184

Чочо

преди 5 години

Тъй като комунистите винаги са били от към тъмната страна на луната ,не проявиха доблест и в България и не се появиха с лицата си да заявят пред народа ,че се е случила голяма трагедия и трябва да се вземат незабавни мерки ,а само в тесен кръг и във войската се е говорело за бедствието и това е едно от многото им престъпления.Никога няма да забравим и простим за това.

183

Анонимен

преди 5 години

До 200.Не знам на колко години си бил през 1986 г..Но аз бях на 23 тогава и помня!!!

182

Анонимен

преди 5 години

До 200И къде трябваше да те скрият от радиацията по него време бе де б Ил? В черната земя ли? Радиацията плъзна на всякъде! Кой и къде се скри.Когато Американците хвърляха уранови бомби в Сърбия? Защото Милошевич не им беше удобен че не им клекна???Днес толкова години от тогава.Аз лично я помня.Американците примерно Едва ли знаят какво да правят ако има радиация!! Убеден съм че не знаят!!! И? Кой е виновен???

181

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен187 За това ли не отмениха манифестацията за 1 май.За това ли ядяха и пиеха вносна храна и напитки отговорните другари.А на населението нищо не се каза... аз съм бил роден тогава и достатъчно голям.

180

българин

преди 5 години

Ти да видиш..Ето едно малко Американофилче и промито мозъче.ми е "чукнало" минуса..-:) Давайте ! Но това че не разбирате какво ви казвам.Изобщо не променя нещата! Те са такива каквито са си!

179

бай х

преди 5 години

крава бойс кога ще направят филм за Хирошима и Нагазаки ???

178

българин

преди 5 години

Еййййй...това племе американско.Мрази и мрази Русия яко! Даже и в този измислен филм.Се опитва да ги унижава и обижда! Нямат спирка краварите! Поздрави от мен до нацията ви и до тези които са ви родили краварчета! С вашата смешна история от 200 и кусур нищожни годинки.Ама никога няма да достигнете Русия! Нито исторически! Най малко пък във военното дело! Поамериканофилчихте цяла Европа и света дори.Но ще се събудят народите споко! -:)Да горите в ада дано!Никога няма да "прецапате" Русия!

177

Този е жив

преди 5 години

Защото е бил командир не е влизал в заразените зониПо думите му войниците са влизали без защитни облеклаПак по неговите думи една трета от наличния състав измрял година след взриваТова е истината от първо лице

176

ПроСоТо

преди 5 години

хубаво!....Сега тия ентусиасти да направят такъв филм и за атомните бомбандировки над Хирошима и Нагасаки!Да покажат колко стотици хиляди НЕВИННИ граждани бяха изпържени от янките и колко се споминаха по-късно от изгарянията и облъчването.Айде,да не скромничат,щом могат да направят "Чернобил",могат да направят и "Хирошима и Нагасаки"..Зер явно са "корифеи"..

175

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден всички американски болници взети заедно излъчват по-голямо количество радиация за правене не рентгенови снимки, отколкото радиацията от Чернобил.

174

Станислав

преди 5 години

"Срещу радиацията няма имунитет" - Мария Кюри.

173

Анонимен

преди 5 години

На тия кравари кой им е разрешил да правят сериал за Чернобил. Пълна отврат, но рекламата приви всичко. Много повече ми харесва украинският сериал "Неразделни.

172

експерт

преди 5 години

На 1-ви Май 1986г. НЕ е имало радиация от Чернобил над България. Точка. Това е много лесно да се провери. Замърсени въздушни течения навлизат от североизток в ранните часове на 2-ри Май.

171

Анонимен

преди 5 години

Пропаганда има само с колибата където аскера застрелва на бабата кравата и разговора, че не са стигнали до луната - всичко друго е тип топ, не се косете сериала е бетон !

170

Анонимен

преди 5 години

Това е за оная младеж на която министър-председателят каза, че индустриализацията на страната е толкова напреднала, колкото до Девети септември.Груба лъжа!Една селска страна с разпокъсани малки ниви и мизерияе България до 1944 година!Само от дебелоочие се говори така. Така се говори на ***.

169

Анонимен

преди 5 години

тоя сериал е толкова истински колкото е истински оня в който американците залавят кода енигма на немските подводницида кода е заловен но от англичаните и краварите не са имали нищо общо така стоят нещата с краварската пропаганда особено ако има кой да и се хваща и да обяснява колко хубав бил сериала почти като спайдърмен- измислици с елемент на разсъждение

168

Анонимен

преди 5 години

сериала е в пакет от идеологическата война срещу русияи е смешно да се коментира от хора които не са били родениаз много добре помня а и вчера професора от цирн го казамерки в българия са взети има заповед на добри джуров за да не се провеждат занятия във войската - това поне е толкова лесно проверимоа свободна европа и гласът на америка ни надуха главитев повдив дъ войса се хващаше по ясно от българското радиостига сте измивали канчетата на и без това младежта ни дето е в дупка от 30 годи

167

Неразбирач

преди 5 години

Абе *** , филма не е да каже ТОЧНО на 100% какво е станало по време на аварията , а да покаже последиците след нея , действията на Русия и засегнатите страни , на мен лично успя да покаже ужасът от нещо такова , ние също сме потенциална жертва..

166

BG

преди 5 години

Каквито са им колите, самолетите такива са и централите !

165

Анонимен

преди 5 години

има украински сериал от преди 4/5 гофини и си е мн по добър от тези холивудски изпълнения напудрени .. и с това наистина Другарю, попресолена манджада точно така украински, но от времената преди сегашните фашаги...хубав филм , дори в това новото виждам крадени моменти в сценария