93

Анонимен

преди 5 години

Този тип не ми е премиер!

92

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ ЧЕРВЕНУШКО ,КАКВО СЕ ПРАВИ НА УЛА.В ? ЗА ТЕХНИТЕ ЦЕННОСТИ ,ТАМ РЕЖАТ ГЛАВИ И УБИВАТ С КАМЪНИ . И СИ ПАЗЯТ *** .Не, че и там няма любители ,ама фърчат глави ...

91

вЕтъра на ПОДмяната

преди 5 години

До :144Затова ли слугуват и мизерстват на Запад вeче 30 годикни, защото чакат БСП да умре. Зашо искат БСП да умре? Ми нали социализма фалира и умре, а хората гласуват за БСП, и както е тръгнало БСП ще спечелят изборите. __________________________________________________________________________ Как ще умрат като всичко в НС произлиза от майката БКП БСП ДПС ,СДС ГЕРБ ? Социализма не умря ,той стана див капитализъм/бандитизъм в стил 30 те години на 20 век в САЩ.Мафията и политиците са едно оръжия,про/.сти/туция ,хазарт,контрабанда, убийства ,кражби и корупция !

90

Анонимен

преди 5 години

САМ научи съпартийците да крадат като изоглавени. Не че нямаха заложби.

89

Анонимен

преди 5 години

,,ВАШИТЕ ЦЕННОСТИ ,,са Истамбулската конвенция . Нали Червен Торбалан от Банкя ,се блещеше ,ли. гавеше ,ръмжеше заради Конвенцията . ...Народа ...БПЦ ,...БСП , Пишман патриотите , не я искали . И като видя ,че гори ,подви Червена опашка . ЗАСЕГА !!!! П.ИДИРАСКИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ ? ДА СИ ГИ НАВРЕ В ЧЕРВЕНИЯТ Г..З !

88

Анонимен

преди 5 години

Баце Боко е великИма пушка с остър щик..Лъжата отстрелва най-редовно тохй, Влизайки без.страшно в бой!

87

Този е

преди 5 години

*** човек. Срам за българския народ.

86

Демокрацията

преди 5 години

Първи по смъртност в света и бедни като бедстваща африканска държава.

85

Анонимен

преди 5 години

Затова ли слугуват и мизерстват на Запад вeче 30 годикни, защото чакат БСП да умре. Зашо искат БСП да умре? Ми нали социализма фалира и умре, а хората гласуват за БСП, и както е тръгнало БСП ще спечелят изборите.

84

Анонимен

преди 5 години

Я да попита Борисов за демокрацията в арабския свят ? Говори глупости ,какви ценности ,кви пет лева ? Има късмет че го играе посредник изпратен да свърши мръсната работа на големите ,че в противен случай туко виж останал без глава още от летището .

83

Анонимен

преди 5 години

В салона на даскалото, настилката е най-обикновен балатум, а пожарогасители липсват. Нужна е експертна оценка за отстраняване на неизправностите

82

Аладин

преди 5 години

А само трябваше да ми потърка ламбата.Абракадабра.

81

Бибитко

преди 5 години

Ние разчитаме на балансираната ни външна политика с арабския свят, с Палестина, с всички държави там сме в изключително близки, приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България, на всеки ъгъл има дюнер

80

Анонимен

преди 5 години

Като му знам лингвистичните възможности и акъла, единственото, което ще внуши на арабите е колко сме прости, че сме го избрали тоя да ни е лидер.

79

Анонимен

преди 5 години

Ти какво ще решаваш бе , ти нямаш пари бе .... Беше казал Някой навремето.

78

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 5 години

Бойко уроци може да им преподава как се крадат коли и как се налива държавна пара в руска банка и после се фалира.Знаят ли арабите как се убива журналист ,знаят те си убиха Хашоги,Бойковите убиха Виктория Маринова

77

Анонимен

преди 5 години

Какво ви е мнението за Нидерландия(Холандия)?

76

11

преди 5 години

Мбуаааааааааа аххахахххха ххххахахахахаха!

75

Няма време за араби

преди 5 години

Трябваше отдавна да обявим извънредно положение.Нещата са зле ,няма време за глави в пясъка .Боцо си и е пич ,ама много слуша пропадналите еврочиновници.А бизнеса го стиска за чепките.Все едно сме във война,такива са чов шиите загуби . Няма много да съществуваме . И бедни и богати . Богатите ги има защото ги има бедните.Едни напускат други се видиотявят резултат е един и същ.

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен2 милиона българи избягаха от българската демокрация.