11

Анонимен

преди 5 години

До Mi6osp 10Като висш военен, Грипена е взел ДВА апартамента на много по-ниски цени от действителните, но за военните, милиционерите и партиините функционери всичко може и дори не си струва дори да се забележи, нали?

10

ivailo

преди 5 години

Е какво очаквате да кажат тия политолози работещи за ГЕРБ ? Естествено, че ще плюят по президента...

9

Mi6osp

преди 5 години

Власт от калинки може да ползва като експерти само калинки. Паниката ги е обзела - каквото и да се ровне за тях, все далавера и корупция изскача, все на затвор мирише А за президент Радев едно апартаментче не намериха.Защото не е от техните. Мъка.

8

Анонимен

преди 5 години

До VГрипена печели двойно и като е взел червена книжка, и като я връща, за да го пратят да "се образова" в Щатите, но си остава комуноид - за разлика от Борисов, за когото въпросната "книжка", с която толкова спекулират трольовците, е просто начин да не го спъват на всяка крачка. Грипена си остава комуноид.До 1989 г., ако не си член на Партията, жална ти майка - спъват те и ти тровят живота за щяло и не щяло, но това няма как да го знаете, защото сте от същото комуноидно котило.

7

Гневен

преди 5 години

Двамата са а аматьори,платени от гърбавите корумпирани ***.

6

М, да ...

преди 5 години

А тези коментатори коя страна заемат, м? Айде тръгнете първо от поведението на Борисов- няма граници на наглоста и безочието да се разнася по медиите за сметка на бюджета и положението на премиер след което/ при това със закъснение Радев реагира!пп политолози изгледайте от начало филма, а не от средата натам, т.с фрагментарно

5

Гледна точка

преди 5 години

Апартамента на Цветанов ли е най-важен?БСП нищо не казват за тяхната европейска политика. Дори Сидеров излезе и заяви, че ще се бори за падане на санкциите срещу Русия.А що се отнася до апартаменти, Нинова е закипила в ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР (в сградата където е бил поместен бившият "Кореком") 2000кв.м. за сумата от 70 000$. Като по оценка на имотен брокер 50кв.м. от същата сграда струват около 35г-40 хил. $. За каква злоупотреба иде реч???

4

V

преди 5 години

Тука някой мазен тарикат се прави че не може да направи разлика между критика и агитация .Ако не казва за кого да гласуват хората се е критика .А Плевналиев си позволяваше агитация с членове на мафията герб .Щом не е с партийни лидери не разбирам защо да не критикува властта ??????? Да не би властта и критиките да забранява ? Комуниста си е комунист .Още не си е върнал партийната книжка боко и иска цензура като на времето. А защо спат журналистите та трябва президента да им върши работата ???

3

анализатор

преди 5 години

И двамцата са ниска топка,с аграрни физиономии.Само остава по време на интервю да започнат да скандират"ГЕРБ,ГЕРБ".Псевдо научни работници.

2

Анонимен

преди 5 години

Много ви всди очите президента. Направо изпадате в ужас герберунгели! Свиквайте! Няма кой да ви ходи по акъла вече! Толкова сте ни опротивели, че няма такава гадост.

1

Тия двамцата

преди 5 години

Са чисти като сълзица. Единия седесар, другия гербаджия. Как да не им вярваш!