25

ИНЖ.

преди 4 години

ВСЯКА БИЗНЕС ИЛИ ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА ИМА РЕНТАБИЛНОСТ. САМО МВР НЯМА ТАКАВА. ДАВАМЕ ВИ 3МЛДР БЮДЖЕТ, ДАЛИ ИЗЛИЗАМЕ НА ПЕЧАЛБА ОТ ВАС? ВЪПРОСЪТ Е РИТОРИЧЕН!ЗА КУЛТУРА, АРТИСТИ И ФОЛКЛОР СЕ ТЪРСИ РЕНТАБИЛБНОСТ, А ЗА ВАС, ХРАНТУТНИЦИ, НЕ!ТОЯ ТУТМАНИК ИЗОБЩО ТОВА НЕ МУ ВЛИЗА В МАНТАЛИТЕТА ДА СИ ГО ПОМИСЛИ ДАЖЕ, МУТРАТА ПРОСТА!

24

Анонимен

преди 4 години

А оня дето го арествуха преди два дена за продажба на наркотици не го ли пуснаха да им раздаде за подкрепа безплатно по някоя доза ..и другия дето разнасяше кашони с цигари-контрабанда да им раздаде по някоя кутия?А онези от Павликени дето си наливаха в туби бензин от Прръдливата чешмичка сигурно пътя до Софето им е излязъл без пари...а онези другите които.. !Оф омръзна ми да изреждам че края му не се види!

23

Анонимен

преди 4 години

Никакви кинти докато не накарате хората и в най -далечното от Сф село да се чувстват СИГУРНИ С СОБСВЕНИЯ СИ ДОМ, В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА,В РОНОТО СИ МЯСТО.

22

Анонимен

преди 4 години

мильо, не ги подкрепяй, ами намери пари з а увеличението! Например от трафик на хора и наркотици и кономически престъпления! Парите се заработват! Комунизмът в МВР отдавна трябваше да е свършил! Хрантутници не искаме! Който не работи, не трябва да яде!

21

Див

преди 4 години

И новоназначените ще напускат, както всички онези бивши, които напуснаха в знак на протест след приемането на пенсионния закон през 2016г.

20

до 19

преди 4 години

И сега остава да ни кажеш, че Вождът е бил пожарникар, нещо което е пълна лъжа.Няма и един ден като такъв.

19

Анонимен

преди 4 години

увеличете им заплатите, ама нека да си вършат и работата, намалена фиктивната администрация и изкарахте повече полицаи на улицата да патрулират, както е в белия западен свят, леля Гинка дето спи на бюрото по цял ден и се води със статут като полицаите няма полза

18

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм се чудил как може да има човек с толкова ниско чело, а и да е министър на всичкото отгоре.

17

Христо

преди 4 години

До пожарникар!Вашите заплати съм съгласен да бъдат високи, там наистина не се знае дали ще се прибереш при семейството...., но онея с увисналите шкембаци или татуирани пишлемета комплексарчета, безмозъчни полицайчета, НЕ!

16

Анонимен

преди 4 години

След като правосъдие липсва трябва да се създадат доброволчески отряди, които да осигурят справедливост докато не създадем условия за нормално фукционираща съдебна система.

15

B52

преди 4 години

А нЕкоя граната взривиха ли за празника тъй отрудените и висококвалифицирани кадри на МВР днес? За едни дечица от детската градина питам???

14

Пожарникар

преди 4 години

Онези, които казват, че нищо не работим, дано да не им се налага да ползват нашите услуги, посреднощ, за около 1-2 часа, да поработим и да изработим 50стотинки :)

13

Анонимен

преди 4 години

Може да ги уволни и военните на Каракачанов ще поемат дежурствата.

12

Анонимен

преди 4 години

Пари само срещу качествен труд. Досега НВР само харчат милиарди и като ги потърсиш, те псуват и даже арестуват и те карат да си плащаш на СОТ и частни охранители.

11

Анонимен

преди 4 години

Въпреки твърдия вече закон за нощния шум на Далавери защо милицията не си мръдва пръста да озапти среднощните цнски диващини и дандании ,може ли да ми обясни тоз мутренски шофьор?А бе?Защо не си изпълнявате задълженията по закон?Кажи бе слуга на мутрите?

10

Анонимен

преди 4 години

От правосъдието на Бог няма да избягате, мутри нагли начело с Боко-Еднокнижников.

9

Анонимен

преди 4 години

Пъцулай и "труд" са "оксиморони" както казва учиндолския гл0пак стремейки се да се покаже интелигентен!

8

Берия е левак

преди 4 години

За толкова са учили. Ама на свободният трудов пазар мързеливци не виреят и милиционери няма. И сега милиционери: Вземете един бял лист и повторете молбата си за постъпване в обратен ред. Стиска ли ви каскадьори?!..........ЧАО...........Нищо не ви дължа...Закривай.

7

Анонимен

преди 4 години

Само като видя пътищата на един народ и.. Автобуса на полицията.. Друго не искам да знам

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Работата е пАри нЕма, действайте !