180

BOPA

преди 4 години

До всички 'специалисти', русофили, русофоби и въобще разбиратели. Тия ютии ще бъдат доставени след между 6 и 8 години. Тук не става дума нито за сигурност нито за параметри, нито за геополитика. Става дума за комисионни. Както се казва честито на печелившите, а вие не губете кураж.. В следващия тираж може да се родите в нормална държава. П. С и пак за Боце. Стабилно е.

179

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 265По спокойно бе г-н русофил. То както са я подкарали твойте началници от Русия те сами ще се изпарят преди нас от излишно дрънкане на оръжие.

178

Антон

преди 4 години

Оставете самолетите но изоставането на руснаците при радарите и ракетите въздух-въздух е още по-плачевно. Заради това постепенно губят индийския пазар и там се наместват американците.

177

Алистър

преди 4 години

Тук големите губещи не са българите като народ, а онези, които натискаха да се осъществи сделката. Жалко за тях и децата им. Много жалко. Българите ще се възстановят и след тази кражба. Открадналите и парите ще върнат и ще ги бият 400 години. Има ли смисъл да те бият 400 години след като си откраднал пари и си ги върнал ? Ще питаш защо те бият, нали върна парите. Има смисъл - за да ти дойде акъла в главата трябва да ядеш бой.

176

добре e за България

преди 4 години

Където има F16 комунизъм(социализъм) не вирее, а това е добре за България.

175

Ф-16 Блок 70

преди 4 години

Де факто с нашите Ф-16 поставихме в шах-мат цялата кримска военна групировка на Руската Федерация. Путин гледа умно и аха-аха да проговори.

174

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 218Най-обичам хора по-прости от мене да ме учат колко хубава е руската военна техника.

173

Анонимен

преди 4 години

До 2023 година я камилата я камиляра а,кой плаща за нещо без да получи каквото и да е , не мога да го разбера,коя нормална държава прави като България,е гати майтапа пари за нищо сигурно....

172

Въпрос

преди 4 години

Защо индийските Су-30 избягаха от пакистанските Ф-16 по време на февруарския инцидент. При това пакистанските Ф-16 са стари модели Блок 40.

171

Анонимен

преди 4 години

Руските бази са на украинска територия - Крим. Директно заплашват България.

170

Анонимен

преди 4 години

е, сега вече сме - барабар петко с мъжете"! остана само да ги построят след десетина години!

169

Анонимен

преди 4 години

А защо ще нападаш руските бази ?Защото са на 500 къмъ. Трябва да са на 1200 къмъ.

168

Анонимен

преди 4 години

Ние сме спокойнои, защо си решил, че се напрягаме нещо? Ето, премиерът е в отличнои отношения с Медведев.

167

Анонимен

преди 4 години

Украйна вече има собствена оперативно-тсктическа ракета с обсег 500 къмъ. Ще си закупим 15-20 ПУ и с един залп руските бази стават на скрап.

166

Анонимен

преди 4 години

Американците знаят много добре че никога няма да се бият с Русия и това е причината да продават неефективни, скъпи и дефектни самолети. Те гледат само финансовата част и да направят добра печалба. Иначе относно бойните възможности то е ясно и на малките деца че са на светлинни години от Русия. Реално ако се замислим тези радари СТЕЛТове и други нямат никакво значение за Русия защото братушките разполагат с едно новички ракети превозвани на камиони. Една такава като удари и пет щата заминават.

165

Шоп

преди 4 години

Су-35 има най-мощния радар в света бе ***. Засича от 400 километраЗасича какво?Дирижабъл или прогимназия?

164

Анонимен

преди 4 години

Това, като в училище моите маратонки от пазара са по яки от твойте адидас :) пък и за тея пари мога да си купя 3 чифта от пазара хахахаха така ми звучат русофилите.

163

Анонимен

преди 4 години

На раптора сечението изобщо не му е такова защото е ръждясал и кърпен. Повече от половината не са годни за летене и не могат да излетят. Освен това САЩ не разполага с модерни ракето въздух-въздух. Това ограничава този иначе добър за времето си самолет.

162

Анонимен

преди 4 години

То се видя в Сирия в реални условия как американските пилоти на Ф-22 се оплакваха как без да разберат се появявали до тях руски Сушки. Има и снимков материал как са сложили на мушката американския дъртак.

161

Анонимен

преди 4 години

Тея Фили горките в много тежки филми живеят :) Тошкова искат пак да са руснацкии, че чак е жалко. Защо просто не си заминете от дето сте дошли. Каква радари, какви диаграми, какви квантови радари... Тея нямат нищо освен фантасмагории. И те като Китай се надяват на някой кражбичка и доработване. Ама така нищо нестава.