77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен73"Вижте в Тубата СУ и Миг, колко по големи са от Ф. Тоя малкия и гъвкав Ф направо ще ги направи на сол и двата едновременно."---Истината е в практиката. Там се проверява всички теории, и или се отхвърлят, или се развиват.А истината за американската арбия е една, и ми я е казал ПОЛКОВНИК, пенсиониран, от ВВС, бил и в тяхтиге школи, след като влязохме в Нато. Във всички техни устави, сухопътни, морски и въздушни, се пише, че трябва да нападат само при съотношение 7 към 1 в тяхта пол

76

Анонимен

преди 4 години

И Хитлер не бил чувал за съветските танкове и самолети и после били го излъгали разузнавателните служби, че нямали самолети и танкове.

75

Анонимен

преди 4 години

Няма да купуваме европейско менте, което не е участвало във военни действия. Не е участвало в Пустинна буря, в Арабска свобода, Свобода за Югославия и Косово, Свобода за Либия, Сирия и Ирак. Трябва ни доказан самолет с много боен опит, който да се изучава в академиите.

74

Анонимен

преди 4 години

Цял живот слушам троловетее да обясняват за великите Суу е живота си мина. САЩ регулират света и това е. Всичко останало е научна фантастика с видео клипове.Едвали ще видим деня СУ да печели в небето. Не и през следващите 50 год.

73

Анонимен

преди 4 години

Най-големият производител в аерокосмическия сектор на Турция, Turkish Aerospace Industry (TAI) ще представи за първи път пето поколение изтребител в собствена разработка на 53-то Парижко въздушно шоу в Льо Бурж, съобщава пресслужбата на организацията. .

72

Анонимен

преди 4 години

Четири държави по 2милиарда на държава си правят нов самолет последно поколение, а ние за 2 милиарда ще си купим нещо от 70 години.И дори и няма да ни кажат как работи това нещо.

71

до 80

преди 4 години

Америка и нацистка Германия са двете държави които разработват атомната бомба,американската бомба е била готова но не работела заради момента на съединение и това им го решава австрийски физик които е принуден да работи за Хитлер и американците го освобождават,докато германия нямат добър дизайн руснаците правят снимка с лошо качество на бомбата но се вижда дизайна, и немските учени правят атомна бомба но се нарича първата руска атомна бомба.Русия използва разработеното от германия и учените им

70

Анонимен

преди 4 години

"Германия и Франция, заедно с Испания, се готвят да представят ново поколение боен самолет..."Еееее, *** ние тъкмо ще се наканим да купим 50 годишни самолети и тия сега ще извадят ново поколение! Бива ли така, с лошото? Хаххахаха. Не ве, честно - много сме зле.

69

Анонимен

преди 4 години

Само САЩ могат да ни спасят от руското робство, а Китай ще ги изчистят до крак. В ЕС има прекалено много руски кърлежи, които наклоняват везните.

68

Анонимен

преди 4 години

Само ?8млрд? Нищо пари. Веднага трябва да се включим. Ще правим самолети 6-то поколение, после даже може и на американците да продадем.

67

Анонимен

преди 4 години

Русия е поне 50 години по напред от Запада при високите технологии.

66

До 78

преди 4 години

Нямат атомна бомба тогава, трабва да влезе армията на САЩ в Европа да се докопат до основателя на атомната бомба.

65

Секс, 27г, надарен

преди 4 години

"За нашите Ф-16 ше остане да доизбиват малките копе ленца от Путлерюгенд в края на войната."Тоя почна да трепа. Досега обаче в реала си убил само две клавиатури от тракане. Баце, това не е като да кълвеш амфетки и да се наливаш с евтин Джеймисън от сабале, мислейки си че пиеш уиски.

64

Анонимен

преди 4 години

Не само Фау е късмет. Малко преди войната показват на военния министър новия реактивен самолет на Вермахта и човека понеже е стар класик решава да влязат във войната със старите витлови самолети. Ако тогава бяха решили да произвеждат реактивни самолети... Тогава вече нямаше как САЩ да ги спрат освен с Атомна бомба.

63

До 71

преди 4 години

За България ли говориш, да ние никога не сме успявали да направим коли и самолети, но това не значи че трябва да се предаваме. Имаме умни хора които един ден може да успеят.

62

привет от Германия

преди 4 години

Щом германците ще участват в производството бъдете сигурни ,че тези самолети ще са най-добрите в света ! Жалко че много късно германците измислиха балистичната ракета ФАУ 2 , едва в края на втората световна война , около три месеца преди да свърши войната ! Ако ракетите ФАУ 2 бяха създадени 1 или 2 години по-рано ,тогава и САЩ нямаха да могат да помогнат на руснаците !

61

SS Waffen

преди 4 години

В тия държави няма нито един сериозен авиационен специалист. Последният такъв е на 87 години. Всички останали са интернет льохмани и таблет програмисти. Жалка смехотворна пасмина.

60

Анонимен

преди 4 години

Да ес трябва да има независима авиация, България въпреки че сме част от ес не сме независим играч затова ще се задоволи с американски самолити и зависимост от Америка, самолетите няма да са лоши но в момента в които имаме конфронтация с САЩ стават безполезни защото контрола да летят или не тези самолети го държи САЩ. Искаш да имаш самолет които да може да лети само ако не си в конфронтация с САЩ.Използваш американски технологии е еквивалент на съгласие да им нагъзваш, но и това е начин за оцеля

59

Анонимен

преди 4 години

Вижте в Тубата СУ и Миг, колко по големи са от Ф. Тоя малкия и гъвкав Ф направо ще ги направи на сол и двата едновременно. Да не говорим за технологията в Ф, която само САЩ знаят, каква е. Техните военни кампании са от сорта на 1 трилярд на година? Как по дяволите, ще направиш по добра техника с 10лв?Айде направете Български изтребител :) Щом става без пари. Празнодумковци.

58

Анонимен

преди 4 години

Как може държава, която неможе да направи една кола да има самолети? Има ли логично обяснения. Тя просто е бедна държава. Няма пари за разработки. Всичко е дялано и недодялано. Другото пропаганда.Може ли шефа путьоо да се вози в мерцедеси? Продава самолети, а няма кола. Кой нормален, ще му повярва? Трябва да си много просттт да се връзваш на такива истории. Видяхме турците как се изгавриха със СУ...