33

Некъф

преди 5 години

Юмер Осман!!!Тия май плачат за брадва.

32

Анонимен

преди 5 години

До До 29 уточнениеНе е власи,както ние го произнасяме,защото власи,произлиза от славянската дума "коса",а "влахи" и това е свързано с православната религия,а не с националността!Молдова е българско болярство и първият му владетел е Богдан,български болярин.В миналото се е наричало Богданско на името на болярина Богдан,а съвсем отскоро се нарича Молдова.

31

За Турция

преди 5 години

В Турция е преименувано всяко римско, гръцко и българско наименование на улици, реки, пещери, планини, горски пътечки, градове и каквото се сетите с турски думи и турците нямат право на глас, ние е трябвало да сложим български имена, много отдавна.

30

Малко инфо

преди 5 години

Ул. "Николай Саръев" или "Юмер Осман"?3 на 1 , три турски имена и едно българско.

29

House M.D.

преди 5 години

Всички наемници са безродниците и думите "чест" и "достойнство" липсват в речника им. Ники няма как да е герой. А Юмер Осман е жертва на комунизма, така че смяната е правилна, Иване!

28

До 29 уточнение

преди 5 години

"Каракачаните са едно и също с познатия под разни имена народ румъни (власи, молдовани, куцовласи, арумъни, цинцари и т.н.). Фактът, че всички тия познати под общо име власи са романизирани или по-скоро недороманизирани *** от Балканския полуостров,"Симеон Табаков български краевед.Тоест по-българско, патриотично и по-точно е Красимир Цинцаров.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26През 1945 г. правителството на Отечествения фронт преименува града на Михайловград на името на загиналия през 1944 г. комунистически активист Христо Михайлов, работил в организацията на БКП и взел участие в Септемврийското въстание в града.

26

До 24

преди 5 години

Аферата с паспортите! Службите на Европа засякоха стотина ислямисти с БГ паспорти и ако задържаните в агенцията пропеят, краят на агент "Иван" е неминуем. Затова се върти като перка на вентилатор.С цел конспирация да мине изцяло на турско име - Гюзелдуная Каракачанооглу баш ватансеверлик /гюзел - красив, мир - дуная, патриот - ватансеверлик.

25

Анонимен

преди 5 години

До Я, па ЯМихайловград е на името на патриота Христо Михайлов раняван в балканските войни и ПСВ и после републиканец срещу царя и монархистите.

24

иванов

преди 5 години

ако Вие ,патриотите ,бяхте наистина обединени ,нямаше как да се случи.Ето и сега се дърпате на различни страни .А и за БСП и ГЕРБ важи същото.На България трябва САМОДЪРЖЕЦ ,но не със зелен чорап.

23

Анонимен

преди 5 години

Абе да не би да се задават скоро избори?Много активен стана "патриотът" ДС агент Иван напоследък...

22

Анонимен

преди 5 години

По-добре улица Осман, вместо улица *** на НАТО.

21

Обективен Тюрк

преди 5 години

Този приятно закръглен господин преди години орева света за да се преименуеват местности във Варна от турски с български думи, за което няма лошо но би било хубаво да започне от своето фамилно турско име което е Кара-качанов, кара (тъмен) качан (бягащ) на Красимир Тъмнобягащов и тогава да взема отношения по турско-български имена, че не смешен а направо жалък изглежда вече !

20

Я, па Я

преди 5 години

До АнонименНа Монтана истинското име е Кутловица. Събрали са навремето две села, Мала и Голяма Кутловица и са направили град Кутловица. Малко по късно са го преименували на Фердинанд, а след 9.09.1944 г. на Михайлов град на името на местен комунистически лидер. Като този град до края на 1989 г си беше едно голямо село. Лом беше по голям от него. Всъщност на тази област областния център е бил Лом. А за капак направиха този град от селски тип и областен град. през 1989 г. имаха 1 сфетофар.

19

до 21

преди 5 години

Странни сте вие с двойното гражданство които стоите разкрачени между България и Турция а нито сте българи с българите,нито турци с турците.Вие сте едни използвачи.

18

Анонимен

преди 5 години

КараКРАЧУНОВ му отива !

17

Анонимен

преди 5 години

Не си ли на оградата с нови паспорти ?

16

хей фашага

преди 5 години

А не беше обидно бул.Людмила Живкова да се преименува на Брюксел,Димитровград на Цариброд или пък кандидата ни за ООН Ирина Бокова да бъде подменена с американката Георгиева!Не беше обидно и паметника "1300 години България" да бъде разрушен в чест на ЕС!Нали така корумпе!

15

А.

преди 5 години

Николай Саръев

14

до 13

преди 5 години

Как жив е изгорен от комунистите пък после емигрирал в Турция и никога повече не се връща в родния си град.А и нали серГей и Местан се целуваха на Орлов мост и им простихте на БКП=БСП че ви направиха така наречения възродителен процес.А после ви направиха и ДПС за да сте им патерица.