33

бай Спиро

преди 5 години

Първо да демонтират името на българомразеца Игнатиев, бодливите ограничители са бял кахър...

32

Анонимен

преди 5 години

Натурали камънак по тротоара и на това му казват съоражение.хахаха!

31

Анонимен

преди 5 години

Рибата се вмирисва откъм главата, т.е. от Фандъкова.

30

Проектантитеее ...

преди 5 години

Рибата се вмирисвала от главата. А за деветото "чудо" на света "Ремонт на улица Граф Игнатиев" кое е ГЛАВАТА? Вярно - проектантите! Да ги хванеш, та главата у перката на оная риба ... То тепърва колко има да мирише ...А за друга една глава - друг път!

29

Анонимен

преди 5 години

Грозно и вредно . Ако е залично ползване ще го оставят ли да се спъват и да си разбиват глави и челюсти ? Пред толкова специалисти в кметството това е непростимо и излишни разходи , все някой от тях го е одобрил това нищо с подписа си . Оказва се , че виновни за грозотиите по улицата няма . И все пак има !

28

Анонимен

преди 5 години

По-некадърно направен ремонт, като този на Графа, май не съм виждал. Грозно, безвкусно, пошло и ... опасно за хората.

27

V

преди 5 години

Трябваше да се изработи методиката .А дали са гранитни или бетонни паветата не е важно .Тоест една и съща технология и за центъра и за кварталите . Ако има нужната механизация за тази технология щеше да е два пъти по евтино . Но трябваше да се направят и компромиси.На трамвая не му е там мястото .Една голяма част от центъра трябваше да е пешеходна зона като в Европа . Само заради трамвая цената е двойно по голяма ,а да не говорим че и поддръжката се оскъпява. Нали затова има метро .

26

???

преди 5 години

Няма ли най-накрая тази да подаде оставка и да стане клиент на прокуратурата, вместо с мазна усмивка да бълва лъжи?!

25

.

преди 5 години

Оф мани перките, да бяха само те! То е безумие! Толкова грозно и некачествено е направен Графа, няма такава пародия! Едни павенца, едни улеи с пясък, едно закърпване с парченца, подпъхвани покрай шахти, дървета. А частта от него на Славйков, майкооо, там си е мизерия, такава грозотия, с едни метални асми :) За жалост поръчки се печелят само от "наши" хора, които са очевидно некадърни. Да не говорим за "шведите" работници, сложат, позагладят, там да замажат работата, надницата си върви...

24

БЛЯК

преди 5 години

Тая Фандъкова лъже без да мига... ДЕНОНОЩНО!

23

Анонимен

преди 5 години

Безплатен обяд няма, ако въпросната фирма се е съгласила да е за нейна сметка - представете си тогава за "конкурентната" цена за поставянето им. Какво е виновна иначе фирмата за безхаберието на възложителя... Та, колко години ще я правят тая улица, питам само - то ще изтече гаранцията на вложените "качествено" материяли :)

22

трайчо

преди 5 години

е нали тези перки са одобрени по проект, защо да се махат за сметка на фирмата изпълнител, те само изпълняват проекта. Чв са мърлячи от Джи Пи груп и не могат почти година да направят отсечка от 1 км е така, НО защо те да плащат, ако това недоразумение дето по улиците е по проект. ДОколкото знам инвеститора и архитектите изготвят и одобряват проекта.

21

Анонимен

преди 5 години

Един добър вариант е Картофелия да плати от джоба си /не я жалете, тя има бая кинти/ тн надгробни плочи и да си ги закара на село!

20

Анонимен

преди 5 години

И какво е виновна фирмата изпълнител, че неуки *** възлагат безумия? Преди 44 година, преди тази неука банда да завземе властта с преврат и избие интелигенцията на страната, при изграждане на цялостния облик на градове и паркове , са викани знещи и можещи западни архитекти, а не гламави милиционери както сега.

19

Активист на БКП

преди 5 години

Да бе !!!

18

Край

преди 5 години

Фандъкова яко харчи обаче това да въведе ред в града и да вземе да го управлява - забрави. Показателно е че в София липсва нещо елементарно и неструващо пари като табелки с номерация на сградите. Където ги има са от соц времената.

17

-

преди 5 години

Всеки обещава, да видим само как фирмата е платила - до сега никой не е показал, как която и да е фирма , плаща неустойки или "нещо" е за нейна сметка.

16

ай сиктир

преди 5 години

Картофената е толкова плоска, че даже не може и да излъже като хората. Не съм адвокат на фирмата, но в какво по-точно и е вината изпълнила е проекта и толкова най-много да осъди общината и да им платят двойно пак от нашия джоб.

15

Анонимен

преди 5 години

Веднага след като ги махнат ще започне кампания: как може между тротоара и трамвайната линия да няма обезопасително обозначение. След като неминуемо стане първия инцидент (не дай Боже все пак): ще започнат снимки и репортажи на пострадалия и за безхаберието на общината да не остави обезопасения. И пак ще сложат перките.

14

A

преди 5 години

До Анонимен 7Защо комунистически. Тези динозавърски зъби са гербаджийски. С такива големи зъби ръфат от обществени поръчки и еврофондове.