119

Анонимен

преди 5 години

С а Щ му повдигнаха обвинение за итернет пиратство ,грози го затвор до 5 години!

118

Анонимен

преди 5 години

Форумните дУмократи, които редовно надуват гайдата за комунистическите репресии и свободата на словото, странно отсъстват под статията за човека, който е репресиран от САЩ защото изрази свободата на словото си и каза истината.Позорно е как държава като Швеция може да падне толкова ниско, че да играе роля в смехотворните съчинения за изнасилване, измислени от Вашингтон за дискредитиране на Асандж.

117

Анонимен

преди 5 години

комунистически фашизъм в действие

116

АнонимеН

преди 5 години

ГОЛЯМА ГРЕШКА, ЧЕ НЕ Е ПОИСКАЛ ПОНЕ ВЕНЕЦУЕЛСКО ИЛИ ТОВА НА КУБААЗ МИСЛЕХ, ЧЕ Е В ПОСОЛСТВОТО НА ВЕНЕЦУЕЛА!!!КАКЪВ Е ТОЯ ИЗМИСЛЕН ЕКВАДОР ТЕЗИ ЩЕ ГО ПРЕДАДАТ ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА ТОЙ САМО ИЗВАДИ ИСТИНАТА НА ЯВЕ!

115

Анонимен

преди 5 години

Арестуват го защото каза истината. Западния комунизъм в действие.

114

anon

преди 5 години

мислете го така- ако асандж беше публикувал информация която води до разкритие на агенти на българските разузнавателни служби в чужбина и те бяха извадени от строя или направо убити - дали щяхте да мислите, че е той е невинен и ок? не мисля. добре дошли в лагера "да бъде екстрадиран в америка и съден като вражески елемент"

113

Хектор

преди 5 години

отново злото взима връх за съжаление, виж ако беше пойскал Руско гражданство щеше да си живее като цар.

112

Анонимен

преди 5 години

""Същото и със Саддам-отнесе го ЕДИН ОТ ДВОЙНИЦИТЕ му!"в името на Ал2аха"""Мда, земята е плоска и не се имунизирам......

111

Анонимен

преди 5 години

"Нека припомним, че в торентите има файл застраховка на wiki leaks с още по-страшни тайни."Бе ти нормален ли си, или само си троолиш?

110

Тео

преди 5 години

Беше ясно, че това няма как да продължи вечно. Но е наистина тъжно. Тъжно е, че истината се прикрива, а хора, които я осветляват биват измъчвани и хвърляни по затворите. Винаги е било така, и така ще продължава да бъде. Колко престъпления срещу човечеството, извършени от американски войници разкри Асандж? Има ли въобще някой да си е понесъл последствията? ... не ... няма и да има. А лозунга ... and the truth will set you free придобива нови измерения, погледнати през призмата на САЩ!

109

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с Гуантамо? Още ли отворен,нали доналдчо предизборно го беше закрил? Сега там ли ще изпратят момчето? Гледайте и вижте- най-опасно и най-мразено нещо е ИСТИНАТА.За нея умират най-добрите,и без нея сме *** скот..

108

Анонимен

преди 5 години

Не само в САЩ а и в ЕС от две десетилетия демокрацията се изражда в олигархична клептокрация,която пренебрегва да нашия интерес и "промотира"личния такъв,чрез баснословна корупцияКъде са разкритията за офшорните сметки от дисковете на разследващите журналисти за величината управляващиЕС?Даже смея да попитам,къде са разследващите журналисти по тези сметки?Затова и хората във Франция не стачкуват ами направо се борят за справедливост(жълтите жилетки)Алчността погубва демокрацията,ако е безгранична

107

7641

преди 5 години

Това показва че няма демокрация и никога е нямоло трябва човек да може да говор не на някой да не му изнася че почернил семейства.

106

най-после

преди 5 години

еквадор продажници......банковите им сметки са набъбнали здраво !!!

105

мазепа

преди 5 години

До До 102.мазепа.Олигархия е когато личния интерес на един се поставя над личния/личните интерес/и на друг/и, използвайки властта в държавата.

104

До 102.мазепа.

преди 5 години

Сори но когато личните интереси са поставени пред Държавните,това не е "демократис" т.е. народвластие а е олигархия.За съжаление демокрацията има свойството да се "изражда " ако не се защитава чрез законни средства ежедневно и даже ежечасно.Тоно това прави и Уикилийс чрез дейността си.

103

anon

преди 5 години

асандж публикува информация която беше изключително вредна за американската армия и разузнаване. сигурен съм, че тази информация е отговорна за загуба на живот и разнузнавателни ресурси за америка. това го прави enemy combatant. ще го екстрадират в сащ и ще го осъдят за дълго. не взимам страна- просто фактите.

102

юбералес

преди 5 години

Не разбирам защо Асандж се бои от съда. Нали не го водят на разстрел а на съд, където ще може да каже нещо в своя защита. Не вярвам да свърши като Политковская, за която нямаше съд.

101

Анонимен

преди 5 години

Нека припомним, че в торентите има файл застраховка на wiki leaks с още по-страшни тайни. Да внимават. Опитаха се да унищожат пиратски залив и другите основни торент сайтове, но не успяха, сървърите са твърде много. Да внимават.

100

мазепа

преди 5 години

До Анонимен 100 Разбира се че личния интерес трябва да е над държавния. Това е демокрацията. В Сев. Корея е обратно. Ако Асанж се чувстваше невинен, щеше да се изправи пред съда. Проблемът му е, че се е скрил в посолството на слаба и уязвима държава.