30

ЮК

преди 4 години

чедър е около 7 - 7.50 паунда в ЮК. как тук не може да е по-малко от 15 лева истинското сирене?

29

Анонимен

преди 4 години

Бай Тоше, колкото и да говориш за банани, само ако покажеш на някой супермаркет от твое време, ще ти каже "Не, благодаря" :)

28

Смирен депутат

преди 4 години

Вие с 560лв минимална заплата много ясно че ще ядете сирене от палмово масло.

27

Анонимен

преди 4 години

Ех тия българи, бе! Голема са скръндза. Премиерът им обяснява, че са богати, а те все на евтиното тичат. С тия, високите доходи, спокойно може да си пазаруват от Франция например. Демокрация е, няма граници, пари има, самолети има. Ловиш самолета и пазаруваш от Париж и се връщаш. Колко му е.Няма да се стискате, ей, балкански дивиаци! Не виждате ли, че има банани по цяла година, та сте тръгнали на евтинджоса!

26

Анонимен

преди 4 години

До бай хПроблема са именно корумпираните държавни органи. Ако сме правова държава, като си купиш менте, за което на етикета пише, че е истинско и като осъдиш производителя по бързата процедура за 10-тина хиляди лева и ако това е масова практика, самите производители ще треперят да не изтърват нещо нерегламентирано в продукцията.

25

търговец

преди 4 години

Преди години работех в един хипермаркет. За деня имаше промоция на охладена свинска вратна пържола без кост на цена 4,99 лв. Същевременно се предлагаха кремвирши с фалшивата реклама, че са от месо /ако са от месо ще е колбас, а не кремвирш/ на цена 9,00 лв. В края на деня отчетохме по-големи продажби на кремвирши, отколкото на пържоли.Вероятно хората не умеят да готвят или просто такава им е културата на патребление.

24

Ники

преди 4 години

До ВълнароСпокойно, те и по селата се изучиха да купуват имитиращи продукти и да ти ги продават като произведени от баба...

23

до 19

преди 4 години

Жена мераклийка да готви?! Боже, оплази от Ганьовски ценности от краен софийски квартал.

22

потребител

преди 4 години

Хората си търсят евтиното. Всеки знае, че истинско бяло саламурено сирене от прясно краве мляко на дребно не може да струва по-малко от 15 лв./кг. В магазините се продават десетки марки "бяло саламурено сирене". Символичен процент са над 15 л./кг. като и за тях не можем да сме сигурни, че нямат добавки на вредни съставки.

21

Възмутен

преди 4 години

След като са вредни и опасни за здравето ни-трябва пълна забрана за влагането им където и да е! Какво значи -надпис "Имитиращ продукт" и наредено на отделен щанд.....!!?? Баба Гица и дядо Пенчо, с пенсийка 200 лв. вредно-невредно за да хапнат нещо, са принудени да си го купят! ПЪЛНА ЗАБРАНА !!!!

20

Анонимен

преди 4 години

.Навън, като ядеш, дори и в по-скъп ресторант, всичките съставки на манджите са възможно най-евтините на пазараФакт. То затова някои ресторанти съществуват въпреки всичко, а други хлопват кепенците бързо-бързо. Хора, склонни да плащат повече за качествена храна, разкрият ли, че ги мамят, веднага зарязват подобно място.

19

Анонимен

преди 4 години

Нищо, нека печелят пари богатите, кво като ядем шит...

18

Анонимен

преди 4 години

16,Карайте я, както знаете. То си го пише - "заместващ продукт". Отделно, че няма как сирене на много ниска цена да е от качествени продукти.

17

Янко от Ябълково

преди 4 години

Човек и да разполага с достатъчно пари трудно се опазва от лоша храна. За вкъщи може да средиш какво купуваш, но ако нямаш жена мераклийка да готви, със свободно време...Навън, като ядеш, дори и в по-скъп ресторант, всичките съставки на манджите са възможно най-евтините на пазара, т.е. - ########

16

бай х

преди 4 години

Защо няма проверки и дебели санкции от проверяващите държавни институции ???корупция корупция корупция ....затова не ни приемат в Шенген

15

Анонимен

преди 4 години

На ви евробезценности.На един познат половината рода беше преминала да работи през един месокомбинат преди 1989 г. Като се сетя какви ми ги е разправял за работата там, искрено ви пожелавам само такава ценна продукция да консумирате.

14

До 2

преди 4 години

Те фалшифицират цялото сирене ,той щял да чете опаковката какво съдържа сиренето или кашкавала менте Боже Господи колко си умен !!

13

zeus

преди 4 години

Нали имаме БАБХ, да почват масови проверки и да затварят мандрите с нарушение. Шегувам се, това може да стане в една паралелна вселена, където държавата работи за хората, а не за чорбаджиите.

12

Анонимен

преди 4 години

абе бузлуджански кюфтета, когато почна вноса и производството на фалшиви храни и напитки, ГЕРБ не съществуваше, нито Борисов е бил премиер. за тези храни и напитки питайте бсп, те унищожиха селското стопанство, по тяхно време, за една нощ се пръкнаха назначените от луканов милионери, техни фирми внасят и произвеждат това за което обвинявате ГЕРБ!

11

Анонимен

преди 4 години

Растителната мазнина в млечните продукти е нещо страшно. Трябва да се забрани със закон и да се превърне в престъпно деяние.