17

Тези

преди 4 години

машини са си чиста делавера. Искам да гласувам по телефона.

16

БГ

преди 4 години

В коя страна в Европа гласуват индиянски с машини ?

15

Кмет Тотев

преди 4 години

Ба, машина! С чувала е по сигурно!

14

Анонимен

преди 4 години

Щом БСП са против, значи правилно ги отменят! А няма ли и други против, например извънпарламентарни? Които не могат да заклеймят като мръсни комунисти и рубладжии= Напротив!

13

Анонимен

преди 4 години

Мая, остави машините, а се кандидатирай за кмет да изметем най-после крадливата герберасткта Мафия, която за 15 години съсипа напълно града ни.

12

Анонимен

преди 4 години

Машините не ядели кебабчета?!?Добре ама в целия свят няма нито един експерт, който да гарантира, че вотът в тези машини няма да се манипулира.Седи си някой на бюрцето в "Козяк", натиска бутончето и хоп - ГЕРБ отново са на власт!Чисто, евтино, лесно - без кебабчета и без обичайните изборни далавери.Този машинен вот е такъв автогол, какъвто дори не можем да си представим.

11

Анонимен

преди 4 години

Така е, с машините на ГЕРБ ще им е по-трудно да фалшифицират за пореден път вота.И гледат да се подсигурят преди Изборите.Защото изгубят ли ги - влизат в *** нишка при Бай Ставри, като колоната ще води Винетуто Еднокнижника, следван от крадиливите си калинки и колорадски бръмбари.

10

Анонимен

преди 4 години

БСП щеше всички избори да спечели с 20% разлика ако ГЕРБ не ги фалшифицираха. БСП е единствената партия на която хората имат доверие

9

Анонимен

преди 4 години

Ако машините правеха кебапчета щеше поне да има някаква полза от тях.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами, не е удобно някак си! Изисква усилия, а резултата е отработен! Затруднява и хората на Миш Константинов да натаманят %! Защото машината каквото изкара - това е! А сгрешените протоколи, от които уж се оплакват, са благодат за преброителите - могат да ги броят както си искат. Сам казва, че има връщане за ремонт протоколи 40 /четиридесет/ пъти! От тези, които ги носят, не от цялата СИК! Е, след 40 поправки, какво общо има този протокол с истината и автентичния си образ?

7

И кво

преди 4 години

нещо не успя да спечели "правилната" фирма за доставка на машини и сега се отказваме? В тази държава не се случва нищо от което не може да се открадне.

6

Анонимен

преди 4 години

Шумкароидите искат машинно гласуване, за да могат да манипулират изборите и пак да крадат яко, да фалират банки, да спрат еврофондовете, държавен терор над населението, нова криза каот тая от 96 - та и 97 - ***, виденова зима 2!НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!КОРНЕЛИЯ И НИНОВА В СЛИВЕНСКИЯ!

5

Анонимен

преди 4 години

И какво като са ги разобличили, има ли някакво значение? Не. Тъжно но факт, каквото и разобличаване да се случи, управляващата партия си прави каквото си пожелае. И ще продължава да краде гласове, защото няма кой да я спре. Затова и не гласувах. Няма и да глусувам от тук нататък. Не виждам причина да ги легитимирам пред европейските им партньори и да получават пари срещу гласа ми. Да си управляват с гласовете на махалите и на хората в администрацията. Рано или късно, ще дойде Видов ден.

4

Анонимен

преди 4 години

Ама тия които ги програмират ядат и то доста :-)

3

Мишка костинбродска

преди 4 години

Ама в бюлетините има какво да се гризе,а в тези пластмасови кофи само интегрални схеми и чипове....

2

Анонимен

преди 4 години

Всеки ли от БСП трябва да се изкаже. После от другата партия.

1

Анонимен

преди 4 години

Баси смотаните машини, не ядат кебапчета, ами поне бира пият ли?