15

Bulehit

преди 5 години

Незабавно отзоваване на норвежкия посланник и най-после излизане от еврогейския съюз - Булекзит! Докато не е станало много късно!Още ли има заблудени овце да вярват в илюминатското изчадие ЕС!!!

14

Активист на БКП

преди 5 години

Лъжат безочливо ! Такъв документ е приет на затворено заседание на Парламента докато БСП не бяха в залата !!!

13

Анонимен

преди 5 години

До Anti тролБългарския съд няма сила в Холандия. Отделно и той е най-подкупния в Европа. Колко хора се измъкнаха с условна?

12

Anti трол

преди 5 години

прави си, манипулират яко....опитват се да потушат цунамито дето се надига. ако беше се запознал с историята на Атила, щеше да разбереш че наистина е при чернокожа гей двойка, въпреки разпореждането на Българския Съд. И пак ще попитам....какво мислиш за промените в семейния кодекс, закона за детето и така на татък в брой 24 и 37 на Държавен вестник(под това от брой 37 стои подписа на вожда слънце...)

11

Анонимен

преди 5 години

До истинатаНай-добре е да се подпомагат финансово осиновителите от държавата. В социалния център хората са на заплата и малка част ги интересуват децата

10

Анонимен

преди 5 години

До Anti тролНяма нормално и ненормално мислене. Аз съм един мислещ гражданин на тази държава и виждам, как масово медиите се опитват да ни манипулират.Полицай се оплаква, че чернокожи са му осиновили детето и иска да си го вземе и почва да обвинява Холандия, че е организирала систимата така, че да вземат децата на хетеросексуалните и да ги дават на хомосексуалните. После има хора и пишат колко добър журналист е бил Карбовски.

9

български гражданин

преди 5 години

вярвам ви с всичка сила, така както вярвам в свободата, равенството и братството

8

Анонимен

преди 5 години

До БауВ събота беше излъчен пропаганден епизод на шоуто на Карбовски. Много българи се вързаха.

7

истината

преди 5 години

Хора, нямате представа колко милиони се наляха в строителството на НЕНУЖНИ СОЦИАЛНИ ЦЕНТРОВЕ!!!!! СЕГА ТРЯБВА ДА ГИ НАПЪЛНЯТ С ДЕЦАТА НИ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ ПОХАРЧЕНИТЕ ПАРИ!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Чакай чакай гейове и педофили ли.Аз си мислих че става дума за нещо като закона в САЩ според който примерно ако лятото на 40 градуса температура си оставиш детето да се пържи в колата три часа докато ти блееш по витрините на магазините за дрехи както вече една американка и направи ще те осъдят на глоба и при повторно нарушение ще ти вземат детето в защитен дом.Но ако става дума за гейове и педофили и аз съм против.В такъв вид това е велика идиотщина.

5

Анонимен

преди 5 години

Сорос сега обучава разни лелки от социалните как да крадат децата на хората,и да ги дават на специално обучени хора от малцинствата и с различна сексулана ориетация,за да ги съсипят.Българина 2 неща цени в този живот децата си,и собсвения си дом.За децата си е готов на всичко,абсолютно всичко,дами и господа платени с о р о с и от нпо та-ата,социалните и политиката.

4

Анонимен

преди 5 години

Кажете го не феновете на Карбовски.

3

Бау

преди 5 години

Не може да убедите никой! Българина прие, че ще му вземат детето и ще го дадат на черни гейове и педофили. Това е ! Край ! :D

2

НЕ МОЖЕ

преди 5 години

Българина е опасен и за детето е готов на всичко. Не е като европейските ***. Би разчекнал този чиновник който посмее да пипне най-скъпото.

1

Анонимен

преди 5 години

Сега харчат пари за закриване, а после ще харчат пари за ново откриване.