326

Човек

преди 4 години

Управляващите няма да защитят интересите ни сами.Да крадат или не, те се грижат само за своите интереси, а не за нашите. Затова НИЕ трябва да ги накараме. И затова трябва да се действа. Със седене няма да стане, всички хора в България трябва да проумеят, че бездействието също е престъпление, а също и че всички имаме силата да действаме. Но за тази цел това послание трябва да се разпространи. От човек на човек и накрая до всички хора. НИЕ ще си оправим държавата - народа.Защото НАРОДА Е ДЪРЖАВАТА

325

БГ

преди 4 години

Да дава обезщетения и максимален затвор за тоя "Магьосник" да види в затвора какви "хакери" им и как пробиват всякви задни вратички

324

Анонимен

преди 4 години

Ами из.мам..ни.ци нотариуси , адвокати , че и със съдействието на обществени служби ,като отнеха чрез откраднати ЕГН имоти на много хора -най- вече възрастни, защо не писахте да се вземат мерки срещу тези на..г..ле..д..ци , сега като се разбра ,че и "богопомазаните" не са в безопасност-се разпищяхте , ами частните съдии ,които за неплатени 30 лева си надписват хонорар за 2000лв що не пишете ,те какви са,за законов ред ли ??

323

sulyu

преди 4 години

идват мутрите на тиквата, нямаш избор, смъкваш данните от собствената си фирма, после ти дават условна на ужким, А фирмата духa супата и бизнеса продължава както пешо бирата, ктб и т.н.

322

Според мен

преди 4 години

Някой коментираха че нямало начин за един хакер да е напълно анонимен и службите винаги можело да го хванат. Е според мен това е пълна глупост.Има МНОГО начини да се извърши един хак така че не останат никакви директни следи със които да може да се докаже вината на точно определено лице.Най простия и най ефективен начин е като се ползва устойство за еднократна употреба свързано към публичен интернет. След придобиване на информацията устройството се унищожава.

321

mudyu

преди 4 години

нужно ли е да казва, че след като сваля тези данни в пицарията на джордани с интернета му в някое италианско градче и ги пусна в нета след 6 месеца, джордани ще има запис от преди 6 месеца кой е ял пица, ако е имал въобще камери. айде стига бе ??? щото наште и след 3800 г нямаше да разберат че има теч на данни.

320

Според мен

преди 4 години

Както казах в предишния му коментар тука нещата не се връзват. Каква е вероятноста да имаш уменията да направиш такова източване на информация и в същото време по най аматьорския начин да оставиш една камара следи и то на компютрите които позлваш всеки ден. За мен това е абсурден сценарий.Най доброто криптиране е чисто физическото. Тоест използваш препятствия от реалния свят като прокси. Така действат най добрите хакери - чрез устройства за еднократна употреба закачени към отдалечена мрежа.

319

животно

преди 4 години

Тарикатчето май ще налапа хурката.

318

гучу

преди 4 години

племеника ми бе във френският легион, питат го, абе тоя в австралия къв ти е ? а аз не съм вече бг гражданин. смъкнал бил данни, хаха, бил ви показал заплатките....

317

Анонимен

преди 4 години

До СпецТова е за дискове които предлагат заводско криптиране , но ако изпозваш външен софтуер за криптиране ,нещата не стоят по този начин. Няма да давам пример, за софтуер и неговия секюрити аудит, сам се досети.

316

mudyu

преди 4 години

алу, аз ако открадна 10 000 лв дали ще си ги държа под възглавницата или на работа в казанчето на тоалетната. и то още 2 дни след като обявено че се издирва. значи този е толкова хакер колкото и аз. кой вярва на бг службите, айде стига ?

315

Анонимен

преди 4 години

Я го прибирайте тоя!

314

Анонимен

преди 4 години

Хайде малко по-сериозно , не смятате ли , че толкова общественно опасен случай , трябва да се реши с по-малко приказки в медиите и повече доказателства в съда . Когато осъдят виновния , тогава да се хвалят и коментират колкото си искат.

313

Спец

преди 4 години

Потърсете статията на Carlo Meijer и Bernard van Gastel за криптиране на SDD. а съжаление секриптирането е доста лесно, колкото и да си мислим обратното.

312

Анонимен

преди 4 години

Потърсете

311

Гина

преди 4 години

Както казах преди 9 часа. Някой голям го е парзулнал. Сега ще излязат още кирливи ризи. Можеби на фирмата..

310

Ттт

преди 4 години

Този бял хакер да говкарат в затвора за да може някой черен хакер да му хакне някой заден поръ

309

До 334

преди 4 години

Така е прав си но версията ти за бездомният клошар влезнал предрешен като Джак Бауър леко издиша.Ще ти кажа и защо.Теория на вероятностите и пътя на най малкото съпротивление.Когато имаш добра история ,че си хаквал и едновременно с това работиш и в момента хакваш не може да разчиташ ,че някой ще се върже на версии с кварталния боклукчия (клошар) влезнал и .....съборил НАПА

308

привет от Германия

преди 4 години

Аз не се страхувам от специалните служби ! Когато качвам клипове в Youtube ,които критикуват Ердоган , Путин или българите които правят протести само срещу ромската престъпност и премълчават българската престъпност , винаги пиша -В ИНТЕРНЕТ НИКОЙ НЕ Е АНОНИМЕН , КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ОБИДЕН ИЛИ ЗАСЕГНАТ ОТ МОИТЕ КЛИПОВЕ ,НЕКА ДА СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА !

307

Бай Тошу AES 9999

преди 4 години

NSA чух от прокурори вече били предложили безплатна помощ за да им отключат КОШНИКА и вървяло с 1-2 % на ден.Все пак случаят от благоприличие налага да се тества и Международната правна и кибер помощ.Представям си как ще излезнат навързани банди от Килъри Отвличания Имотна мафия мокри поръчка кражби , изнудвания убийства на банкови клиенти и тн и тн.Просто мазало за момчето с 17 000 лв заплата.