29

а сестра му

преди 5 години

дали ще се извини сега за злобните нападки и вулгарния език? Съмнявам се!

28

Анонимен

преди 5 години

Сега Сайта е лош ... Като Насърчаваха Етническа Омраза Цървула умираше от Кеф !!! .... Да си дойдем на Думара Умряла Нация ...Продажна и Мързелива !!!

27

Анонимен

преди 5 години

бръс

26

Totenkopf

преди 5 години

Защо ни занимвате с некви наркомански истории, какво писала сестрата, какво снахата, нормалните хора не ни интересуват подобни глупости и простотии.

25

Анонимен

преди 5 години

На МВР не им се работи и си измиват ръцете с най-лесния начин. Особено като е пълно с "наши" хора навсякъде, които да им помогнат с такава услуга.

24

Анонимен

преди 5 години

От това спасение няма.

23

Додо

преди 5 години

Нови 20, а?! Отразяването на смъртта на Явор Захариев, което спретнахте, за пореден път доказва, че сте жълто издание без гръбнак, а не новинарски сайт.

22

Анонимен

преди 5 години

Да вярваш на ВМА е същото като все едно да вярваш на ГЕРБ, че хич няма корупция в България.

21

Анонимен

преди 5 години

Много жалко за ЯворСтрахотен талантМузиката с Gravity Co ще остане за поколениятаДругото е прах и пепел

20

Анонимен

преди 5 години

Точно пък във ВМА като ги знаем какви "експерти" са... Казали са им такива резултати да изфабрикуват и такива са ги изфабрикували, най-вероятно. Не мога да съм сигурен, но лично за мен това е най-правдоподобното нещо.

19

Курти

преди 5 години

Надрусал са е като за последно.

18

Анонимен

преди 5 години

Има ли значение изобщо, толкова не се е писало за този човек, докато беше жив. Единствено за близките му сигурно е важна причината, но могат да я търсят и без да ни давате отчет всеки ден.

17

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега...Че някога е бил наркомaн... ОК, вероятно е бил такъв, щом и близките му признават и щом и той си е признал. Но не бива да се вярва на ВМА София. Това е държавна болница с управление, където директорите са разни шапкари военни, които са супер цинични и са слугинаж на властта и си взимат по едни към 70 000 лева месечно и взаимно си изпълняват поръчки. Ако примерно там ви осакатят при неправилно лечение, никой няма да ги съди. Сега на МВР им е лесно така и сигурно така са се разбрали

16

шматка

преди 5 години

Последно имал ли е наранявания по тялото.Първата новина беше че е пребит а отговорните лица казаха че ще изчакат аутопсията.Правилно е но за пребит човек не е нужна аутопсия за да се докаже.Пак се оплетоха като черва или медиите оплетоха фактите в стремежа си за сензации

15

Анонимен

преди 5 години

Ааааа,щом информацията идва от Телеграф,работата е яснаааа.....!

14

Анонимен

преди 5 години

Аууу каква изненада, наркомана имал следи в кръвта от постоянно дрогиране през последните поне 3 месеца! А някои търсеха конспирации, побои, поръчкови убийства и т.н. макар да го знаеха какъв е и макар жилището е било заключено с ключ отвътре...Ама той бил ги спрял, бил чист от много време.... Да бе!

13

Циник

преди 5 години

Само преди 2 дни - роднините му се възмущаваха, от писалите, че е дрогаджия..

12

Анонимен

преди 5 години

До 10Нещо се засегна. Ти кой от тези, които изброх си?"Кажи го още веднъж ако искаш и го повтори и този път - за това са тези форуми. Но пита ли те някой, кой се интересува от теб какво казваш.."Противоречието, виждаш ли го?

11

или

преди 5 години

за ченгета, прокуратура, разследващи и т.н по вергате е по-удобно да е свръхдоза и да закрият случая.

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакто казах и миналият път, когато ми нацъкаха здраво минуси - наркомани, пушачи и алкохолици не съжалявам.Кажи го още веднъж ако искаш и го повтори и този път - за това са тези форуми. Но пита ли те някой, кой се интересува от теб какво казваш, и защо си мислиш, че на накой му е притрябвало твоето съжаление, още повече човекът си е отишъл, каквито и да са причините, кой колко да стои и кога да си ходи има кой да решава.