98

Анонимен

преди 4 години

Не знаем какво точно са правили на дъното руснаците но със сигурност можем да кажем, че операцията е завършила със пълен провал.

97

глобалист

преди 4 години

Да, рано или късно азиатските територии на Русия ще са част от Китай. Европейските ще бъдат разделени между Европейския съюз и Турция. За руснаци ще се обособят резервати на север.

96

Алкашите

преди 4 години

Са брали медни кабелиОбаче горският или по точно морският е бил наблизо с електромагнитно оръдие Бууууум :)

95

Алекс

преди 4 години

По руските блогове коментират, че най-вероятно са търсили останките от експериментална ракета с ядрен двигател Буревестник. Миналата година нали американците съобщиха, че един Буревестник е паднал в океана само след 2 минути полет. Сигурно им трябва за да разберат какъв е бил проблема или от страх американците да не се докопат до нея.

94

Анонимен

преди 4 години

До западняк европеецВсъщност, ако Русия си нареже подводниците от това само ще спечели.Така и така единственият който има претенции към Русия за територии е Китай и рано или късно ще си ги вземе па ако ще руснаците да имат няколко хиляди подводници.

93

преизпълняваме плана

преди 4 години

Русия гледам сама си потапя корабите и подводниците, не е нужно НАТО даже да ги обстрелва

92

Факт!

преди 4 години

Хаха германия сложила 300к кв км територия сложила.Тия са никои.Лагард е на ЕЦБ тоест командва парите а парите са всичко.Тая урсула е просто *** за пред медиите.

91

България в НАТО

преди 4 години

България е във флота на НАТО, много по-могъщ и технически напреднал. Руските кораби и подводници са технически и морално изостанали. Единствено мога да препоръчам на руските моряци да дезертират и да дойдат да служат на запад, там ще просперират.

90

Валонеца

преди 4 години

По-добре *** валонец от колкото какъвто и да е българин.Просто второто не е човек.Хехе

89

привет из Германии

преди 4 години

Тези руски подводници се превърнаха в гробище за руските матроси !

88

западняк европеец

преди 4 години

За да не се случват такива трагедии Русия трябва да нареже всичките си подводници на скрап. Ако няма руски подводници няма да има и загинали руски моряци

87

Анонимен

преди 4 години

И Тръмп играе от отбора на Путин и пак нещата в Русия отиват на зян с всеки изминал ден.

86

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

До Анонимен 89 Прав си, но до някъде. Р00сия и р00снаците не вписват в случаите описани от теб. Все едно да се сърдиш, че плъховте се изтрбват, безконтролно и за тях не важат правилата за защита на животните.

85

Алекс

преди 4 години

Вътрешния корпус на Лошарик е направен изцяло от титаниеви сфери и затова може да издържа до 6000 метра дълбочина. Навремето в СССР имаха едни атомни подводници (клас Лира) които също бяха изцяло от титан. За по-добър топлообмен във вътрешния кръг на реактора циркулира разтопен метал Бор. Това чудо на съветската инженерна мисъл е имало максимална скорост от 42 възела под вода. Проблема е бил че подводницата е била много шумна, скъпа и трудна за поддръжка. Нарязани са за скрап през 90-те.

84

привет от Германия

преди 4 години

Семействата на загиналите моряци от Курск получиха обезщетение от по 1000 долара и все още чакат за останалата част от обещаното обезщетение ! Да видим семействата на тези загинали моряци ,който ще получат като първоначална сума и колко десетилетия ще чакат за останалата част от обезщетението ?!

83

Анонимен

преди 4 години

До малoyмния ВалонецГермания вчера сложи шефове на всички постове в ЕС, ония си мисли че от Германия нищо не зависело

82

истината за Русия

преди 4 години

На снимките гледат много тъ пи физиономии, нищо чудно че са подпалили подводницата и са изгорели като печени пилета

81

Валонеца

преди 4 години

Тука пак некви джерманофили месят германия нерде Ямбол нерде СтамбулТя германия горката вече територия няма Франция 2 пъти по-голяма има още кре.ени дето германия им е в устата германия никога не е била фактор в Европа нито е определяла нещо.

80

привет из Германии

преди 4 години

Как пък нито веднъж не прочетохме ,че е възникнал пожар в американска подводница ?! Все в руските подводници възникват пожари ! Да пратим там бат Бойко да им гаси пожарите !

79

Факт!

преди 4 години

Да се видят на снимка русопитеците.Трябва да се разпознават!