30

Анонимен

преди 5 години

То русия си има полово неопределено нещо с име на женски детероден орган за Президент ти с някаква кметица ни занимаваш

29

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е Тусия да разположи ядрени крилати хиперзвукови ракетки в Близкия изток и по точно в базите си в Сирия и след това да насочи тези ракетки към змийското гнездо Израел и нато,мато и всички управляващи западни *** ще забравят за дрънкане на всякакви оръжия,ще забравят всякаква анти руска риторика,ще забравят и за всякакви санкции и всички ще пълзят в Кремъл пред руския президент.з,защото целия западен политически 9елит) е слуга на цион-израел

28

Анонимен

преди 5 години

А, ангичаните какви са? Ами един човек е казал, че са им заблудените роднини...Е, какво да се прави. Най-многобройния етнос в САЩ са германците, 50 милиона. Лорда да се образова, и да не говори небивалици.

27

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРИНЗа съжаление стават се повече. Поради провалът на Пупуто.

26

Анонимен

преди 5 години

А Путин и путинчетата на два метра под земята

25

Анонимен

преди 5 години

НАТО трябва да държи *** в тайгата, защото "освободи" ли още веднаж Европа, тогава край на човешката цивилизация !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

24

Анонимен

преди 5 години

Когато от москва стане на блато чак тогава няма да има нужда от НАТО

23

ПроСоТо

преди 5 години

До МАКЕДОНЦЕТЕ-ЧУПКАне знам до колко е истина твърдението ти,то може да се провери,но ако някой очаква АДЕКВАТНА реакция от спомената от теб Шекерлиева е или на три ракии,или..в момента гледа "Биговите бродери",или..а,фен е на герп бе!

22

Силвестър

преди 5 години

Сори сър, но руские са си в Европа.

21

привет от Германия

преди 5 години

Хич не ни интересува какво мислят руснаците за разширяването на НАТО ! НАТО е военен алианс ,който не кара насила никоя държава да членува в алианса ! Щом НАТО се разширява значи е желан алианс , точка по въпроса ! Руснаците нали си взеха Крим , нека си гледат кефа и рахатлъка и да се радват на икономическите си " постижения " !

20

Victimized

преди 5 години

"Какво означава НАТО все повече се разширява извън Алианса ?! Другари , товариши , НАТО за разлика от руснаците не кара никого на сила да членуват в НАТО !"А казват, че умните били бягали навън. НАТОвските държави и в частност САЩ използват позицията на долара и на икономиката си обвързвайки партньорството в НАТО и респективно в ЕС с икономически санкции и търговски ограничения. Как така не карали никой на сила, та ако не си в "партията" бял свят няма да видиш, и това е ясно за всеки мислещ.

19

МАКЕДОНЦЕТЕ-ЧУПКА

преди 5 години

САМОЛЕТЪТ С БЪЛГАРСКОТО СЕМЕЙСТВО Е ИСКАЛ ДА КАЦНЕ В СКОПИЕ,НО МУ Е ОТКАЗАНО,ЗАРАДИ КОРИДОР НА ЦИПРАС.....ЗАЩО СЕ СПОТАЙВА ВЕЗДЕСЪЩАТА ЗАХАРИЕВА......

18

ПроСоТо

преди 5 години

"номади" е не само название на конкретни племена,но и символ на такива,които налазват в чужди територии!..Как например ще наречеш ШЛАКАТА,която нахлу на континента "Сев. Америка" и изкла 100 милиона местни жители?

17

привет из Германии

преди 5 години

Съединьоннами Американсками Штатами самая великая военная мощ в мире !

16

Анонимен

преди 5 години

Номадите винаги са били азиатци...

15

ПроСоТо

преди 5 години

До привет от Германияправ/а си!..Камиларите от кервана пришпорват камилите си....номади,какво да ги правиш?!

14

.

преди 5 години

Раззия трябва да бъде заличена от лицето на Земята. На нейно място 20ина републики, без ядрено оръжие. Дивак с пушка е лоша комбинация

13

ПроСоТо

преди 5 години

До шматкасъвсем точно!..Но:-БЕЗ "враг",при това ИЗМИСЛЕН,се обезсмисля "Алианса"....впрочем,ти си го отбелязал,просто потвърждавам..

12

привет от Германия

преди 5 години

руснаците си лаят , керванът се разширява !

11

ПроСоТо

преди 5 години

До привет от Германияага,ако си верваш на драсканиците си,ше бъдеш най-щастливия..***....какво е мнението на Алл.. за това?