23

Анонимен

преди 5 години

Пишете си простотиите, но истината е една- Лили Иванова ще си остане най-великата наша и в световен мащаб певица за всички времена! ФАКТ!Да е жива и здрава още мнооого години!Най-голямата!

22

Анонимен

преди 5 години

От 15Не мога да повярвам, колко защитници има ... О, извинете - РАП музика! Да, музиката на всички безполезни социални войни, които си мислят, че са много хардкор и че са голямата раота, защото се борят срещу системата. Познавам доста "рапери" в чужбина. Бяха рапери в гимназията. После ичстачи в Германия. Днес са на помощи. Много кефят! Къртят мифки, баце! Гоелмите рапери! Слава раперски .... Да вии и бездарните самовлюбени гадини ...

21

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен14 "Ем, да ... Ама тая другата музика не "настана" от самосебе си. Имаше хора, които я искаха."В природата има един основен закон, за минимума енергия-Всяка система се стреми към минимум енергия. Вкарванто на повече енергия в системата, издигането и на по-високо ниво, е съповодено с вкарване на много енергия, много разходи. Така е и в естрадата , пардон, чалгата сега. Защо да се пишат музика и песни, като могеже с две -три изречения да се грабне на първосигнално ниво публиката?

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19 i 20Повечето хора говорят така, защото познават Лили Иванов в светлината на ... остаряла поп звезда, за която са говорели родителите и прародителите им. Песните и са естрадни,но за съжаление, естрадата не е нещо, което се счита за "класика" сред младите. Повечето набори знаят далче повече за Джими Хендрикс, РОлинг Стойнс и подобни, отколкото за нашите зведи опреди 50 години ... За съжаление.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Не говори глупости Лили Иванова е звезда на българската музика защото е суперталантлива, упорита, и харизматична, което изобщо не може да се каже за някои така наречени звезди от новото време.За таланта няма време и възраст - някои хора така и не го проумяха.Особено едни малчугани, за които Криско е върха на сладоледа. И той извън БГ е супер неизвестен Но Лили поне може да пее. И няма претенции - тя има изисквания, и това е право на всеки голям творец.Така че да спрем с това.

18

Анонимен

преди 5 години

до 16 ***, Лили Иванова са я признали за номер едно на Балканите и то западноевропейски композитори и музиканти и певци.А Ако беше се родила в САЩ щеше да е по-известна и велика от всяка друга певица на тоя свят.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Едно мнение не може да е невалидно. Идиотското е, че категоричността, която идва от неграмотни хора се приема за нормална. Аз лично не херасвам Лили Иванова, но някой пелтек да се изявява като цензор е просто трагично - да си слуша там разните Цеца, Меца и т.н. певачици

16

Анонимен

преди 5 години

Хайде престанете да ни навирате галенеците на комунистическия режим. Самочуствие на световна суперзвезда, а всъщност извън България е никому неизвестна. Една старица, стъпила нездраво на земята, големи претенции без никакво покритие.

15

Анонимен

преди 5 години

"А вече рапърите освен че пишат лириката правят и инструментала."1 на 50 може да пише стихове! Ихааа! А останалит 49 бездарни нещастници се оправдават с това, че "елевират езика".И инструментала - ох леле - Fl Studio и готови бийтове! Ако я закъсаме, ще помолим някой учител по китара, да удари едно соло, че да не изглеждаме оттално лишени от талант, вкъс и здрав разум....

14

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаЕм, да ... Ама тая другата музика не "настана" от самосебе си. Имаше хора, които я искаха.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Добре! Неграмотен е. Мнението му невалидно ли е? Грешно ли е?

12

Анонимен

преди 5 години

Лили Иванова: Морето е мокро:Този, както и други факти са в новата книга на Лили Иванова:Лили Иванова - "Аз казвам очевидното"!

11

Един от Северозапада

преди 5 години

Хейтъри, кажете една само , лоша или пошла песен, изпята от естрадните ни певци преди 89-та? Или малко след това? "Вървят ли двама", "Каква невеста си била ти, мамо" , "Ветрове", а и много други, пяти не само от Лили. Ха сравнети ги с с хитовете сега "Яката дупара" или "Напипай го".......Сравнете онези песни и музика, изпълнителите някога, с еднондевките сега? Не можете, нали? За това, когато пишете за старите певци, ще стоите мирно и ще гледате и слушате с респект!99% от новите не стават.

10

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоСтоянка Мутафова е земен човек и не е забравила от къде е тръгнала.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Не съм казал нещо срещу нея.Тя е наложена от властта във времената, когато в България е нямало конкуренция в музикалния бизнес.

8

Анонимен

преди 5 години

До 2Ти не усещаш ли комедията в ситуацията където възприемаш нещата като пазарна конкуренция на артисти по умения като технологист - моя телефон може това, твоя може ли го това неее! Тука става въпрос за присъствие, мелодия, глас, поезия.. не е баш ъпгрейд на двигател на кола и после сравнение. И другото.. тя е на 1000 години. Самият факт че все още е толкова масивна че трябва да пъчиш младите срещу нея говори сам по себе си. Бтв не съм фен и никога няма да бъда. просто наблюдател

7

Анонимен

преди 5 години

Тя да не го е измислила това че хората искат някой хем да е хубав хем да може да пее? Хората които пишат много добри текстове или не са убави за публика или не могат да пеят. Някой *** като е решил че певиците трябвало да могат и да пишат текстове съвсем се объркаха очакванията. Исторически хората не са очаквали певиците да могат да пишат текстове а да пеят. Това е иновация на няма и 100 години да се очаква всичко-в-едно човек и според мен е глупост която кара хората да мамят тънко.

6

Аптикадир

преди 5 години

Ти така иначе си въздух под налягане и дърта чанта !

5

ПроСоТо

преди 5 години

милата БАБА Лили!........Една друга баба,не по-малко популярна от нея-Ст. Мутафова ,не само че не крие годините си,но при всеки удобен случай ги изтъква.....а баба Лила я е страх да си признае...И защо?..Та нали "Възрастта не е порок"?..вероятно не ще да дава повод за въпроси от сорта на:-"Ама на какви козметични операции и процедури се подлага бабата,за да са праи че мяза на тридесетгодишна?"...БЯГСТВОТО от възрастта показва само,че въпреки че е дрът,човек НЕ е пораснал!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Невероятна