82

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Този човек ще ни направи Швейцария на Балканите !!! Слава !!! Слава!!! Слава!!!

81

Неизвестен

преди 5 години

Лъжите са гръбнакът на БСП. Казват ги по 300 пъти в денонощието, дори когато стават за смях и продължават. Редно е на тези типове да им се завъртят чугунените глави от съдебни дела.

80

IYI

преди 5 години

Независимо от това че повече от 1300 години България е трън в петата на ИЗ, ние продължаваме да се развиваме по-добре и да се радваме на по-обилен и достоен начин на живот от наследниците на тази коварна империя.Как щяхме да сме толкова калени ако не бяхме под непрекъснатия натиск на интриги и злословие то страна на българомразците.

79

Циник до 86

преди 5 години

*** селcки ... такива като теб - трябва да ги пускат в най-близкия град с "открит лист" .... хем тъn ... хем нагъл...Личи си ***.

78

до 79

преди 5 години

АМА 80 % ЛИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ? Я-ААА, ДА СЕ ЧУДИШ, МНОГО ДиБИЛ, МНОГО НЕЩО...А ЗА УМИРАЧКАТА - НЕ ДЪРПАЙ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА, ЧЕ ИМАШ НЯКАКВА ПЪПКА ПОД ЕЗИКА. НЕ ЗНАЕШ, КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ.

77

ББ

преди 5 години

Браво Дани, браво Вълчев, позволява ти се да ме цункаш по шлифера!

76

Циник до рапона 76

преди 5 години

*** - от Пловдив съм...*** какво , и къде съм завършил - не е на рапоните работа.... забравил съм повече - отколкото ти ще прочетеш в мизерния си живот.... Пак ще повторя - за бавноразвиващи се , като теб!Халал да са му на Бойко парите ... и апартаментите на съпартийците му.... да гледам как се гърчите - бузлуджанските туристи ... е безценно!Кефа цена няма!Разбра ли ***?Да ви гледам като вируси в петриево стъкло от Франкфурт - също!

75

ХМ!

преди 5 години

КЪМ 79 - КАТО МНОГО ЗНАЕШ ЗАЩО НЕ СИ НАПИШЕШ ИМЕТО А ПИШЕШ ПО ДЕСЕТ ПЪТИ С АНОНИМЕН ТИ СИ ЕДИН ОТ 80%

74

Анонимен

преди 5 години

Иво Христов, като говореше за 80% дъббили, сигурно е имал впредвид червената партия. Наистина трябва да си такъв за да гласуваш за Партия с толкова престъпления зад гърба си - преди и след Демокрацията. Ама, що не си *** в тишина и забвение, а дигат шум до Бога! И той не ги обича тези атеисти-богохулници, ако и сега да палят свещи за изкупление на греховете. Ако бяха искрени - щяха да закрият си Партията престъпница.

73

Анонимен

преди 5 години

Толкова невеж няма , така е г-н Вълчев.Затова пък има интелигентни и знаещи хора и ако ви отидете в затвора за да излежите полагащото ви се ние можем да се оправим

72

Анонимен

преди 5 години

ЦИ'НИК, кой клас в началното училище си завършил и в кой се'лски обор ? Ако имаш малко доблест / те ман'галите нямат по принцип но все пак / отговори, само не назовавай някой град в България, никой няма да повярва, защото про'стотията ти селяндурска просто блести !

71

Анонимен

преди 5 години

Гроб мобилизира стотиците хиляди чиновници-калинки с по две мозъчни клетки назначени на безброй ненужни длъжности. Голям страх, че кат си иде боко и местата им ще изстинат, а на реалният пазар на труда са армия немойковци де не стават за нищо.. за тва са толкова активни

70

Анонимен

преди 5 години

Породата "Българска тъ'поглава овца" населяваща територия България за пореден път в над 70-годишната си комунистическа история гласува за КОМУНИСТИ представили са се за някакви демократи, но замесени от червеното тесто на БКП ! Браво Бг-ид'иоти, никога няма да се развиете повече от една овца !

69

Циник

преди 5 години

До отворковците под менКогато фактите говорят - само рапоните не мълчат!Заети с разграбването на България - като xиени на ***....*** ( за разлика от Борисов ) ни еврофондове усвоиха...ни връзки със запада не спретнаха.Крали ГЕРБ апартаменти....Червените разграбихте ВСИЧКО - ВСЕ ЕДНО ВИ БЕШЕ БАЩИНИЯ! ЗАЩО НЕ СЕ ВЪЗМУТИХТЕ КОГАТО НЕДОУЧЕНИЯ ФИЗКУЛТУРНИК СПАС РУСЕВ СИ КУПИ ВИВАКОМА.ЗАЩО НЕ СЕ ВЪЗМУТИХТЕ КОГАТО СВИНАРЯ ГЕРГОВ СИ КУПИ ПАНАИРА И ПОДАРИ ПОЛОВИНАТА ЦУМ НА СИНА СИ...бoклyци

68

Анонимен

преди 5 години

До "ЦИ'НИКА", толкова ли слаб'оумници като теб прибира Германия, аз мислех, че само ря'зани бургии акостират там, то имало и много Бг-*** ! Ти да не си от онези с по-тъмен цвят на кожата които не могат да се интегрират в Б-я, че си се заселил в Германия ?

67

Анонимен

преди 5 години

До 65Видяхме какво ни предложихте и вие дъртии пацулии. 50 години комунизъм до дъното. После 30 год преход пак с вашите хора. По-големи глупааци от вас в историята на България са само тея вкарали ни във война със съседите ни.

66

Анонимен

преди 5 години

До 60 "***":-Пи'ч и аз съм от над 20 г.навън но наистина и се махнах от България защото рано разбрах,че винаги в тази държава ще управлява БКП под разни партийки които създава за да разделя народа!А ти не вярвам да си напуснал България,защото ако беше навън би разбрал,че в света няма по-пр'ост и неадекватен политик от Борисов,ако беше навън лесно би разбрал,че ГЕРБ са ком'уняги и като стои България добре защо не се върнеш бе,как не разбра и ти,че всички партии в НС са клонинги на БКП и т.н. ?

65

Анонимен

преди 5 години

***, попитах, защото България е на Борисов в момента, а ти го възхваляваш, след това си противоречиш, че България нямала какво да ти предложи? А за тези, които си ги изброил, възмездие може да има, ако Борисов беше наистина държавник, но той не е - той е един страхливец и не иска да си разваля измислената "стабилност". Стой си в Германия.

64

Анонимен

преди 5 години

Този човек дали си вярва наистина или просто си върши работата? Понеже, ако си вярва явно му трябва помощ...

63

Стратег

преди 5 години

До *** до 61Какво ще ти предложи България на Бойко, мойто момче е твоят екзистенциален, житейски въпрос;))) Ти ги остави, тия, те нищо не могат да ти предложат,з ащото с ана хранилката на Бойко, по-голямата част. Ти, ти кажи, какво може да ти предложи Бойко, в следващите 35 години, хахахахахаха... Разговорът захора, които не управляват в момента е разговор за ония 80% на проф. Иво Христов. в тоя ред на мисли, ти в България, не си ни нужен с тази твоя консуматорска нагласа!