119

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 135 - а този който ти е сложил минус на каментара му пожелавам поне 1 път да опита ромската любов и толерантност към българите и тогава да го видя какво ще говори и какве минуси ще слага - нека го застигне

118

Анонимен

преди 5 години

Ами ти кого представляваш бе шемет?

117

Хиподил

преди 5 години

Ще гласувам за Светльо от Хоподил май, то ми омръзна вече. А от тия патриоти нищо не става... абе маани

116

Офшор Пунта Мара

преди 5 години

Искам да видя офшорните сметки на всичките. Включително и в ОАЕ, Саудитска Арабия, Катар, Кувейт.За да си позволяват имоти за милиони, означава, че имат стотици милиони, дори милиарди в офшорки.До тогава да говорим за диалог между народ и управляващи е цинизъм.Къде са дисковете от досиетата Панама, и не само, къде изчезнаха.За онези горе с частните асансьори закони няма и офшорките, за пребитите българи закони няма.Какво стана с професорът в Красна Поляна, нещо закончена, "Пунта Мара"

115

Анонимен

преди 5 години

Тоя докато беше кмет, колко ли незаконни колиби се вдигнаха? А кой даде адресна регистрация на живущи в незаконни постройки?

114

Анонимен

преди 5 години

Ами г-н Дончев, щом като знаете какво трябва да прави Държавата, защо не го правите? Вие сте вице-премиер, вие от вашата позиция ако не можете да направите каквото трябва, утре ще трябва да пращате жандармерията в някой друг град. И т.н., и т.н.Стига сте ни обяснявали колко смело жандармерията се справила с лошите протестиращи. Използвайте я тая жандармерия с щитовете и палките да разгонва ВЕДНАГА когато някоя тумба се самонастани незаконно където не и е мястото.

113

Анонимен

преди 5 години

Кому не е ясно, че властта може, ама не иска? Може да праща въоръжена жандармерия срещу протестиращи, а не може същата жандармерия да разчисти незаконно обитаемите сгради, така ли?Първо задълженията, после правата.Спазване на човешките права е за човеци.Кучето скача според тоягата.Който не работи не трябва да яде.Не е луд който яде баницата. Луд е който му я дава.Каквото си посял, това и ще пожънеш (на изборите, ако ЦвАпартамент ЦвАсансьоров не подправи протоколите).

112

Анонимен

преди 5 години

Създават нов скандал за да спрат и забравят хората за апартаментите на властта!

111

Анонимен

преди 5 години

А защо не напишете как този господин беше освиркан и изгонен от габровците!? Аман от този лъжец, който само се опитва да удължи времето за кражби на шайката около него.Защо не каже нещо за апартамента на Цвъки със собствен асансьор в най-скъпия квартал. Такъв апартамент на свободния пазар струва половин милион евро, не лева е евро. Как се изкарват толкова пари на държавна работа!? А за другите му 7 апартамента какво да кажем!?!?

110

Анонимен

преди 5 години

Безкрайни приказки колко лоши били протестиращите, и колко професионално действали полиция и жандармерия. Страдални вопли да няма насилие, да си седят битите кротко в къщи, че да няма етническо напрежение. А нито дума за това, че причината за ставащото е в двуличието на властите. Че всъщност етническото напрежение го има, и е в резултат от дългогодишното нежелание на властта да вкара в законовите рамки един самозабравил се етнос.

109

Анонимен

преди 5 години

Оставка на цялата ви крадлива шайка! Скоро ще получите сметката от народа!

108

Анонимен

преди 5 години

А бе този говори така все едно не е вече 12 години на власт. Ква държава бе, нали ти и шайката ти унищожавате държавата всеки ден откакто сте на власт!?

107

АНТИ

преди 5 години

Глоби от по 10 000 лева са натрупали хора, които се водят социално слаби и заради това държавата не може да ги събере.____________________________________________________Ибре курортеееей !Българийо, ти си земен Рай,за наши хора, то се знай !А колко сънародници се водят "крайно нуждаещи се" ?!От тези, дето са с 2 или 3 автомобила на семейство,живеят в просторни къщи, ходят на екскурзии по белия свят !Ей такива, са първи, когато общината ДАВА нещо !

106

Евроатланик

преди 5 години

Смиреност,толерантност премеримост спрямо ромския произвол.Стрикно спазване на евроатлантическите ценности на онеправданите роми.Всички роми трябва да са на соцялни плюс ТЕЛК

105

Димо

преди 5 години

Трите вида власти,заедно с органите на реда и местните власти да наложат веднъж завинаги контрол и мерки срещу ромските своеволия.Равнопоставеност,уеднаквяване,ред и справедливост за всички български граждани.Концепцията на Каракачанов би свършила работа в тази област.

104

Анонимен

преди 5 години

Друга истина е ,че като започна да даваш акъл държавността изчезна ,а тисе скатаваш зад банкин.Ти си в основата да сме разграден двор .Ще ти напиша името в църква и на жена ти и ще се види колко си умен.

103

Mehmet Effendi

преди 5 години

До 105 БЪЛГАРИН, Тогава ако гражданството не е достатъчно да определи кои могат да се наричат "Българи", кой е обективния критерии? По тази логика значки, черните американци или латиноси, не са "Американци"? А белите американци ли са "Американци"? Това са безсмислени разсъждения, за това има "ДЪРЖАВА" която е над тези неща и обединява ЦЯЛАТА НАЦИЯ! Мълчаливото поведение на държавата е престъпно и насърчава омраза и разделение на "Българи" и "Не-Българи", и поддържа един фейк национализъм!

102

Анонимен

преди 5 години

До 119По по от българи над "роми" няма! Ние не сме расистки!

101

Стратег

преди 5 години

Дончев, какво ти казах, вчера по обяд? Да си подадеш оставката! Ккаво ти казаха габровци, когато с еопита да разговаряш с тях? "Оставка, оставка, оставка..." Изпълнявай, Дончев! Недей ми философства. Философските школи имат един недостатък, създават твърде много философи, ама дървени;)))

100

този

преди 5 години

е отвратителен фарисей-роднините му още ли са на лежачка в общината