185

Анонимен

преди 4 години

Обърнахте ли внимание на " ниски разходи на тру"? И това е гордост за премиера ни!!!!! Ми за къф ни е този завод дето ще ми плаща 1100 лева заплата!

184

видими резултати

преди 4 години

ЗАЩО ПАК В СОФИЯ БЕЕЕ!!!????? БОЙКОООО, РАЗРУХАТА Е ТОТАЛНА, СЛЯП ЛИ СИ....

183

Свинско със зеле

преди 4 години

Тик-так,тик-так...Отиваш си,какво крал-крал.Внуците ти да профукат всичко за бЕло ти желая!

182

Анонимен

преди 4 години

Огледайте се в София- огромни бизнес центрове, човек офис не може да намери, всичко е наето още преди сградата да има акт 16. До преди 2 години бяхме 10 души, а сега сме 120 и търсим нов офис-------------------------------------------------------Ами ако искате елате във Варна, тук се строи като за Световно и празни офиси колкото искаш. Сигурен съм че и в Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора и други градове също ще има добри условия, стига сте се бутали в София

181

бляк

преди 4 години

Някой още слуша ли тоя какво бръщолеви?Заключих българските тв канали ,за да не ми се налага случайно да се натъкна на нечия лъжлива мутра от шайката му.

180

До Анонимен до 217

преди 4 години

Нали ревахте, че не ядете асфалт? И какво е виновен тиквата, че фирмите не искат да инвестират при вас? И защо ревахте преди 4 години, когато искаха да разхвърлят министерствата из цялата страна, а не да са в София?

179

невероятно,но факт!

преди 4 години

Във VW са наясно доколко и докога може да бъде лоялен г-н Борисов -докато дойдат на посещение едни американски сенатори!И всичко подписано отива на кино!Но VW едва ли се интересува от неговата лоялност ,защото Турция ни бие по всички показатели за построяването на този завод!А с лакейство и слугинаж конкуренция не се прави!Приказките ,че можем да направим някаква конкуренция на Турция са само за измъкване на допълнителни отстъпки,удобства и привилегии от Ердоган!?

178

Анонимен

преди 4 години

Еврейската полуграмотна мутра Бахур Бехар р е най големия фалшификат на прехода.Еврейската полуграмотна мутра ББ вече не му остана нищо с което да лъже предизборно народа освен с митичния завод на Волфсваген ,който никога няма да се състои в България За 10 г управление на еврейската полуграмотна мутра България натрупа 38,5 милярда евро дълг българите сме най бедни в ЕС и за капак беше избит добитъка на хората и унищожен поминъка им Тази еврейска мутра е за разстрел

177

ББ

преди 4 години

Ако Костов не беше провалил Северен Поток, сега Volk щяха да инвестират в БГ.Ако не ЮП и Белене, газ и ток за инвеститорите щяха да са по-евтини и по-този начин да ги привличаме.Разбери, че има ефект на доминато.Късно е за молби.Молга към съфорумците, има ли някъде качена пълната пресконференция на Локфийд Мартин? Моля за линк.

176

Анонимен

преди 4 години

Абе Тиква, немците ще дават максимум 1000 лева за работа на три смени на поточна линия. Ти ли ще работиш там, че говориш от името на всички?

175

Олеле

преди 4 години

До АнонименТи сравняваш вашата гаражна компания и инвестициите, която тя прави с VolksWagen Group ли ???

174

ТИКВОландия

преди 4 години

Турция има традиции в автомобилостроенето, адекватно образование, много по-добре развита инфраструктура и е огромен пазар.Шкембара от Банкя дава само голи обещания, а и скоро си заминава!

173

Анонимен

преди 4 години

надупването е доста закъсняло. Завода отива при Ердоган, както и руската газ отиде там.... А ние тук може да си лаем евроатлантически алабализми.Скоро и немските коли и руската газ, както и тоалетната хартия ще купуваме само от Турция

172

Анонимен

преди 4 години

Айде стига сте лаяли... Огледайте се в София- огромни бизнес центрове, човек офис не може да намери, всичко е наето още преди сградата да има акт 16. У нас навлизат десетки нови международни компании ежегодно, а други- разширяват екипите си. Казвам го, като човек на ръководен пост в американска компания. До преди 2 години бяхме 10 души, а сега сме 120 и търсим нов офис. Наехме такъв в сграда с акт 15, защото нищо не може да се намери- всичко е наето. Средата за бизнес не е лоша.

171

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Е колега кой е управлева вече десет години тази пропаднала държава? Нали ний си ги избираме т.е тези които са на държавната хранилка и "добрите" бизнисмени.

170

Анонимен

преди 4 години

Първо да попитам троловете не спят ли?Що се отнася до завода, то тия от Volkswagen трябва да са луди, за да построят завод в България. Ние ще бъдем лоялни! Ако под ние се разбира държавния апарат, то работата е зле, защото навсякъде ГЕРБ е пуснал пипалата си. И по-скоро можем да видим зелен кон, отколкото лоялен гербаджия. Да построят завода, пък после ще купуват ток по 300 лв. за МВч, Митко Каратиста ще влезе в борда на директорите, по избори ще "даряват" яко, а ако не слушат ще пратим Гешев.

169

Анонимен

преди 4 години

Слънце грее, дъжд если, Борисов му го слагат в Симитли.

168

Анонимен

преди 4 години

Дано немците изберат Турция , може и Македония , само не и дупката , и дано още 3 млн. нашенци да мигрират , ако държат на себе си ! От 7 държави - бг е най-пропадналата в която съм бил някога .

167

Анонимен

преди 4 години

Как така за 30 години не се появи поне един достоен българин който да поведе този народ ?!

166

Анонимен

преди 4 години

Заводът е наш.Няма начин и партньорите ни зад океана да не "ударят едно рамо".