoko

преди 4 години

Гербарите няма да спят спкойно и стоят по сайтове, ще пишат комеснтари и реплики навсякъде по цели дни и нощи, но искам да им кажа спкойно държавната мафия ще фалшифицира и тези избори, спете спкойно!

216

Анонимен

преди 4 години

Да се гласува за личности, а не за партии

215

Анонимен

преди 4 години

Свободните ще гласуват за Мая

214

Анонимен

преди 4 години

"Послушните роби ще гласуват" за герб и бсп

213

Анонимен

преди 4 години

Послушните роби ще гласуват ГЕРБ, малко им беше досега та искат още

212

Болсонаро

преди 4 години

Глаувайте за Фандъкова, за ГЕРБ! Стратегията на ГЕРБ решава проблема на Европа с ***, като ви произвежда ток с него. А БСП горят само въглищата за производство на ток, ограничават развитието на икономиката, не използват ресурсите рационално, ще вкарат икономиката в репресия. За да отваряте интернет, да готвите, да карате ел. тротинетки, през зимата да се топлите, искате ток, нали така. Послушайте разума, гласувайте само за ГЕРБ и за по-високи производствени мощности!

211

Анонимен

преди 4 години

Покланям се на Мая Манолова

210

Само така

преди 4 години

Мая ще отвее герберската послушница Фандъкова.

209

Snorky

преди 4 години

*** са доста подмолни. На тези избори може би ще издигнат двама-трима кандидати, пък който и да спечели все ще са на далавера. Ама тази им е централния нападател.

208

Анонимен

преди 4 години

що така бре Миме

207

бай Тошо

преди 4 години

До 207. БСП имаш предвид, нали?

206

Валери

преди 4 години

Жалки червени тролчета, всичката ви пара ще се изпари на 28 октомври. Също както при евроизборите. Помните ли?

205

Байфидан

преди 4 години

Бай Вълчо. Имам само една неволна техническа грешка (су вместо си), байновото. И има една приказка, първо си виж собствения панталон отзад и после се смей на другите. Та си виж твоите грешки и после ела да поучаваш другите.

204

Mitko

преди 4 години

Много съм разучарован от десните партии/без ГЕРБ - е изкуствено дясна/ всички падат на Борисов без бой , л-т му за-ка! вижте нашия народ живее в мизерия от както Борисов е на власт / 12 години/ , всички псуваме по Станишев но той е единствения примиер оставил държавата с 8 милиарда резер и дой Бой и го спука , но въпреки това той се хвали постоянно и медиите го хвалят и десните също. Сред богатите българиима и журналисти и политици, затова те виждат че всичко розово в страната, нали?