47

Анонимен

преди 5 години

Много разкрития много нещо, какво стана с диска от Швейцария преди време, панамските досиета.Оттам по-големи зайци ще излязат.Като са почнали поне да довършат докрай работата

46

Анонимен

преди 5 години

Тоя хем нас.ан, хем арслан.Не спря да топи себеподобните.Няма да се плашиш, Валери! Всички ще се върнете в НС, както се върна Ц.Ц. Я като нещатен сътрудник, я като щатен, я нещо друго...

45

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Покъртително ! Корабът потъва, а плъховете си гризат гърлата и се катерят един въз друг в опит да излязат най-отгоре...

44

анонимен

преди 5 години

Абе всички сте бандити!!!!! Хората вече не ви вярват!!! Просто отивате в ЗАБРАВАТА

43

панчо

преди 5 години

лошо седларов лошо.... мирише ми на размиване във времето ..ноооо така е в една страна в която не се управлява от реформирани и правилно струтурирани институции тежащи си на мястото а от един вожд в стил авторитаризъмдано вследващя парламент влязат само юристи със страст към установяване на тотално правосъдие в системата ни и разчистят статуквотоединственните способни и с амбиции да се справят с липсващото правосъдие са ДА България ноооо *** не ще и да ги знае щото не са толкова колоритни

42

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Симеонов-Загадката,фффърля пак...мъгели на посоки,но не засяга...вожда Тиквун,за да не му се стъжни...повече.Колкото да е...инфантилен и самонадеян олигарх...патриотар и той взе да...поумнява,кат авера му Варадеро с...хайванската пура.

41

Анонимен

преди 5 години

Оставка на тиквената ОПГ!

40

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

В бокса има един момент, в който единият състезател очевидно не е в състояние да продължи мача, а съдията неизвестно защо не го прекратява... В такъв случай право на треньора е да хвърли кърпата на ринга и да прекрати мача. Не знам кой е треньор на управляващите... Може би Баце. След толкова скандали и тотална излагацията обаче е време да хвърли кърпата... ОчевАдно тази власт е неспособна да продължи да управлява нормално.

39

Мими

преди 5 години

Невероятно злобни,алчни и прости са абсолютно всички,/партиите нямат значение/ политици!Живи ще се изядат за власт!

38

Офф ,да се омитат

преди 5 години

Че кукнделата от златоградските села е за затвора е ясно.Тази отвратителна женица с конска физиономия трябваше да е вътре още щом се върна преди 2-3 години от Холивуд ,където се снима със световни кинозвезди.Няколко десетки хиляди долара похарчи ,за да изплаши света с излъчването си.Ама и ямболския Валерко се е нагушил с милиони в имоти.Само този ,който даваха по телевизията струва 10 милиона.А има и още 2.Дано се задавят с откраднатото.ОСТАВКА ТИКВИ ,ОСТАВКА!

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33И защо да сваляме тези много имотни като шефове на корпорации хорица,като ще дойдат нови и те ще почнат да се обзавеждат наново с лукс имоти,и екстри?

36

Анонимен

преди 5 години

няма проблеми всички ще подадат оставки, после ще се върнат в НС като нещатни сътрудници и ще продължат с далаверките. справка: физкултурника

35

Анонимен

преди 5 години

И какво излиза,че еврофондовете са станали апартаменти и палати, пълнят определни лични сметки. Кинти са прибрали и от законите,които приемат срещу народаи държавата.

34

Анонимен

преди 5 години

парламента кове законите, които биха подобрили нашето положениеобаче уви, депутатите разчитат че казайки нещо, някой журналист ще пише нещо, хората като разберат ще стане нещо и т.н.ей, депутати, вие можете да промените държавата, у вас са лостовете!

33

Анонимен

преди 5 години

Кой, кой, как кой- Владислав Горанов.

32

Анонимен

преди 5 години

Някой каза ли оставка на цялото правителство?

31

Анонимен

преди 5 години

Тези в Парламента наистина ли получават заплати ?!?Само един ,изключително кух работодател ,би ги държал наработа!!:))))

30

бай ганю

преди 5 години

за пореден път този екземпляр доказва същността си на злобен арогантен и агресивен индивид от когото нищо друго не произлиза освен интриги и вътрешни нападки но не и същественно водене на политически процесивсе пак това с дебненто един на друг в политическото пространство е супер но е хабене на енергия и време което е нечия друга работа за да може такива управляващи да се концентрират върху важни подобряващи качеството ни на живот неща

29

Анонимен

преди 5 години

Те само си проверяват, ако беше някой простосмъртен щеше да е готово за 1-3 дена и да е готов, ама нали е народен представител (3-5 години поне)

28

Анонимен

преди 5 години

Хайде и Борисов сега.Да си признае какво е откраднал.И подавайте колективно оставки! Друго не ви остава!-:)