65

АБВ

преди 5 години

До Активист на БКПНе позна! Не че, че съм привърженик на ГЕРБ , ама пък баш за БСП !

64

Активист на БКП

преди 5 години

След ,,Апартаментгейт,, дори и най-заблудените привърженици на ГЕРБ ,ще гласуват за най-справедливата партия -БСП !!!Слава !Слава! Слава !!!£?$

63

Анонимен

преди 5 години

Интересно как армията от червени *** защитават Артекс под статията за председателя на Върховния Касационен Съд - как съпругата му е купила от тях апартамент за 225 на квадрат (май бие рекордите). А под статиите за апартаментите които Герберите са купили се задавят от слюнки. Борба за справедливост ми било това..ха ха. Докато съдебната система е от комунистически кадри, нищо няма да се оправи!

62

Анонимен

преди 5 години

Вече и на симпатизантите на ГЕРБ би трябвало да им е станало ясно, защо членовете на партия ГЕРБ са получили такива апетитни апартаменти, на такива апетитни цени !

61

1

преди 5 години

А смс-те са : Ела си вземи нотариалния акт за оня 280 квадратов мезонет...А на мен ми събориха гаража в Бистрица, че съм си го построил в моя двор без разрешение и после платих и глоба от 1500лв за да построя вече новия, но с разрешение!Е, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

60

хахо

преди 5 години

Досега се съмнявах като писаха за един палат в Испания,в Барселона ли беше или другаде,ама логично погледнато нелогично ми се вижда слънцто да си остане в некаква си Банкя в наследствен имот,а пък подчинените му да купуват луксозни апартаменти,пък макар и на преференциални цени???

59

бахчо

преди 5 години

бебето кат е в гащите ,ко правим

58

Анонимен

преди 5 години

Абе на ГЕРБ пак някой друг им покафени гащите.

57

Светлото бъдеще

преди 5 години

Не се вълнувайте излишно сега.Скоро когато БСП вземе властта ще разруши всичко създадено от ГЕРБ и ще затвори всички чужди фирми освен руските Булгартабак, Нефтохим, Лукойл разбира се, Газпром, Булгаргаз, Виваком,Лафка и т.н. и ще заживеете щастливо без западняци, които да ви ограбват, а Путин ще дойде на Шипка.

56

dramaqueen

преди 5 години

голяма изненада

55

Арт Екс

преди 5 години

Да строиш и продаваш на "Латинка" и да си кръстиш дружеството ...ЕКС-бивш минал, например ЕКСМИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙ-БОР!Май тоз инвеститор се е запътил към финала.Апропо-не унищожавайте творението срещу хотел "Маринела" и тук има карма-там се носеха куфари с пари, а тук - небостъргача "Златен век"(боже дали не е сегашния за България), може да бъде пригоден за...паркинг!

54

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

53

ТАБЕЛА ЗА МИНАВАЩИ

преди 5 години

случайно софиянци. ПРЕМИНИ НА ОТСРЕЩНИЯ ТРОТОАР. Тук не е за обикновени граждани

52

Анонимен

преди 5 години

Е защо им е разрешение нали Генчев им купува апртаментите на ниска цена. Гунчо Генчев немаш геле брато. Напрао си цар на партаментите. Децата ти в златен вковчек ще те копат от благодарност. Партамент с два гаража и асинСИОР за децата. След години този партамент ще струва 10 000 000. Брао Гунчо Генчев така се праи. Че като те ритнат под опашката край с партаментите. А племето да продължава да гласува да не забраите ЕЙ.

51

Додо

преди 5 години

Бутай! Ако има и грам законност в тази жалка обелка от държава!

50

Гларус

преди 5 години

Ще го съборят, колкото събориха ДЮН на Слънчака.НИКОГА!!!

49

Лозенец

преди 5 години

Изненада за вас, ние от Лозенец това го знаем. Но никой от власта не се трогна от стотиците ни жалби. Чак като заковаха ЦВ.ЦВ. се сетиха ,че нещо не е наред.

48

Анонимен

преди 5 години

Па нормално, нали са си платили да не ги закачат с евтини апартаменти. Повече щеше да ме изненада да им беше всичко законно и в срок

47

Чиновник

преди 5 години

Щом няма разрешително за строеж да се събаря за сметка на инвеститора. И без това не му е там мястото.

46

Анонимен

преди 5 години

Според нея писмото, което е подписал зам.-министър Валентин Йовев, е становище, а не официално тълкувателно становище, което се издава и има правна стойност. Това становище е само кореспонденция между арх. Мирянов и зам.-министър Йовев, то няма правна стойност и не може да бъде основание за нарушение на закона, смята регионалният министър.Тя уточни, че законовите текстове за удължаване от 5 на 10 г. на разрешенията за строеж нямат ретроактивно действие.