40

Анонимен

преди 5 години

Ако Иран са разгърми от България ще остане само Турция .

39

Анонимен

преди 5 години

Америка да си гледат Мексико и нямат работа в СРЕДИЗЕМНО МОРЕ .

38

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера защо САЩ напират за война с ИРАН .Вероятно си правят генерални изводи че от това ще пострада ЕВРОПА и ЕС .От тази война ще спечели само Америка понеже са от друг континент и тукав ЕС да го духаме с тълпи от бежанци бягащи от войната .Така ще разбият ЕС и еврото за броени месеци .Създават дисконфорт на ЕС и близките държави около региона .Америка е заплаха за ЕС .

37

ПЕНКО

преди 5 години

НОРМАЛНО Е ТЪПИЯТ ДА -ХИХАХА !!! ДА ОТБЕЛЕЖИМ "ГОДИШНИНА " ОТ ЗАВЗЕМАНЕТО НА ПОСОЛСТВОТО НА САЩ В ТЕХЕРАН И МНОГОСТОДНЕВНОТО БЕЗСИЛИЕ И СТРАДАНИЕ НА ПЕНТАГОНА И" ЛАНГЛИ" !!!!!!!! КОЙ АМЕРИКАНСКИ ЩАТ Е НА ОБРАТНАТА СТРАНА НА ЗЕМЯТА -СПРЯМО ТЕХЕРАН И ПЕРСИЙСКИЯ ЗАЛИВ ???

36

Мен

преди 5 години

В никоя война няма 100 % гаранция за успех погледнете историята и Виетнам е изглеждал лесна плячка но резултатите ги знаем и също и Афганистан за руснаците а Иран не е нито Виетнам нито Афганистан погледнете картата едно е да завладеят Иран и то е съмнително а друго е да го задържат доста жертви ще дадат вижте Сирия когато месното население против теб или Венецуела

35

Анонимен

преди 5 години

Както вървят нещата на баба Ванга предсказанието ще се сбъдне. По интересното е какво прави Путин и защо оставя Иран в ръцете на краварите. Каква политики води и с кои е с Краварите или с Иран. Така си затраяха за Ирак и Сирия и нещата се усложниха.

34

Честен

преди 5 години

Браво на арабите! Те единствени май се опълчват на НАЙ-ГОЛЯМАТА ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА САЩ!Където е стъпил американски ботуш потичат реки от кръв. Народите трябва да се обединят срещу терористите. Всички заедно, обединени срещу войнолюбците!

33

Активист на БКП

преди 5 години

Измислици на ,,Козяк,, !!! Уж и Ирак имаше химическо оръжие ,нали помните?

32

Ниш е България

преди 5 години

Иран ще падне за 2, 3 дни макс.200-хилядната американска армия прегази сухопътно 1-,иолионната армия на Саддам в Ирак за седмица.

31

Анонимен

преди 5 години

Персите винаги за били едни азиатски ромове спрямо бяла Европа. Спомнете си за шепата Спартанци и сганта на Ксеркса.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25И какво ще му се случи на Израел??? Ххахахаха! Те им избомбиха реактора като на учение и иранците не посмяха да гъкнат! Ххахах!

29

Българин!

преди 5 години

До пишман Хритиянин:И като са нег-ри какво?!? Те и Мексико и Южна Америка СА ИНДИАНЦИ, АМА ПОВЕЧЕТО СА КАТОЛИЦИ, защото са били под Английско, Френско или Испанско владичество! Те и волжките българи СА БЪЛГАРИ, АМА СА МЮСЮЛМАНИ! РАСАТА НЯМА НИЩО ОБЩО С РЕЛИГИЯТА!

28

Българин!

преди 5 години

Уф, Боже! Тия Ирак не можаха да победят, тръгнали да си го мерят със САЩ! Персите са били велики ... някога ... много, много отдавна! После е дошъл исляма и е ... мамата!

27

Ваньо

преди 5 години

Тръмп да внимава ,за да не придобие обвинението ВТОРИ ХИТЛЕР ,защото доста държави ,правителства и цивилни хора е изпепелила америка до този момент !Да не му търсят златните зъби из пустинята.

26

До 28

преди 5 години

Не си много умен, нали ? Всъщност с Персия имаме значително по общи неща отколкото с краварите.

25

Анонимен

преди 5 години

Абе тука някакви национални предатели много ги защитават тия ислямски фанатици. Марш тогава в Турция и Иран!

24

Хихи

преди 5 години

"Тайните оръжия" са с надписи на кирилица :) Аре кравари, давайте. Че да видим какво ще стане :)

23

Ко? Не!

преди 5 години

"заради опасения от потенциална иранска атака" ?! Иран атакува САЩ ли ?!

22

Анонимен

преди 5 години

Израел може само мислено да ги бие. Нека да изстрелят една ракета по Иран и да видим какво ще се случи.

21

Анонимен

преди 5 години

Борман не ми е известно да е бил съветски агент но със сигурност е помогнал страшно много за създаването и развитието на антарктическата база. Благодарение на него там се е развила металургичната промишленост и машиностроене.