36

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 4 години

Лапаха от колониите кинти и ресурси. Разпарчетосаха Югославия.Дойде и техния ред. Ще си платят за всички золуми.

35

вичо

преди 4 години

Великобритания ще се спеси от ЕС ние да му мислим кошто оставаме до дэното но блотото

34

SIR RIDLEY SCOTT

преди 4 години

АНГЛИЯ Е 172 000 КВ КМ. СКОТЛАНД - 45 000 , УЕЛС = 12 500, НОРТ ИРЛАНД = 13 200 км2 ...ВСИЧКО = 242 495 км2 = колкото РУМЪНИЯ (238 400) ПО ПЛОЩ, маалко повече !!НО АНГЛИТЕ СА ЗАВЛАДЕЛИ АЛБИОНА = БРИТУС + БРИТАНИЯ..ОРИГИНАЛНИТЕ АНГЛИ СА ГЕРМАНСКО ПЛЕМЕ, както и САКСИРЕ , ЮТИТЕ , ДАННИТЕ И ФРИЗИТЕ ОТ ХОЛЛАНДИЯ .АНГЛИЧАНИТЕ СА КЛОН НА ГЕРМАНСКАТА ВИСША АРИИСКА ГОСПОДАРСКА РАСА !И днес Старата Британска Империя ( 1580 г. -1966 г.) ...е ТРАНСФОРМИРАНА В БРИТАНСКАТА ОБЩНОСТ, където има 63 члена.

33

До одпо

преди 4 години

Е да ама янките нямат полза от силен ЕС и след като те държат каишката на бритишите, сега могат да си позволят да пуснат лудото псе джонсън да довърши започнатото от тях ;)

32

odpo

преди 4 години

До 25Китай има претенции да бъде най-голямата икономика и цели цялост и връщане на Тайван и Хонконг. Индия спори с Пакистан за Кашмир и развива екология и икономика. Бразилия е в Гражданска/крими война и се проваля. Руснаците ги гони параноята и се окопават като Щрауси. Ю.Африка я мъчи скрития апартейд и престъпността... И всички имат полза от Силен ЕС да възпира Сащ, или поне да се опитва... Няма логика.

31

odpo

преди 4 години

До 25Ако не е Сащ, то най-вероятно е Брикс, но не виждам сценарии... Единствената страна която се стреми да доминира военно и икономически е Сащ, нали. Русия е в упадък но диктатурата и агресивната и политика я закопават още повече, Бразилия е прогнила от престъпност, китай и Индия колонизират само икономическите "бойни полета" а Южна африка е буфер"... Няма смисъл?!?!? Само Сащ имат явен интерес от Брекзит

30

До Край

преди 4 години

Незнайко, какви 2/3 са завладели тия ве? Я погледни, че всички територии някога контролирани от тях взети заедно нямат и 1/3 :)) По богати от ЕС? БВП показва друго? Аре у лево ;)

29

Край

преди 4 години

Българите се смеят на англичаните. Маани бегай бе. Англия е съвсем малко по-голяма от България. Та като тръгнали от там тия хора завладели 2/3 от света.20 век без жертви спечелили две световни войни. Англия си е част от англоговорящия свят - по-голям и по-богат от ЕС.На англичаните ЕС им е нужен само като пазар.Много смешно а? Мноого глупави тия англичани не са умни като нас.

28

Xa ха

преди 4 години

Май рошавият Борис Джонсън ще вкара колата в дерето....

27

Сиса

преди 4 години

Въобще не ми пука за Англия! Ако ще да се разпадне напълно. Мен ме е грижа единствено за България!

26

Анонимен

преди 4 години

Няма по проссто същество от англо-саксонеца воден за носа от политиците от както свят светува, сляп и невеж. Янките са хитри и използват този факт за собствена облага. Разклатиха ЕС и ще унищожат Великобритания с едно гласуване...

25

Анонимен

преди 4 години

Не се казва Великобритания, а Английски халифат и е факт!

24

Анонимен

преди 4 години

Мигрантите няма да провалят Англия Точно те помогнаха да стане богата страна , като вършеха и още вършат черната и мръснa работа там

23

Анонимен

преди 4 години

До odpoГлавен продуцент не е САЩ.. това е голямата заблуда на хората. От страх или политическа коректност не смеят да посочат виновникът. Гледайте парите, следвайте паричния поток и ще видите кой е продуцентът на разклащането и на САЩ, и на ЕС. За съжаление това са безскрупулни хора и ако няма масов отпор на действията им, скоро ще живеем в свят, който никой не си е пожелавал...

22

Анонимен

преди 4 години

А Русия е най великата страна !!! С минимална заплата 120 $

21

Анонимен

преди 4 години

В Англия заплатите беха 6 000 паунда като влязоха в ЕС заплатите се замразиха и дори паднаха на 4 000 паунда в много сектори, защото дойдоха мигранти и подбиха цените. Англия или излиза или ги чака гръцкия сценарий. ЕС е чyмата на Европа, а Германия е главния вносител на чyма и проказa.

20

Анонимен

преди 4 години

Добре де, защо България която е пълна с "бели" "хора" е най-бедната в ЕС, защо Русия която е "бяла" е бедна, защо Англия е най-богата щом не са само бели?

19

Анонимен

преди 4 години

ПО-ВЕРОЯТНО МАЛКА МАВРИТАНИЯ

18

Анонимен

преди 4 години

Дончо ше ги лапне 52 щат

17

юбералес

преди 4 години

А бе, кой спечели ВСВ?