44

Потресаващо

преди 4 години

Десет години герберастко управление, десет години кражби и корупция, десет пропилени за България години. Никога България не е имала толкова *** министър-председател, като Тиквата. Живков бил ***, а? В сравнение с тъпата Тиква, която в момента ни управлява, Живков е апогей.

43

Ужс!

преди 4 години

Няма такава простотия, но при 80% *** нищо не се знае. Българинът винаги може да ме изненада с някоя такава глупост. *** и андрешковци дал господ.

42

Анонимен

преди 4 години

Дано - останало без телевизионен рупор - влиянието на "Шоуто" започне постепенно да спада. А с това име партията му не трябва да бъде регитрирана. Това, което предлага чалгарят е тотален популизъм а ла Зеленски и Навални.

41

Анонимен

преди 4 години

шопите са много долни

40

Милица

преди 4 години

Слави е опасен за Атака и Воля, че са около 3-4,5%.Без сериозни капитали и изградени структури ще е следващия Бареков.

39

Анонимен

преди 4 години

В дадената ситуация застраховането на прасетата не е изход. Защо? При ситуация, че трябва да се унищожат всички грухтящи в държавата, застрахователните компании няма да имат пари да изплатят всички обезщетения и ще се разорят. При един милион прасетата, това са 300 милиона лева. Те ще кажат - в договорите не пише, че при масова епидемия сме задължени да плащаме. Така че без помощ от държавата нищо не може да стане. А прасетата трябва да се унищожат колкото се може по-бързо, че и дивите също.

38

Анонимен

преди 4 години

Тоя дърт Комунист на къв се праи.

37

Ха-ха

преди 4 години

Партията на Слави наистина е вятър работа, но със сигурност праща БСП от 2-ро на мах 4-то място в следващия парламент

36

зрител

преди 4 години

от фъфлещата гана нищо не разбрах пуснете субтитри или сложете некоя нормално говореща

35

Редколегията

преди 4 години

Слави Учиндолски - Министер ПреЦедател Годжи Криводолски - министър на културата Ванката - министър на социалната политика Гацо Бацов - министър на младежта и спорта ... удри Минкее! Борис Солтарийски- министър на вътрешните работи

34

Мухаха

преди 4 години

Слави Трифонов в Парламента е като Андрей Слабаков в Брюксел . Възможно е да се случи ама полза за народа ни никаква .Хаос и несвързани изказвания .

33

Българин

преди 4 години

Москов, "какво разбира от политика, икономика, международни отношения..." сричкоговорещият президент? Нищо и това го виждат и знаят всички! И той като Слави.

32

V

преди 4 години

Московеца е горд собственик на златен скункс ,щото казал на черните в цска че са *** .Щом е паднал толкова ниско че да гостува у ромската телевизия, ЗНАЧИ ПАРИТЕ МНОГО МУ ТРЯБВАТ ;) Няма лошо .Не е обличал работни дрехи .Кво да бачка ???

31

Анонимен

преди 4 години

БТВ вече изхвърли Слави ,време е да му покажат пътя към дома .Тая държава си има управници и елит .Политиката не е скеч .

30

хО-хО-хО

преди 4 години

Айде, всички гласувайте смело и безотговорно за партията на Слави. И без това, по-лошо не може да стане, поне майтап да има.

29

Слави

преди 4 години

Този кой е?

28

Анонимен

преди 4 години

Изпълзяха някакви плъ.хове, дето бяхме ги забравили.

27

Усеща се

преди 4 години

Усещате ли как се разлаяха всякакви безподобни кучета, които статуквото ги устройва или са на хранилка, все повече ще ги виждате.

26

Анонимен

преди 4 години

Мобилизирали са срещу Слави всичко, що може да говори. Явно го чувстват като голяма заплаха и ги тресе от страх.

25

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо политиците си бяха разпределили порциите на софрата и си бяха отработили добре ролите пред избирателя в политическия цирк и изведнъж се появява тоя Слави да обърка толкова добре поддържания ред. Трябва да го забранят, иначе цялото им блажено съществуване ще вземе да се обърка.