7

Анонимен

преди 5 години

"Какво ще се случи със сирачетата на ИД?"Както винаги мисленето на толерастите е в грешната посока. А какво ще се случи с европейските деца, които ИД остави сирачета с атентатите си?

6

83572

преди 5 години

Е как, какво? Ще ги интегрираме. Ще ги финансираме. Ще правим проекти и НПО- та за тях, които щедро ще финансираме. Няма в никакъв случай да им нарушаваме правата, ценостите и вярата им. И така.

5

Мда

преди 5 години

На Макарон му е лесно-винаги може да се скрие под полата на баба си(жена си)!Ами обикновените франсета?Ще им тръсне тая напаст,та да се чудят какво да правят!Очевидното решение е само едно-лишаване от гражданство на всички замесени по какъвто и да е начин!Да му са мислили навремето!Освен това отнемане на паспорта и репатриране на всеки имигрант извършил каквото и да е престъпление!

4

Валентин

преди 5 години

Само някой да не се подлъже, че като пишат сирачета и нямат всъщност предвид мустакати мъже готови за война. Снимката няма общо с действителността.

3

Анонимен

преди 5 години

Най-разумно е евтаназия.Те са същите като родителите си.От малки ги учат-ножът и режат главата докато крещят "алах акбар".Тва са си просто машини за убиване как точно изглеждат какво значение има?

2

а след разпада на ЕС

преди 5 години

След разпада на ЕС: какво ше се случи със слугинята България?

1

Меркел Акбар

преди 5 години

Ще ги отгледаме в Европа, за да могат да отмъстят за родителите си, когато порастнат.