27

Granik

преди 4 години

Бай Румен пак не е разбрал. Седни си, слаб две. За тези пари, американците са казали, че ще ни доставят осемте самолета паркирани, върху самолетоносача Нимиц, който ще си държим на котва във варненското езеро.

26

Анонимен

преди 4 години

И Венецуела решиха че не е нужно американски фирми да прибират печалбите им от нефта и ги отдрязаха ама набързо от най богата държава в Южна Америка , изпаднала в тотална криза, такса спокойствие не е измислена от нашите борчета а от американците, та въпроса е същия които е имал Мадуро трябва ли държавата да плаща такса спокойствие или не на САЩ.

25

смях

преди 4 години

Пикаещия във фонтани, за много неща може и да греши, но за това че ще хвърлим 3 млрд лв по днешен курс за 8 самолета е абсолютно прав. Това е интересен парадокс ...

24

Зозо

преди 4 години

Тоя руски *** кой му дава трибуна въобще? На последните избори 7000 гласа и тръгнал акъл да дава!?! Айде в лево!

23

29

преди 4 години

То пък досега след като 40 години купувахме руски самолети с ресурс 2-3 000 часа преди основен ремонт и подмяна на двигателите бяхме много добре, нали?Има си причина руснаците да си пробутват нещата евтино и всички, които сме служили навремето в казармата с руска техника я знаем много добре.

22

Анонимен

преди 4 години

Кой иска.......

21

смях

преди 4 години

Само си представям ако (k)Праси Каракачанов, не беше министър на отбраната, колко вой щеше да има. - Националният интересе, суверинитет, пенсиите, най - бедната държава. Ала бала. ШШШ шишко, ти си просто една овца, която щатите стрижат до дъно и туй то.

20

Анонимен

преди 4 години

Политиката не само за авиацията, ами въобще за всичко е неразумна от 30 години.Затриха селско стопанство, индустрия, армия, МВР, съд-прокуратура и т.н.*** то във васална държава е така. Правиш това, което иска имериала. А му помагат шепа майцепродавци за смешни стотинки.Плюйте сега ,демократчета, ако не сте на прайд, че гледам на днешния ден е бил първия такъв (преди 50 години) справка гугъл

19

Saki

преди 4 години

Е един ф16 колко излиза.... 150 млн. долара ли? Цената му е около 18 милиона долара, останалите 132 милиона за какво се плащат, само за бъдеща поддръжка ли?

18

зса

преди 4 години

Тия пък продажници на кого му пука какво мислят и какво искат че ги отразявате по медиите. Да ходят да пикаят в московските фонтани.

17

Discovery

преди 4 години

Добре де... просто не виждам как 8 бойни самолета биха ни помогнали по какъвто и да е начин, безобразно бедни, като държава сме, че да се плащат пари за нещо, което дори и да се наложи няма да помогне по никакъв начин... 8??? УАУ... то отсрани лесно да се драска, но за мен лично всички налични средства трябва да се хвърлят в образование, подпомагане на малкия и средния бизнес... и да се насочи вниманието към съдебната и изпълнителната власт. От там нататък здравеопазване и т.н...

16

Я па я..!

преди 4 години

За КТБ се дадоха 5 милиарда, без да имаме нищо на среща.Тук за половината пари ще имаме 8 чисто новички самолети от най висок клас. Е, ще ги изплащаме 10г. и до тогава самолетите ще изпадат и ни пари , ни самолети.Важно е да изплашим Путин.

15

Дани

преди 4 години

Толкова пари за 8 самолета ми прилича на доста надута цена ...

14

Бил

преди 4 години

Каквото и да си говорим, тези пари не са по нашият джоб. Сърбия може да кара с Миг 29 ние не можем, що за логика? Да не би да сме по-богати? Истината е че имаме нужда, от С-400 или С 500 , защото ние сме една слаба икономика, без амбиции, за чужди територии, но с необходимост, от защита.

13

Krom

преди 4 години

До баба мара - така е бабо, право думаш. Само и единствено прегръщането на миризливия руски ботуш ще те спаси. Ще получиш скъпа газ и великодушно потупване по склонената главица. А ако те налази Османлията, Дядо Иван поема инициативата да ти помогна веднага .. до към 500 години. Айде марш обратно на Позитано да ръсиш мозък.

12

Анонимен

преди 4 години

Кремълските троянски коне излизат от дупките !

11

Анонимен

преди 4 години

Сигурно иска да купим летящи москвичи, както са известни МиГ.

10

Анонимен

преди 4 години

Прав е галвътъ това е безумна сделка , по-точно не сделка а рекет..

9

Анонимен

преди 4 години

До баба мараИскаш русия да те изкупи цялата ли?

8

Анонимен

преди 4 години

До схеми без крайтака е.народът не е богат като при Жан Виденов.