97

ПАРАДОКС

преди 5 години

Защо Медиите не обявят Парадокса и Феномена в тези Избори ?Парадокса - Ако Турците от Турция бяха допуснати да гласуват в България за Евро депутати , всички 17 Депутати щяха да се разделят между ДПС и ДОСТ .Феномена - Иванчева .

96

истински българин

преди 5 години

На предишните парламентарни избори пред българското общество се яви *** формация смесица от комични образи и съмнителни търсещи политическа хранилка фигури.Тогава сред присмеха и пренебрежението на обикновения човек тази пасмина изпълзяли от тъмните ъгли на политическия слугинаж пред чужди посолства остана някак на втори план.Днес обаче нашето общество среща същите и вече знаем-тук има чума, грантова чума която заплашва устоите на обществото.Нашите сетива са вече нащрек.

95

Анонимен

преди 5 години

трябва да се въведе задължително гласуване, иначе 25% решават съдбата на 100%. купения и контролирания вот надделява, ако има ниска избирателна активност, като се сложат и фалшификациите от страна на управляващите, те може да си управляват пожизнено и да си предават властта на синовете и внуците както е тръгнало. пълен феодализъм и клептокрация!

94

хахо

преди 5 години

скърбете нещастници боико ви завря там от където сте излезнали ще го изтърпите още 20 годинки

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97"НАРОДЪТ"- разбирай простолюдието, което не прави разлика между Европейски парламент и Европейски съюз. Това простолюдие решава съдбините на България.

92

Gogo

преди 5 години

КаК пък станаха 6% разлика да не повярваш ...... кой ги брои тези бюлетини и как ги наглася

91

иванов

преди 5 години

ЧЕСТИТО МАЗОХИСТИ , АКО ИМАТЕ НЯКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ ,ЧЕ НЕШТО ВИ Е СКЪПО ИЛИ СТЕ ПРАЦАКАНИ ЗНАЕТЕ КОИ Е ВИНОВНИЯ ПОБЕДИТЕЛИТЕ И В 4АСНОСТТ ВИНЕТУ.

90

Спондж Боб

преди 5 години

ГЕРБ имали били 1 000 000 гласахахахаххаххахаааедва 500 000 заедно с лъжите и починалитемуахахаха

89

Анонимен

преди 5 години

"Народът" за пореден път доказа, че не иска демокрация, а някой друг да решава. Тъкмо така може после да мрънка и да се оплаква какви мискини са всичките. Иначе като гласуваш носиш последствия. Как пък от толкова партии "народът" не си мръдна *** за една да гласува? Ама не, "народът" още си търси Бай Тошо 2 да му е бащица и държавата да го храни. Срам.

88

Анонимен

преди 5 години

При 75%негласували някой да ми се пъчи, че е победител е направо смешно.

87

Анонимен

преди 5 години

голяма работа, герб ще лапат със 6% повече от другите, все тая, а за гласуващите един по голямо дърво пак.

86

Един от народа

преди 5 години

Народа ги отряза фалшиви демократифалшиви политицифалшиви телевизииСектанти

85

Един от народа

преди 5 години

75 процента от народа ни ги отрязаигноребастастига партииоставкасъдпаразити политически

84

Наблюдател

преди 5 години

Българина завижда на успелите политици и политички , че го клатят у въздуха и си живеят царски. Българина иска да е като тях ако може, ама мястото на върха е малко. Те така те - кой разбрал - разбрал.

83

айде де!

преди 5 години

ДРУГАРИТЕ ТУКА ГЛЕДАМ ПРОКЛИНАТ НАРОДА И ИМ СЕ НАПУСКА БЪЛГАРИЯ! АМИ ЗАПОВЯДАЙТЕ, АКО ТРЯБВА ЩЕ ВИ ПЛАТЯ АЗ ЛИЧНО БИЛЕТИТЕ ДО МОСКВА!

82

Анонимен

преди 5 години

"За управляващата партия са гласували 30,94 от имащите право на глас, а за БСП 24,24%." - Това не са имащите право на глас, а действителните гласове от реалния вот! Безумна грешка..

81

Анонимен

преди 5 години

До ББ е божие наказаниеЗа какви записи говориш за изфабрикуваните глупости на БСП ли, кой да им се върже?

80

Анонимен

преди 5 години

НЕГЛАСУВАЛИТЕ ПРОСТО ГИ РАЗПРЕДЕЛЯТ.

79

Анонимен

преди 5 години

86 - ами те броят само гласувалите бе, п--ч

78

възмутен

преди 5 години

На маймуни ни обърнахте -"За управляващата партия са гласували 30,94 от имащите право на глас, а за БСП 24,24%."Абе толкова прости ли ни правите, че нямаме знания за 5 клас? Това е от гласовете на гласувалото малцинство, 2/3 от бг народ не иска политическата мафия изобщо и не гласува!