344

1

преди 5 години

искаме да видим ,възродена Бълагарската слава ,искам да видя голям военен парад в София, с модерни наши танкове, с голяма наша армия ,с попа с кръста , както му е реда , за Гъоргов ден, стига вече само за пари и евродирективи,,,важните неща се постигат с кръв , а не с пари,,,не може да сме приятели с всички съседи ,защото ни е страх от всички съседи.....

343

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА, бе Борисов!Оставка, не заради Турция, а заради цялостната ти некадърна вътрешна и външна политика.Просто не ставащи за *** за зеле.Политика не се води само с целувки и прегръдки оттук до Вашингтон. Води се с акъл. Води се така, да можеш да казваш `НЕ`, когато са накърнени интересите ни.10 ГОДИНИ ВЕЧЕ СЕ НАВЕЖДАШ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ И ИСКАШ РЕЗУЛТАТ. АМИ ТОВА Е РЕЗУЛТАТА!

342

K6

преди 5 години

А защо мълчи Великият Вожд Ахмед До-- ?

341

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Успях да прочета доста коментари на Васил Левски.Хора,дразни умно момче Българче, само че е Герб горкото

340

Един от Северозапада

преди 5 години

Борисов, усещаш ли вече, как си олекнал като перо, и никой не те бръсне за слива?Свърши си работата вече, направи всичко, което поискаха ЕС, Нато и Турция. Спира проекти, загроби държавата заради чужди интереси, за да се докажеш като верен и предвидим партньор, винаги бе с наколенки и какво сега? Никой не те бръсне за червива слива, международнико! Нито македонците, нито ЕС сега и тези ти го набутаха...

339

Един от Северозапада

преди 5 години

До Мо -де-рат-о-ра на Днес Бг"Ако се чувствате застрашени, запомнете, че най-ефективниият начин за отбрана е безпощадна и смъртоносна атака.Изучавайте тънкостите на бой в градска обстановка, населено място и сгради.Не оставяйте подготовката си за после - започнете сега!"---Тук открито един турчин призовава към насилие, а мен ме блокирате щом почна да пиша за Герб, Борисом и крадливи кметове????? Евала, мо-де-рато-ре, ашколсун, машалла!Бързо се преориентирахте като сайт от Герб към ДПС!

338

Я па я..!

преди 5 години

Необходими са само 5 мин. , а не 5 часа.

337

Анонимен

преди 5 години

ДАНС уит ми... :) Няма корупция в тая държава! Ние сме най-великата нация на света! Никой не го взимат с връзки в службите, само заслужили хора сме.

336

Анонимен

преди 5 години

Вярно ли е, че в ДАНС не взимат на работа мюсюлмани? За един прЕател питам.Аааа, щом баце е казал, че имат всички права, няма страшно, ама все пак да си попитам.

335

Анонимен

преди 5 години

"Ха бре ти какво си приказваш, то Господ е бил българин"Така е! Нищо, че Исуз Хризтоз му е викал по име Аллах. Объркал се е малко ама човешко е да се объркаш. Трябвало е да ползва българската дума "Господ". И англичаните викат "Год". Какво е това Год? Год е съкращение на думата Година. Значи англичаните са неверници, щом не казват Господ. А евреите викат нещо Яхова...

334

Анонимен

преди 5 години

"Абе ДАНС, тоя с ник Васил Левски и турското знаме не е ли редно да го задържите?"Ами той си е техен човек бе, моето момче! Те са го създали, те му казват какво да говори. Джyмбиш да става, емоции да има. Ходи го гони някъде по света.

333

извинявай бе

преди 5 години

ИЗВИНЯВАЙ БЕ

332

Анонимен

преди 5 години

Чингис хан е бил българин! После и Атила царя нс хуните. В именника на българските ханове пише Авитохол, той е Атила. Какви големи държави са имали едно време Българите а?

331

Анонимен

преди 5 години

Абе ДАНС, тоя с ник Васил Левски и турското знаме не е ли редно да го задържите?Турците да се въоръжавали. За някакви боеве в градски условия бълнува.Вероятно е ислямист. Подчертавам-нямам нищо против турците. Просто на такива елементи овреме трябва да им се слага синджира, призоваващи за въоръжени действия

330

Даола

преди 5 години

И политиката на Борисов по отношение на Турция се провали.

329

Анонимен

преди 5 години

Много често в учебниците по историа има картинки където хан Кубрат го рисуват като китаец с дръпнати очи. Ама истината е, обратното че ние българите като отиваме в Азиа с конницата на Александар Македонски и сме заселили първите хора в Китай. На кубрат са му били така очите и е бил много плодовит и е оставил там деенкато си. И после става традициа това Чингиз Хан да cпи с много жени и затова днес 60% от хората по света носят негови гени. Видял го е от нас първо как се създава нова раса

328

Анонимен

преди 5 години

Ние българите сме бели и руси защото ДНК-то ни е като на швeдите и скандинавците. Едно време първиа военен алианс е бил между пра българи и викинги и така двата народа стават братски и е имало много българи дето са си взели руса жена от там и техните деца са станали руси. Затова сме различни а турците са черни.

327

Васил Левски

преди 5 години

До Анонимен"Асен Йорданов който изобретява самолета"Пред мегаломанията буллгарска, македонската си остава чист проба скромност!

326

Анонимен

преди 5 години

А какво ще кажеш за Асен Йорданов който изобретява самолета а??? Вие турците какво сте изобретили? И като го е изобрерил, с него сме хвърляли гранати над Одринската крепост.

325

Анонимен

преди 5 години

Бойко го е яд че го издадоха че е турски слуга.Сега се опитва да замаже положението,ама тя истината излезе на всеослушание.Просто Чавушоглу се е изпуснал,на митинг, без да помисли за Борисов