55

Анонимен

преди 4 години

Нещо не се връзва версията на милиционерите. Човекът е бил добър майстор, изкарвал е по около 3-4 хиляди лева на месец. Защо му е било да се забърква в това. Има семейство, жилище, две коли, къща на село.Има нещо гнило, което надявам се да излезе по-късно.

54

Шопо

преди 4 години

Най-вероятно жена му е алчна за пари и той затова е извършил убийството...

53

Анонимен

преди 4 години

Работил съм заедно с Пламен - беше ми технически на един обект в Пловдив.Много добър човек и голям професионалист. Няма тайни в строителството за него.Също добър съпруг и чудесен баща.

52

Точили им ножа

преди 4 години

една година...Всеки криминално проявен, който има такова търпение, първо няма да е криминално проявен, а вече ще се е реализирал в живота. Ако ли пък не - ще извършва много по-рафинирани престъпления.Една година ще чакаш баба и дедо да ти паднат? Нали могат да баялдисат в този срок и всичко да остане за наследниците?Не са достоверни нещата.

51

Ще убиеш хора

преди 4 години

и после ще си държиш снимките във Фейсбук? Това все пак са технически грамотни хора. Целият вход и блок ги е виждал сто-двеста пъти. Ясно е, че като не могат да намерят възрастните хора ще търсят тях.По-скоро някой бивш негов състезател, с който са си пили ракията е в основата на престъплението.

50

Да не вярваш...

преди 4 години

Тия са кокошкари и мърлячи.Досега няма сериозен криминалист, който да е потвърдил, че те са убийците.Двамата бояджии да знаят, че .22 калибър е най-подходящ за заглушител? Откъде? От затвора? От ареста? Те там всичките са наемни убийци... Айде стига.Убийствата са направени от човек, който е извършвал и преди наемни убийства. Не знам защо толкова бързо отписаха дъщерята, която "не е била в добри отношения" с тях. Най-вероятно сега ще вземе цялото наследство.Аматьори са, нямат акъл за това

49

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност това не са истинските убийци.----------А кои са, ти вече намери ли ги?

48

Анонимен

преди 4 години

Изпратете момчето за консул в Монако и готово, случаят ще се забрави за три дни. Някой друг синковец ще удари друг човек и така от скандал на скандал докато ни изтрепят

47

Анонимен

преди 4 години

Герберастите ни избиват по всякакъв възможен начин!

46

Анонимен

преди 4 години

Интересно защо нищо не казват за другия убиец. Сигурно е сключил споразумение с Прокуратурата и Съда на ГЕРБ и ще пуснат.

45

Анонимен

преди 4 години

За жена му може и да е добър човек но за близките на убитите от него е скот.

44

до 49

преди 4 години

Подхвърлени, бе Хорейшо, подхвърлени.Всичко може да ти подхвърлят, дори и наракотици.И да те бутнат в панделата без да си виновен, а дори и без присъда.Примери доста от последните няколко години.

43

до 38

преди 4 години

Добре бе Хорейшо, а как се обясняваш това.....................Оттам престъпниците задигнали семейни ценности, които по-късно са открити в дома на един от арестуваните..............не можеш нали, айде в селския хоремаг да се правши на нещо, каквото не си, и никога няма да бъдеш....

42

Анонимен

преди 4 години

А ето каза министъра по бидоните са ги хванали.Браво!Е вече нямам съмнения работи полицията.

41

Анонимен

преди 4 години

И тия ще ги пуснат след по-малко от година и 5 10 години

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Жените като по-слабия физически пол са развивали в продължения на хилядолетия злобата,подлостта и двуличието. Не казвам, че всички жени са лоши, но като цялозлобата ри тях е по-развита.

39

Анонимен

преди 4 години

Шляпарски, явно не я е шляпал или жената има шведски синдром.

38

До 38

преди 4 години

Е това е ,,сериозна приказка" другарю.Браво,вие това го сторихте с целия български народ.

37

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си много глупав наистина за да повярваш на тази измислена от гербавите некадърници история.Със сигурност това не са истинските убийци.

36

Анонимен

преди 4 години

Има жени харесващи такива мъже. Така, че за една такава жена винаги този мъж ще е подходящия.