59

Анонимен

преди 5 години

те още по тошово време ни имаха за много зле, общо взето както ние имахме албанците, за много слабо развита държава и до няякъде с право

58

преди 5 години

Хърватското море-море без пясък. И хърватските курорти-рай за гейовете. Искаш да отидеш на гей плаж с консумация-върви в хърватско. Проверете!

57

Анонимен

преди 5 години

пак ли от Дойче веле копирваш *** ***

56

Анонимен

преди 5 години

Бил съм в Загреб, включително по работа. Много хубав град, но с нереално високи цени.Плюсове - чисто, спретнато, подредено, спокойно. За морето им е ясно. Личи си кой е бил в Австро-Унгария и кой под османско управление :) Няма роми - дори в чистотата са бели хора.Минуси - краен национализъм. По мои впечатления, заплатите им са сравнително ниски за техния стандарт. Като им казах каква заплата взимам в БГ, не повярваха. Също минус е, че няма много какво да се прави, ако си млад човек.

55

V

преди 5 години

Не бой ти са България ще го срине четвъртия райх . Като гледам кво правят .Като не могат да си намерят хора ,ги карат 24 часа да бачкат ,за да прецакат другите в ЕС . Ония не знаят кво става тука . Ще им се *** мамата .Е и българския народ ще изчезне ,ама и те ще фалират.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Мани го тоя БВП по ППС, погледни при номиналния БВП, там е истината, тия ППС и ясякакви бигмак индекси са за заблуда на мат'ряла от власт имащите, та да ни убеждават колко хубаво е да бачкаме за 1000 лева тука вместо за 2000 евро на друго място

53

до 53

преди 5 години

Изобщо не е по-евтино в чужбина. цените са поне умножени по две. Любимият лаф на Българите-цените в гърция са същите, само,че в евро. Значи все пак не са същите, а са двойни. само за сведение-наем в София-на гарсониера-500 лв, в Атина-поне 1000 евро.

52

Анонимен

преди 5 години

после се чудете що в чужбина е по евтино по магазините , ами ДДС в БГ е 20% ! затова !

51

Анонимен

преди 5 години

Според МВФ България за 2018г. има БВП по ППС на глава от населението 23 156 $, съответно Хърватия 26 221 $ и Румъния 26 447 $, което практически говори че и трите страни са практически на едно ниво икономически.

50

Анонимен

преди 5 години

Едно може да се признае имат добър национален по футбол и постоянно подиграват нашия отбор.

49

Яд ги е и завиждат!

преди 5 години

Завиждат понеже ние си имаме Бойко а в Хървартия нямат Бойко!

48

Анонимен

преди 5 години

Статията е поръчана от Пеевски и БорисУФ.То и всичко в държавата е поръчано от тях.Имам чувството че по турско е имало повече демокрация.

47

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНяма по -голям *** от Вучич. Тоя още живее с мисълта за Югославия, бленува за велика сърбия.

46

Анонимен

преди 5 години

имат осъдени политици, а тук един заврян зет нямаме!

45

Анонимен

преди 5 години

Хърватите имат такова море каквото бай *** само може да сънува.Иначе и те са същите балкански сървули.Но по-големи тъпани от българи и румънци наистина НЯМА.На българите им виж премиера и..... до там.П. П. ОНА хърватката Китарич СТАВА....

44

Анонимен

преди 5 години

Аз на Румънците им свалям шапка. 89та разстреляха всички военни *** и "главнокомадващи" ***. Вечен респект.Ние не успяхме отново. ..

43

Анонимен

преди 5 години

ама в Румъния няма проруски "националисти" които да набутват държавата със всякакви супер дупер мега проекти на Кремъл, мдааа

42

Анонимен

преди 5 години

Показателно е това, че сръбския президент Вучич постоянно се бие в гърдите, "настигнахме бугарите", а дали е вярно е отделен въпрос :)

41

Анонимен

преди 5 години

Не виждам , защо пак са тея караници и мерене с Румъния? Ние сме различни, като икономики. Те имат повече производство и 3 пъти повече население да не говорим че вече вадят и газ. Ние сме доста по-малко и сме туристическа икономика. Съседи сме трябва да си помагаме ..А не да се караме. Заедно сме яли попарата на мустакатитее. Връзките между двете страни трябва да се засилят.

40

9-ти

преди 5 години

Да виждаш, че държавата ти загива ежедневно и да пишеш по форумите, че България цъфти си е жив мазохизъм, но не физически , а духовен. Да си на последно място в една загиваща псевдо система и да твърдиш, че видиш ли нещата отиват на оправяне трябва да си само и единствено български блогър с чугунена глава. Същата ситуация е била и по времето на В. Левски, когато по села и паланки са го убеждавали, че вместо да се хващат за къличките , то трябвало да изчакат, че видиш ли османците започнали