202

До USA

преди 5 години

Когато измислиш как да накараш българина да не си изхвърля животните на улицата, тогава и в България няма да има бездомни животни. В чужбина задължително ги чипират, глобите са големи за изпуснати животи, и манталитета на хората е друг като цяло. А тук... тук всички знаем... :)

201

Анонимен

преди 5 години

Племе диво балканско, от което цялото свят е припищяло!

200

Тео

преди 5 години

До usaЗащото, драги ми приятелю, българина е толкова озверял и толкова потиснат от мизерията, че може да го манипулираш по-лесно, отколкото да вземеш на бебе близалката! За отбелязване е само заглавието - започва с "Потресаващо" - а никой не си задава въпроса, дали въобще този е видял животното. Хората са докарани до там, че за един *** човек убиват, а за хората, умиращи от лошо здравеопазване, мизерия или за емигриралите не ги интересува - един *** им е по-ценен от България!Ей за това!

199

usa

преди 5 години

само не е ясно, защо 198 Тео е получил толкова минуси, при все, че това което е написал са ФАКТИ.Това потвърждава, колко сбъркана държавица е бг ....

198

usa do 205

преди 5 години

ха ха, пълчища друг път! има да, но чак пълчища,няма! и да сравняваш pomiari с катерици и ракуни е глупаво. нито *** ме е нападала нито ракун.

197

Анонимен

преди 5 години

Хапан съм много жестоко от куче ,безпричинно, като малък и приведствам тази новина.Лично аз съм избил над сто кучета.Лесно е,с кърфици в кайма.Цвилят като магарици и се предават накрая....Но и с двутонов автомобил е яко !

196

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да го доубие . Сигурно е скимтяло дълго време и може да е събудило някой от блоковете.

195

ГЛУПОСТИ !

преди 5 години

До usa до 202"тука в Щатите НЯМА! бездомни pomiari драги ми смехурко!"за сметка на това има пълчища, скунксове, ракуни, катерици и мърмотитези твари са не по-малко вредни от бездомните кучета но на робите и в САЩ не е позволено да ги убиват - еко-фашистите вкарват в затвораза това децата ви ще имат кърлежи и ще страдат от стомашни инфекцииза това ще си събираш разпиляния по улицата *** ....заради еко-фашистките первезници за които живота на тези пара_зити е по-ценен от твоя

194

Анонимен

преди 5 години

Не гледах видеото, защото не желая да се натоварвам психически.Безспорно, че ако е нарочно прегазено, това си е садизъм.Обаче аз искам да питам общината защо и докога по улиците ще има бездомни животни?Защо в нито една държава няма безпризорни животни, само у нас тоя проблем не може да се реши.Колко такова случаи трябва да станат, колко хора трябва да бъдат нахапани, защото и това е една от причините за агресия към животните и колко пари смятат да откраднат общините, правейки се че вършат нещо?

193

Анонимен

преди 5 години

***!!!***!!!Днес животно - утре човек!!!!Де да имаше късмет да го направи в Щатите!

192

usa

преди 5 години

бг е загубена държава-никъде няма бездомни *** по улиците в нормалните страни! как пък за толкова години, нищо не направиха по този въпрос( и не само!)

191

ЕКО-ФАШИСТИ

преди 5 години

аман от тези финасирани от Сорос психопати !!!!!мястото на животните е в гората в града тези животни ровят ис кофите, носят зарази и кърлежи и ТРЯБВА да бъдат УБИВАНИ !!!!ското тези еко-фашистки перверзници и за убит плъх ще ни вкарват в затвора !!!!.... така я ненавиждам тази толерстко-хомосексуалистка европа от където дойдоха всички тези изродщини !!!!!!

190

ЕКО-ФАШИСТИ

преди 5 години

аман от еко-фашиски перверзии !!!!бездомното куче е *** носещ болести, кърлежи и мръсотия у ТРЯВА да бъдат УБИВАНИ !!!!аман от гнусни толерастко-хомосексуалистки западни ценности !!!!!!

189

Тео

преди 5 години

Съжалявам, че ще го кажа, но вместо да скимтят от болка природозащитниците, да вземат да вкарат енергия за разрешаването на проблемите с тези бездомни песове! Къде в цивилизованите държави безпризорни животни се разхождат налаво-надясно в градовете?!? Има ли такова нещо? НЯМА! И точно защото няма, няма и как да се случи някой да сгази нарочно безпризорен ***! На хората им е писнало, и за това се стига до там! Колко изпонахапани и убити хора има от тия животни? Кой отговаря за тях тогава?

188

Анонимен

преди 5 години

,,,...A на видеото е Иван Навяков (Ivan Navqkov)...''Дано от лошотията му ,не пострада детенцето му.

187

Гошето

преди 5 години

Тая *** ми напомня на Живко Садиста от Бургас, който още убива котки

186

Lindemann

преди 5 години

На тия безмозъчни анонимници (вероятно 2-3 *** самотници, дето са ум се изтъркали.пръстите от чукане по клавиатурата) им пожелавам някой подобен надрусаняк и тях да ги прегази. Да видим дали тогава друга песен ще запеете. То бива злоба и тъпотия, ама част от пишешите тука и за изтривалка не ставатe. *** безподобни.

185

Анонимен

преди 5 години

Виновни са кметовете на градовете, които въпреки помощите от Европа, които се изливат, не предприемат нищо по въпроса с премахването на бездомните кучета от улиците. В нито една европейска страна няма такова нещо, само у нас.

184

Софиянец!

преди 5 години

От време на време тия от Четири Лапи пускат по няколко кучета пред блока ни с маркери на ушите! И въпреки маркерите уж кастрирани женските пак раждат! Но Аз не оставям така нещата, глутница около блока няма да допусна! Освен това сутрин под прозорците лаят, вият и се ибътт! От битака съм си купил много мощна въздушна пушка и като ги подпукам всяка вечер от балкона постепенно сами изчезват! Не знам къде отиват, умират ли но около блока пак си става спокойно и цивилизовано!

183

Анонимен

преди 5 години

Не бъдете жестоки има прераждания може да ви е смешно но е така. И ще се преродите в куче и то улично да видите как страдат. Слагайте колкото минуси искате но няма да промените нещата.